Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще излезете ли пак по улиците?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз пък разбрах, че бай Ганьо е мъжкар, симпатяга, по добър от него няма.А Алеко следователно е правилно убит, щото много мрънка и недоволства, синьо червен тип
Явно не сме напреднали и на йота от тогава (друг е въпроса колко в ляво и назад сме отишли).
Пък после ме питайте защо единственото излизане ако нещата тръгнат на към нова виденова зима, ще е през аеропорта.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЯвно кръвта вода не става и затва и аз мрънкам и не се кефя на космати мъжкари.
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщениеНа противниците на ББ само дали им е ясно като четат,чака го втори мандат
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеКольо ти бил ли си на въпросниот режисиран протест?
Щото аз съм..
Но съм чувал лично хора, които са взели по някой лев, за да отидат. И ако ми четеш внимателно мнението, никъде не съм твърдял, че всички, които са ходили, са платени провокатори.
И един друг въпрос беше оставен без разглеждане: ако сега бай Мангау пак поведе протест с ясна кауза и ясна предложена алтернатива, аз ще отида. Ама защо не го повежда, питам аз?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе съм бил, щото тогава бях малолетен и нямах право на такива работи.
Но съм чувал лично хора, които са взели по някой лев, за да отидат. И ако ми четеш внимателно мнението, никъде не съм твърдял, че всички, които са ходили, са платени провокатори.
И един друг въпрос беше оставен без разглеждане: ако сега бай Мангау пак поведе протест с ясна кауза и ясна предложена алтернатива, аз ще отида. Ама защо не го повежда, питам аз?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе го повежда, защото знае много добре, че няма кой да му се върже вече, а тук във форума пищовлии колко искаш.Най-добре да идва Кристалина Георгиева, а бат Рамбо да си командва МВР-то..
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Всичките са маскари... нали
За какво ви е политик за водач на протест, това се прави само когато се иска промяна на управление.
Протести се правят по конкретни поводи, за защита на конкретни права и интереси.
И ако нищо от това не даде резултат, тогава може да се търси смяна.
Ама колко пъти у нас се е тръгнало по тая схема... май нито веднъж.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеВсичките са маскари... нали
За какво ви е политик за водач на протест, това се прави само когато се иска промяна на управление.
Протести се правят по конкретни поводи, за защита на конкретни права и интереси.
И ако нищо от това не даде резултат, тогава може да се търси смяна.
Ама колко пъти у нас се е тръгнало по тая схема... май нито веднъж.Абсолютно вярно! Бих излязъл на протест за това че всяка година се прибират едни пари за винетки, данъци на колите и т.н. а в крайна сметка инфраструктурата ни е леж, дупки, недомислени знаци и светофари и т.н.
И за капак на всеки знах хранилка, полицай с палка.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПървата стъпка е сами да проумеем, че не сме гъзове.А ние още това не сме постигнали.
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Добре де,някой са го постигнали,осъзнали са че това е така.Променили са се,плащат данъци,скъпи защото колата им е стара (ама немогат да си позволят по-хубава),плащат здравни (лично аз не съм се разболявал от поне 15 години,даже незнам и кой ми е личен лекар).Работя по над 70 часа седмично и въпреки всичко живея на РЪБА!Е това не е ли достатъчна мотивация за да изляза на протест?
Comment
-
Като започнем всички да си плащаме навреме данъците, и да си спазваме законите, тогава можем да имаме и по-големи искания. Толкова можем ,толкова и получаваме. То няма такова крадене на ток като тук, такива цакания на дъравата и после- ама те тези са лоши! Щом вече и на новите електромери изкарани пред къщите са намерили цаката да ги "забавят" и всичко при това с пломба. Нямаме на кой да се сърдим освен на нас самите. Все пак.. някой краде, друг обаче трябва да плати ..
Comment
-
Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщениеКато започнем всички да си плащаме навреме данъците, и да си спазваме законите, тогава можем да имаме и по-големи искания. Толкова можем ,толкова и получаваме. То няма такова крадене на ток като тук, такива цакания на дъравата и после- ама те тези са лоши! Щом вече и на новите електромери изкарани пред къщите са намерили цаката да ги "забавят" и всичко при това с пломба. Нямаме на кой да се сърдим освен на нас самите. Все пак.. някой краде, друг обаче трябва да плати ..и си трайте... ей като лобирате, поне файда от това имате ли?
Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТова го разбирам като -и си трайте... ей като лобирате, поне файда от това имате ли?
да излезе и да сваляме всички правителства, докато някой не ни "поправи" за 5 6 месеца ли? Иначе ей така без да се замислям набързо долу ти написах "файдата" това лято в един курорт където се краде много , всички си внесоха 8 часа осигуровка (по-добре е от без договор или 4 часа нали)??
---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Първоначално публикувано от nightrollerпреди да излезеш на протест и да виниш управляващите виж дали не можеш да поправиш нещо в пряка връзка - нова работа, собствен бизнес (в момента БГ е данъчен рай) или и двете, управляващите не ти управляват живота по никакъв начин ... са разбираемо е да се гневиш на тях щото са навсякъде из медиите но пряк контакт с техните решения намашогледай обстановката в страната и реагирай спрямо нея
и да допълня само другаде извън БГ е по-зле
не се заблуждавайте
Изобщо не е рай от към данъци. Даже напротив сега сме с висок данък на фона на стандарта който имаме. Но това е пътя към по-добро! Нова работа и започване на бизнес сега определено е нещо много трудно. Покупателната способност е по-ниска във връзка със световната финансова криза, несигурното бъдеще на един започнат бизнес. По скоро всеки да си погледне паничката и да спре да хитрува. Къде другаде в Европа работиш 12 часа осигурен си на 4 или в най - добрия случай на 8 , но на минималния праг. Само тук и в Румъния можеби
Е и това се оправя. Проверките вече са толкова на често, че тази година цял СЛънчев бряг се осигуряваше на 8 часа
и то се казваше няма как...
аА други години се казваше няма как на 4 часа сме всички
малко по-малко нещата си идват на място , просто нормално има недоволни
Last edited by r.jelev; d.m.y г., 17:02.
Comment
-
Аз каквото мога за себе си го правя... но не мога да го направя за бърза помощ или за училището отсреща.
И не ми харесва това което става с тях... не само защото утре може да ми потрябват ... и да бъде късно!!!
И престанете с тия тодорживковщини ... в стил търпете ББ, че без него по-лошо.
ББ не по-малко от всеки друг има нужда от посочване на грешките, а когато е упорит в тях, има само един начин за това...Welcome to the real world
Comment
-
А - "данъчен рай"
То хубаво ама като земеш кредит оборотен при 13 процента + 1 прецент обслужване и инвестиционен при 11-12 процента, познай колко ще ти останат за да си платиш ниските данъци. Катто ти бавят и въстановяването на ДДС 3 месеца (обърни внимание на лихвата за оборотни - излиза че ДДС ти е 23-24 щото си вкарал оборотни там) После като ти съберат и рекета е малко по рафинирано , ама като си в хубава сфера или плащаш или ти пращат момчетата - едно време СИК , ВИС...сега по новому ти спредват акция (МВР, БОП)...и после ти го дават бизнесчето на техни хора. (ДА ТОВА се случва и сега)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment