Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Пфф...Някой може ли да ми обЕсни идеологията на БСП.Има ли тази партия идеология или не.
    Погледни кои са и ще ти стане ясна идеологията им.
    Председателят на БСП Пловдив Георги Гергов е собственик на ЦУМ в София, на панаира в Пловдив и на половин Пловдив.
    Младен Червеняков строи хотели по морето и върти сериозен бизнес с какво ли не.
    Жената на Георги Кадиев върти търговия с електроенергия за десетки милиони годишно. Абсолютно нередно е жена на депутат да търгува с държавни централи, но в България може.
    Петър Корумбашев е собственик на ВЕЦ. "Една мъничка водно-електрическа централа" по неговите думи. За целта купува държавен парцел от общината. По принцип е абсурдно, но нали е депутат - в България може. Парцелът е на 100 годишна фабрика за безалкохолни напитки, която е принудена да затвори и 100 човека остават без работа. За строителството на ВЕЦ-а получава тлъста субсидия от ЕС. Нали е дупитат, остава и европари да не може да си осигури.
    От 85 народни избранници на БСП, 57 официално са милионери, а останалите са Станишев, Мая Галева, Миков и т.н., които са милионери неофициално.
    Не, че имам нещо против богатите хора, даже обратното. Обаче милионери-социалисти, които се грижат за бедните... това ми се струва абсурдно. Адски ми е обидно като застанат БСП парламентаристите с лъскавите си костюми до своите типични избиратели - най-бедните хора в страната, с техните опърпани кошухчета от 20 години и обувки от мушама. Ама като има хора, които се продават за 10 лева увеличение на майчинските, така ще е.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Тва ясно, то целия ни народ е една партия.

Питам тези дето се определят като социалисти какво преследват, или социализма е новият СПИН.Просто по невнимание са заразяваш.Ма обикновенно става за лично удоволствие.
      Социализма е старият СПИН , новият е демокрацията. Виж вече колко време ходим заразени и се кефим, ако че държавата ни изчезва бавно но стабилно, най важното е да сме послушни на сегашните ни господари, като едно време на предишните. Виж колко са промити мозъците на хората , че видяха как диктатора е заебал и ЕС и Руснаците и си прави каквото е необходимо за хората, веднага се започна евро-истериката как това е невъзможно и как фотографа на Лукашенко бил много добър , абсурд с други думи.
      Факт е че ако не целуваш задници и не поставяш чуждите интереси над националните , и не продаваш държавата си , всичко може да се оправи. Но уви ..........
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Социализма е старият СПИН , новият е демокрацията. Виж вече колко време ходим заразени и се кефим, ако че държавата ни изчезва бавно но стабилно, най важното е да сме послушни на сегашните ни господари, като едно време на предишните. Виж колко са промити мозъците на хората , че видяха как диктатора е заебал и ЕС и Руснаците и си прави каквото е необходимо за хората, веднага се започна евро-истериката как това е невъзможно и как фотографа на Лукашенко бил много добър , абсурд с други думи.
        Факт е че ако не целуваш задници и не поставяш чуждите интереси над националните , и не продаваш държавата си , всичко може да се оправи. Но уви ..........
        И аз съм ти подготвил едни снимки от Беларус и те описват една доста по-различна картинка.
        Картина, която се покрива с цифрите за техните икономически показатели.

Е тука си го пише. Съседна Естония без диктатура има БВП на глава от населението 16 700 долара, а Беларус - 6 700 долара и то без да се отчита сериозната инфлация, която продължава вече доста години поред. Та, мисля си, че не си ти този, който трябва да говори за промити мозъци. Социализмът се провали навсякъде по света, където са пробвали да го изградят. Това е една сладникава, примамлива, но куха неработеща идея. В момента някои политици само се възползват от нея, за да стигнат до властта. Те са пределно наясно, че социализмът не работи. Само го обещават на такива като теб и Пацата, за да ви манипулират.

П.С. Не мога да разбера от какъв зор ми е поща на село. Телеграми ли ще пускат?! Ми, то от смартфона си човек може да ползва повече услуги. Пратките сега ги носят от врата до врата. Какво ли работят в тая поща.

How to Survive on $200 Dollars a Month
        Nadine Lashuk 03 February 2012
        Although prices in Belarus are as high as in any European country, salaries are very low. The average monthly income is around USD 200, but people still manage to buy food, flats and smart phones. How is it possible to make ends meet with such a low income?

According to the State Statistics Committee Belstat, between January and October 2011 the average monthly salary in Belarus was roughly USD 208. After the second devaluation it even fell to USD 135 per month at some point. USD 200 is not a lot and it means that the economic situation of many families drastically deteriorated in 2011. Just before the presidential elections the average monthly salary was over USD 530, according to Belsat. But Belarusians still manage to survive.

Living in Minsk is as expensive as it is in any city in the West - let’s say Germany - and some things are even more expensive. This is true not only for imported goods like canned vegetables, sweets, and fashionable clothing, but also for flats and even things manufactured in Belarus. For example, a pair of Belarusian shoes costs around USD 120 and a kilo of capsicum peppers USD 4.70.

Prices for goods such as milk (USD 0.70 per liter) and bread (USD 0.50 per loaf) and some other "essential products" are regulated by the state, so they remain cheap. Public transportation in Belarus is also very cheap - an underground ride will cost you around USD 0.20. But most other things are disproportionately expensive compared to salaries.

University teachers earn less than shop assistants

Job advertisements hanging in the metro and on the entrance doors of shops say they are looking for janitors, shop assistants or checkout operators, promising salaries of between USD 150-220. This is not even regarded as a low salary in Belarus. University lecturers working full time earn less than shop assistants: around USD 197 per month.

The pension of a retired university teacher is around USD 130 per month. Because of low pensions, many people continue to work after they have reached the retirement age (60 for men, 55 for women). The pension of a retired army officer and veteran of the Afghanistan war is now around USD 315. Former military personnel and war veterans have long had the highest pensions in Belarus.

“We only live from one salary to the next”, one university teachers explains. “Wages are paid twice a month and when I get paid I go to the market immediately and buy food. So we can only afford plenty of meat and fresh vegetables on payday. It is really frustrating.”

Comment

• О боже ....пак съм социалист. Хдиде стига с тези безсмислени драсканици, за какво ми е поща на селото ? Ами знаеш ли, прав си за последно като бях в едно село бабите си получаваха колети и парични преводи (за да не измрат от глад от евростандарта ) през смартфони .
          А тия писаници и таблици може да си ги препрочиташ всеки ден и да се радваш колко си добре на хартия
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            И аз съм ти подготвил едни снимки от Беларус и те описват една доста по-различна картинка.
            Картина, която се покрива с цифрите за техните икономически показатели.
            ...
            Колега аз на вашите цитати дето ми ги вадите от разни безименни източници (по добре си слагайте източника) На тях ли да вярвам или на човек с когото се познавам от 100 години и който се върна преди няколко дена от Беларус?
            Тези статистически данни не са никаква картинка... по добре идете и вижте сам за какво става въпрос. Границата противно на всички глупости които се твърдят в нашата преса е отворена и никого не връщат! Ето тука още малко пропаганда!
            Не че ще я гледате, но има хора на които може и да е полезна и които може и да се престрашат да правят бизнес в Беларус.
            Лично аз смятам да отида следващият път с моя приятел в следващата му командировка и ще докладвам от първо лице!
            Last edited by fade; d.m.y г., 12:46.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

• Белорусите,тънат в мизерия.Спят по кашони,ровят в кофите и искат ЕС ама Лукашенко не дава.И украйнците искат ама техния диктатор и той не дава ЕС.
              Обичам статийки от нета...тия били зле ония били зле а всъщност какво се получава в действителност....мълчание.
              Та мисълта ми е гледайте канчето или паницата както му се казва тук,а не там дето уж видиш ли било диктат.
              Щото на мен малко ми трябва да ходя да питам тая шибана паплач от телевизията до кога ще промиват тиквите на хората с техните репортажи в частност случващото се в моята родина.
              На оня завалията му били резали лицето и ушите.Чернокожия казал че следи обстановката,мръсните гадове от ес пък силно разтревожени.Некви си хомо летяли от щатите да подкрепяли протестиращите майкоооо.....
              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 12:49.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Въпрос с повишена трудност:
                Каква е връзката м/у Украйна и пшеницата? Дали ЕС щеше да е толкова "загрижено" за ситуацията в страната ако я нямаше тая връзка?
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                  Въпрос с повишена трудност:
                  Каква е връзката м/у Украйна и пшеницата? Дали ЕС щеше да е толкова "загрижено" за ситуацията в страната ако я нямаше тая връзка?
                  Лично на мен вьпросите с повишена трудност ми идват сврьхсили.
                  За това задавам прости вьпроси, като например - защо Украинците протестират, при полужение че са "цьфнали и вьрзали"?
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                    Въпрос с повишена трудност:
                    Няма връзка никаква.
                    Мен ме радва половия орган кличко,колко ли евраци налапа размътения му череп?
                    Медиите тръбят стотици хиляди протестират?!?!!?
                    Тук в България реват олелеле ако бехме като украинците.
                    Тотален смях.Лошото е че ще разгонят мамицата украйнска.Ще реват като зверове ама ще е късно.
                    Снощи си говорих с роднина,човека е откровен:не искаме ес!!
                    Човека не е 90 г. старец,млад е знае какво ги чака като налапат знамето със звездичките.И вие българите го знаете ама на,греда,голяма.Влезнеш ли в кръгчето няма отърване.
                    Ако има психопати във форума,които искат да обяснят какъв диктатор и комунист е Путин,да си лягат на топло.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Всички проблеми на България са от факта, че стана член на ЕС!!! За това е най-корумпирана, най-бедна, с най-зависими медии.............и да не изброявам още. Сегашното положение на България няма нищо общо с комунистическото и минало и с факта, че беше най-верният сателит на Москва!
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• според мене или ще ги изпомпа Русия или Европейският това се получава,като влязат и подпишат една концесия ще им изпомпат и урана и нефта и златото за 20 години то им стига,другите "облаги" който предлага еврозоната ги знаеме усетихме ги и ние.

Comment

• Хахахааа, европата била виновна за корупцията и бедноста...Преди туй беше Русия....Няма такава държава, визирам не територията наречена България.Пичове, българина се чувства най-голЕм когато когато има връзки, когато си сложи мизерната заплатка в джоба и комшията му е катаджия та да му опростят глобичката, за да го накара да се почувства мъж пред жена му.Мезерни егоистични душички сме.Все трябва да има някой виновен и някой да ни освободи.За нищо на света няма си нарушим домашния уют на канапето пред бтв-то на сланинка и ракийка сварена със спестените пари от почивка.Няма другаде такива дето ти подбиват надника за да има за единия боб и лЕб.Да живеят Костов Доган и бай Иван.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ти пък не схващаш ли иронията...
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Еми на тая тема напоследък не.Писна ми от бездушието на тоя народ, не знам що напоследък ми се врът в краката все такива индивиди...писна ми да слушам как сме все на последно място и коментари "кво са нервиш, жена и ракийка нали имаш, ти ли ще опрайш държавата".Еми няма, той и Левски затуй го обесиха.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Няма връзка никаква.
                                Мен ме радва половия орган кличко,колко ли евраци налапа размътения му череп?
                                Медиите тръбят стотици хиляди протестират?!?!!?
                                Тук в България реват олелеле ако бехме като украинците.
                                Тотален смях.Лошото е че ще разгонят мамицата украйнска.Ще реват като зверове ама ще е късно.
                                Снощи си говорих с роднина,човека е откровен:не искаме ес!!
                                Човека не е 90 г. старец,млад е знае какво ги чака като налапат знамето със звездичките.И вие българите го знаете ама на,греда,голяма.Влезнеш ли в кръгчето няма отърване.
                                Ако има психопати във форума,които искат да обяснят какъв диктатор и комунист е Путин,да си лягат на топло.
                                На мен пък двама ми казаха, че искат в ЕС, а не искат мада Раша да ги клати повече.

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Еми на тая тема напоследък не.Писна ми от бездушието на тоя народ, не знам що напоследък ми се врът в краката все такива индивиди...писна ми да слушам как сме все на последно място и коментари "кво са нервиш, жена и ракийка нали имаш, ти ли ще опрайш държавата".Еми няма, той и Левски затуй го обесиха.
                                Затова го обесиха, ама и сега като излезе някой и каже, дайте да се гласува мажоритарно и онлайн, за да няма наредени с наши хора партийни листи и купуване на гласове, веднага някой ще каже, че тоя е пионка.

Comment

Working...
                                X