Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На управниците не им трябват умни хора,те нямат полза учениците да са в час!
    Колко от тях а и от нас знаят как умира кап.Петко?Колко от тях знаят смисъла на свободата и според мен,те никога няма да я "вкусят" защото техните родители са възпитани на "мълчание и покорство"!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Те и управниците не са много умни. Оная история с Барби телефоните показва. Поне дискъвари да гледаха от време на време.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ох ама сте ми...

Защо мислите, че на ББ ще му навреди малко да види протести?

Изобщо защо си мислите, че ви се полага нещо повече... какво сте направили за това?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

хора, стига сте вдигали стачки, протести и малко почивка със свалянето на правителства )) нека започнем да си гледаме в собствената паничка; ако човек е кадърен ще се справи без значение от цвета на управляващата партия. Аз по времето на Станишев лично доста добре се справях, сега е още по-добре! И това по време на криза(според вестниците)!!!

Но манталитет много трудно се изкоренява, за пример мога да дам редица мой приятели, които също като мен през тези 'трудни' години се справят много добре. Е на тях не можеш да им затвориш устата да мрънкат. Преди Станишев им беше виновен, сега ББ(утре друг да дойде и срещу него ще мрънкат)... Но реално погледнато заплатата им е близо 12 пъти средната за София! И най-големите увеличения имаха именно тези години.

С тъга виждам, че масата хора са мрънкачи. Търтея е прав, че форума е представителна извадка: комплексирани селяни, бедни псевдоинтелектуалци и вечно компетентни органи

Аре по-сериозно, а
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
            хора, стига сте вдигали стачки, протести и малко почивка със свалянето на правителства )) нека започнем да си гледаме в собствената паничка; ако човек е кадърен ще се справи без значение от цвета на управляващата партия. Аз по времето на Станишев лично доста добре се справях, сега е още по-добре! И това по време на криза(според вестниците)!!!

Но манталитет много трудно се изкоренява, за пример мога да дам редица мой приятели, които също като мен през тези 'трудни' години се справят много добре. Е на тях не можеш да им затвориш устата да мрънкат. Преди Станишев им беше виновен, сега ББ(утре друг да дойде и срещу него ще мрънкат)... Но реално погледнато заплатата им е близо 12 пъти средната за София! И най-големите увеличения имаха именно тези години.

С тъга виждам, че масата хора са мрънкачи. Търтея е прав, че форума е представителна извадка: комплексирани селяни, бедни псевдоинтелектуалци и вечно компетентни органи

Аре по-сериозно, а
            То щото живота ни е само заплати...
            Ама вие богаташите сигурно ще пребягате до Гърция или Турция да се лекувате... или да изучавате децата си... или да карате колите си... или да се разправяте с бюрокрацията.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от nightroller
              Търтей в много отношения е прав ама освен тези изброените други има ли? принципно
              има естествено ще ги познаеш по това, че те мрънкат най-малко

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Ама вие богаташите сигурно ще пребягате до Гърция или Турция да се лекувате... или да изучавате децата си... или да карате колите си... или да се разправяте с бюрокрацията.
              богати сме само духовно и това ни е достатъчно всичко останало си идва само...
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Мисля, че ме разбра какво искам да кажа...

Comment

Аз не мрънкам,изобщо дори Хваща ме бяс като гледам безочието на управляващите.Вчера по някое време щракайки каналите попаднах на някакво предаване с гост Яне Янев......Е тоя ме изкарва извън нерви само като му гледам мазната мутра!!!

Аз не искам да се върне комунизма,неискам и парите на богатите,неискам за всички да е едно.Хайде да не променяме темата.Просто ми стана интересно,дали има хора които ще излязат по улиците с единствената цел и идея,да покажат че не са страхливи,че свободата на избора,не е легенда?!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Е, па това е моят избор, вече.

I'd be safe and warm
                    if I was in L.A
                    California Dreamin'
                    on such a winter's day
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Сърдити млади хора .

Свободата е смърт, робството живот.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

На противниците на ББ само дали им е ясно като четат,чака го втори мандат
                        Last edited by r.jelev; d.m.y г., 00:31.

Comment

Отваряй
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                            На управниците не им трябват умни хора,те нямат полза учениците да са в час!
                            ..................
                            Виж, това е много вярно...
                            и бай дъ уей: тука, 'в дълбоката провинция' на мен никой не ми е плащал през 1997 да мръзна по улиците, не съм и чувал за подобен случай.
                            Дали бих излязъл сега: знам ли, много деца имам вече, за да мога да 'изразя гражданската си позиция' и да си 'загубя времето' по такъв начин.... да не говорим, че матричаря ви го каза: Защо мислите, че на ББ ще му навреди малко да види протести?
                            Това - за конкретния случай, иначе на теория... може да си почешем езиците!
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение

Аре по-сериозно, а
                              точно така Всяко правителство е криво на много хора. Реално обаче сега имаме кабинет избран от голям % българи. Аз бих излязъл на улицата, но сега просто няма за какво. Надявам се изберем още веднъж ББ за 2 мандат , и стане първото българско правителство с два мандата след 90та. Само така може да се усети промяната. Но дори и след първия, ще има много положителни неща които ще останат. Факт е!

Comment

Аз пък разбрах, че бай Ганьо е мъжкар, симпатяга, по добър от него няма.А Алеко следователно е правилно убит, щото много мрънка и недоволства, синьо червен тип
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X