Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Аз пък разбрах, че бай Ганьо е мъжкар, симпатяга, по добър от него няма.А Алеко следователно е правилно убит, щото много мрънка и недоволства, синьо червен тип
    Явно кръвта вода не става и затва и аз мрънкам и не се кефя на космати мъжкари.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Аз пък разбрах, че бай Ганьо е мъжкар, симпатяга, по добър от него няма.А Алеко следователно е правилно убит, щото много мрънка и недоволства, синьо червен тип
      Евалата баце, събра 3 тома труд в/у народопсихологията ни в 2 изречения!
      Явно не сме напреднали и на йота от тогава (друг е въпроса колко в ляво и назад сме отишли).
      Пък после ме питайте защо единственото излизане ако нещата тръгнат на към нова виденова зима, ще е през аеропорта.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Явно кръвта вода не става и затва и аз мрънкам и не се кефя на космати мъжкари.
        Eeee хубава работа пък сега, че косматите дай да вземат пък да мрът ли? Аз като ви викам, че от Иречек и Константинов до момента няма промяна в манталитета на вас не ви се вярва.

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщение
        На противниците на ББ само дали им е ясно като четат,чака го втори мандат
        Я спечели, я не спечели. Божа работа.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Кольо ти бил ли си на въпросниот режисиран протест?
          Щото аз съм.
          Не съм бил, щото тогава бях малолетен и нямах право на такива работи .

Но съм чувал лично хора, които са взели по някой лев, за да отидат. И ако ми четеш внимателно мнението, никъде не съм твърдял, че всички, които са ходили, са платени провокатори.

И един друг въпрос беше оставен без разглеждане: ако сега бай Мангау пак поведе протест с ясна кауза и ясна предложена алтернатива, аз ще отида. Ама защо не го повежда, питам аз?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Не съм бил, щото тогава бях малолетен и нямах право на такива работи .

Но съм чувал лично хора, които са взели по някой лев, за да отидат. И ако ми четеш внимателно мнението, никъде не съм твърдял, че всички, които са ходили, са платени провокатори.

И един друг въпрос беше оставен без разглеждане: ако сега бай Мангау пак поведе протест с ясна кауза и ясна предложена алтернатива, аз ще отида. Ама защо не го повежда, питам аз?
            Не го повежда, защото знае много добре, че няма кой да му се върже вече, а тук във форума пищовлии колко искаш.Най-добре да идва Кристалина Георгиева, а бат Рамбо да си командва МВР-то.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Не го повежда, защото знае много добре, че няма кой да му се върже вече, а тук във форума пищовлии колко искаш.Най-добре да идва Кристалина Георгиева, а бат Рамбо да си командва МВР-то.
              Не, щото я няма една фондация да даде едни кинти .
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Всичките са маскари... нали
                За какво ви е политик за водач на протест, това се прави само когато се иска промяна на управление.
                Протести се правят по конкретни поводи, за защита на конкретни права и интереси.
                И ако нищо от това не даде резултат, тогава може да се търси смяна.
                Ама колко пъти у нас се е тръгнало по тая схема... май нито веднъж.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Всичките са маскари... нали
                  За какво ви е политик за водач на протест, това се прави само когато се иска промяна на управление.
                  Протести се правят по конкретни поводи, за защита на конкретни права и интереси.
                  И ако нищо от това не даде резултат, тогава може да се търси смяна.
                  Ама колко пъти у нас се е тръгнало по тая схема... май нито веднъж.
                  Абсолютно вярно! Бих излязъл на протест за това че всяка година се прибират едни пари за винетки, данъци на колите и т.н. а в крайна сметка инфраструктурата ни е леж, дупки, недомислени знаци и светофари и т.н.
                  И за капак на всеки знах хранилка, полицай с палка.
                  145 1.7 16V Boxer

Comment

Първата стъпка е сами да проумеем, че не сме гъзове. А ние още това не сме постигнали.
                    Това е истината,колеги. И докато не го постигнем,жална ни майка... който и да ни управлява.
                    ...
                    155 1,6 TS 16V `96
                    166 2,4 JTD `99
                    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Добре де,някой са го постигнали,осъзнали са че това е така.Променили са се,плащат данъци,скъпи защото колата им е стара (ама немогат да си позволят по-хубава),плащат здравни (лично аз не съм се разболявал от поне 15 години,даже незнам и кой ми е личен лекар).Работя по над 70 часа седмично и въпреки всичко живея на РЪБА!Е това не е ли достатъчна мотивация за да изляза на протест?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Като започнем всички да си плащаме навреме данъците, и да си спазваме законите, тогава можем да имаме и по-големи искания. Толкова можем ,толкова и получаваме. То няма такова крадене на ток като тук, такива цакания на дъравата и после- ама те тези са лоши! Щом вече и на новите електромери изкарани пред къщите са намерили цаката да ги "забавят" и всичко при това с пломба. Нямаме на кой да се сърдим освен на нас самите. Все пак.. някой краде, друг обаче трябва да плати ..

Comment

Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщение
                          Като започнем всички да си плащаме навреме данъците, и да си спазваме законите, тогава можем да имаме и по-големи искания. Толкова можем ,толкова и получаваме. То няма такова крадене на ток като тук, такива цакания на дъравата и после- ама те тези са лоши! Щом вече и на новите електромери изкарани пред къщите са намерили цаката да ги "забавят" и всичко при това с пломба. Нямаме на кой да се сърдим освен на нас самите. Все пак.. някой краде, друг обаче трябва да плати ..
                          Това го разбирам като - и си трайте... ей като лобирате, поне файда от това имате ли?

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Това го разбирам като - и си трайте... ей като лобирате, поне файда от това имате ли?
                            не разбирай го като , да се стегнем да живеем по-добре и да сме по-добри! Аз пък най-малко обичам да се надупвам. Но смятам, че за да живеем добре държавата трябва да има пари. А тя пари има когато ние си платим. И най-вече имам предвид да не се правим на хитри. Иначе положението не е никак розово в европа. Дори Ирландия където до сега беше рай, сега е свита. Но смятам, че ако ББ ( а той 90% ще получи) втори мандат ще ни научи да си плащаме и нещата ще са по-добре. То по-рано от 7 8 години разлика не може да се усети.. А ти какво предлагаш да излезе и да сваляме всички правителства, докато някой не ни "поправи" за 5 6 месеца ли? Иначе ей така без да се замислям набързо долу ти написах "файдата" това лято в един курорт където се краде много , всички си внесоха 8 часа осигуровка (по-добре е от без договор или 4 часа нали)??

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

Първоначално публикувано от nightroller
                            преди да излезеш на протест и да виниш управляващите виж дали не можеш да поправиш нещо в пряка връзка - нова работа, собствен бизнес (в момента БГ е данъчен рай) или и двете, управляващите не ти управляват живота по никакъв начин ... са разбираемо е да се гневиш на тях щото са навсякъде из медиите но пряк контакт с техните решения намаш огледай обстановката в страната и реагирай спрямо нея и да допълня само другаде извън БГ е по-зле не се заблуждавайте
                            Чак пък данъчен рай Изобщо не е рай от към данъци. Даже напротив сега сме с висок данък на фона на стандарта който имаме. Но това е пътя към по-добро! Нова работа и започване на бизнес сега определено е нещо много трудно. Покупателната способност е по-ниска във връзка със световната финансова криза, несигурното бъдеще на един започнат бизнес. По скоро всеки да си погледне паничката и да спре да хитрува. Къде другаде в Европа работиш 12 часа осигурен си на 4 или в най - добрия случай на 8 , но на минималния праг. Само тук и в Румъния можеби Е и това се оправя. Проверките вече са толкова на често, че тази година цял СЛънчев бряг се осигуряваше на 8 часа и то се казваше няма как... аА други години се казваше няма как на 4 часа сме всички малко по-малко нещата си идват на място , просто нормално има недоволни
                            Last edited by r.jelev; d.m.y г., 17:02.

Comment

Аз каквото мога за себе си го правя... но не мога да го направя за бърза помощ или за училището отсреща.
                              И не ми харесва това което става с тях... не само защото утре може да ми потрябват ... и да бъде късно!!!
                              И престанете с тия тодорживковщини ... в стил търпете ББ, че без него по-лошо.
                              ББ не по-малко от всеки друг има нужда от посочване на грешките, а когато е упорит в тях, има само един начин за това...

Comment

А - "данъчен рай"
                                То хубаво ама като земеш кредит оборотен при 13 процента + 1 прецент обслужване и инвестиционен при 11-12 процента, познай колко ще ти останат за да си платиш ниските данъци. Катто ти бавят и въстановяването на ДДС 3 месеца (обърни внимание на лихвата за оборотни - излиза че ДДС ти е 23-24 щото си вкарал оборотни там) После като ти съберат и рекета е малко по рафинирано , ама като си в хубава сфера или плащаш или ти пращат момчетата - едно време СИК , ВИС...сега по новому ти спредват акция (МВР, БОП)...и после ти го дават бизнесчето на техни хора. (ДА ТОВА се случва и сега)
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X