Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Председателят на БСП Пловдив Георги Гергов е собственик на ЦУМ в София, на панаира в Пловдив и на половин Пловдив.
Младен Червеняков строи хотели по морето и върти сериозен бизнес с какво ли не.
Жената на Георги Кадиев върти търговия с електроенергия за десетки милиони годишно. Абсолютно нередно е жена на депутат да търгува с държавни централи, но в България може.
Петър Корумбашев е собственик на ВЕЦ. "Една мъничка водно-електрическа централа" по неговите думи. За целта купува държавен парцел от общината. По принцип е абсурдно, но нали е депутат - в България може. Парцелът е на 100 годишна фабрика за безалкохолни напитки, която е принудена да затвори и 100 човека остават без работа. За строителството на ВЕЦ-а получава тлъста субсидия от ЕС. Нали е дупитат, остава и европари да не може да си осигури.
От 85 народни избранници на БСП, 57 официално са милионери, а останалите са Станишев, Мая Галева, Миков и т.н., които са милионери неофициално.
Не, че имам нещо против богатите хора, даже обратното. Обаче милионери-социалисти, които се грижат за бедните... това ми се струва абсурдно. Адски ми е обидно като застанат БСП парламентаристите с лъскавите си костюми до своите типични избиратели - най-бедните хора в страната, с техните опърпани кошухчета от 20 години и обувки от мушама. Ама като има хора, които се продават за 10 лева увеличение на майчинските, така ще е.
Comment