Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    Ми много хубаво ама това си е някакъв немец-дипломат. Божа работа какво е искал да каже, само либсата на държавност и качествени люде в нашата държава се рабира еднозначно.
    Качествени хора, има, но друг въпрос е, че те не са в политиката.А за това че не са там вина има и цялото ни общество.Продукта на обществото е жизеното ни битие, политиците, чалгата, липсата на култура и всичко което става около нас.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
      Винаги съм бил на първа линия и ще бъда ... дори и след боят който ядох на предишния протест ама трябва всички "пичове" да се вътре и тълпа от минимум 10000 човека да нахлуе и не да се бием с полицайте а тези вътре
      Просто в един момент полицайте трябва да се обърнат обратно и тогава депутатите ще почнат да пълнят гащите и ще стане истинската забава. Аз съм сигурен, че ще има самоубийства.
      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Качествени хора, има, но друг въпрос е, че те не са в политиката.А за това че не са там вина има и цялото ни общество.Продукта на обществото е жизеното ни битие, политиците, чалгата, липсата на култура и всичко което става около нас.
        Малко са. Трябва пропорцията бива ги, не ги бива да е обратно на настоящата и нещатат ще потръгнат. А защо не са в политиката мога да си го обясня с това, че явно не могат да изтраят на всичката простотоия, безхаберие и незнам какво още на сегашните политици.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Ето ни на графиката на щастието Изглежда, че по природа сме си нещастни

http://www.economist.com/node/177225...ry_id=17722557
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
            Ето ни на графиката на щастието Изглежда, че по природа сме си нещастни

http://www.economist.com/node/177225...ry_id=17722557
            Ами.. това доказва, че сме мрънкала..
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Просто в един момент полицайте трябва да се обърнат обратно и тогава депутатите ще почнат да пълнят гащите и ще стане истинската забава. Аз съм сигурен, че ще има самоубийства.
              Съгласен съм! Дори и да не се обърне да ни остави да си влезнем спокойно ние ще се оправим с тях
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Добре де, махаме депутатите, полицаите и какво следва?
                Last edited by fred; d.m.y г., 18:46.
                sigpic

Comment

• Анархия!

Честно, понякога си мисля, че даже ще е по-добре...
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Тоест-понже си ме засякъл сега ше ти резна гърловината, ама не на колата,, може и обратното, анархично е
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:20.
                    sigpic

Comment

Тоест-понже си ме засякъл сега ше ти резна гърловината, ама не на колата,, може и обратното, анархично е
                      Aми да.
                      Рано или късно ще сме достатъчно малко, че да не си пречим - който оцелее...

Защото сега 90% процента от хората точно това правят - оцеляват, вместо да живеят нормално.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Оцеляват по кръчмите и моловете влачат плазми и т.н, голямо оцеляване пада
                        А иначе ние европески доходи нямаме от 1947 насам, то нищо ново с това прословуто оцеляване, поне опашки за бани няма и за плазми...българина освен дебелината назадника си, не се интересува от нищо друго
                        Last edited by fred; d.m.y г., 20:47.
                        sigpic

Comment

Оцеляват по кръчмите и моловете влачат плазми и т.н, голямо оцеляване пада
                          А иначе ние европески доходи нямаме от 1947 насам, то нищо ново с това прословуто оцеляване, поне опашки за бани няма и за плазми...българина освен дебелината назадника си, не се интересува от нищо друго
                          Toва са останалите 10%.

Както и да е, не ми се говори по темата. То се е видяло, че всеки ще се спасява поединично...
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Кога ли пък сме се спасявали групово не ми ясно, аз за такова нещо не съм чувал в нашата история, ако ти си чул пиши /то и в световната все по единично се спасяват..не сме уникални с нищо.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:43.
                            sigpic

Comment

• ето малко статистика момчета Следват данните от Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ)

Негативни нагласи се регистрират предимно сред най-възрастните, сред нискообразованите, сред крайно бедните и сред жителите на селата.
                              Източник: http://news.ibox.bg/news/id_1421350740
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• А точно те са най-личностнокултовашки настроени... хм, нещо не ми се връзва тая стъкмистика.

Тия дето не влизаме в ни една от изброените категории, но не изпадаме в аплауди на поредното резане на ленти или поредното активно мероприятие или поредното икономическо малоумие какво - да се засрамим, че мислим ли?
                                Или да си ходим ... че да оставим на ББ и ко само "добрия матрял"?
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X