Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За социализма
Collapse
X
-
Last edited by DerMeister; d.m.y г., 21:40.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеВ Русия не е имало робство. Имало е милиони репресирани и затворени и заточени по далечения Сибир, където са прокарали пътища, строили са заводи, копали са въглища, вадили са петрол и т.н. В процеса на този доброволен и другарски труд можеш да провериш колко са измрели и какви благини са придобили оцелелите. В САЩ се изграждат квартали за бедни с доброволен труд, защото там системата също не е цвета за мирисане, но поне както сам си се убедил имаш шанс за реализация и да живееш добре. Странно защо не си емигрирал в Беларус или Киргистан.
В СССР какво е било е отделна тема.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеВ Русия Е имало робство... прочети и ти цитата по-горе до него.
В СССР какво е било е отделна тема.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТочно това казвам и аз, не може да променим историята си и трябва да я примем такава каквато е да отсеем доброто от злото и да продъжаваме напред. За мен последните 20 са връщане назад в икономическо отношение заради целия тоз лов на вещици които така и не можахме да заловим ами даже им предложихме условия да подсигурят поколенията си.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеНякъде да съм споменал, че обичам комунистите или демократите, или капиталистите, или ... някой си там? Така както Павлин е перверзно-циничен да дава акъл от САЩ и да обяснява колко вкусен е хлаба със сол и как трябва да се яде само това, а да маа пържоли с бира ежедневно, така и ти Фред заедно с Морфей се скъсахте да плюете режима преди '89, а ежедневно да се възползвате от благините създадени по него време. Не желая да влизаме в по-големи детайли и дискусии, защото темата е безкрайна и няма да приключи никога.
И от какво са били лишени да кажем дядовците ми по времето на капитализма?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИ от какво са били лишени да кажем дядовците ми по времето на капитализма?
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеСтефане ще ме триеш бе мама?
Трябва ли в прав текст да напиша, че тия дето фаресват соца са кретени?
И че единственото оправдание да харесваш тоя идиотски човеконенавистен лежим е ако си бил пряко облагодетелстван от него? Както разни тукашни форумни герои?
Мога и поименно ма то нема смисъл.
За безплатното трябва ли да обяснявам защо нито при соца нито при комунизма нито при който и да е строй може да има нещо безплатно?
Еми не знам, писна ми да се обясняват азбучни истини, щото имало некой неразбрал.
Аре , лево бе.
Дружно да се изнасят в Корея. Ама не - тука ще си седим щото е гот да се прави бизнес с парите на дедо откраднати от българския народ ...
---------- Post added at 01:55 ---------- Previous post was at 01:54 ----------
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ как от какво - бригади, ленински съботници, изходни визи, преводна рубла ... все яки неща
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ как от какво - бригади, ленински съботници, изходни визи, преводна рубла ... все яки неща
Също не са имали лозунги хората:
http://biskvitka.net/2008/10/03/komu...i_1_chast.html
http://biskvitka.net/2008/10/04/komu...i_2_chast.htmlАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Точно този начин на мислене ни пречи, че все нещо ни е виновно и от нас нищо не зависи. Не може едни промени да се извършват 20 години и до никъде да не се стигне. А тук има един господин който постянно повтаря едно и също и изопочава нещата. Как не му омръзна не знам.
Comment
-
Не може, ама може! Както е видно от реалната ситуация в момента. Тези, които идват и безславно си отиват се оправдават с предишните, а в същото време системата "обръч от фирми" си върви и нЕма спиране.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТочно този начин на мислене ни пречи, че все нещо ни е виновно и от нас нищо не зависи. Не може едни промени да се извършват 20 години и до никъде да не се стигне. А тук има един господин който постянно повтаря едно и също и изопочава нещата. Как не му омръзна не знам.
Айде, стига вече, колега!
Comment
-
Тука сме две групи: едната е нямала проблеми с комунизма и комунистите и вижда тук-там по някоя положителна страна на бившия строй, другата група е крайно негативна към близкото ни минало и е затворена към идеята, че е имало положителни неща. Оказва се, че първата група е простовата сякаш, пък другите интелигентни и разбиращи.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТочно този начин на мислене ни пречи, че все нещо ни е виновно и от нас нищо не зависи.
"Държавата се грижи за всички, помогни на партията да изгради комунизма и тя ще се грижи за теб." или както там са го казвали през годините Тато и приятели.
Затова всички сега стоят и се вайкат и се хвърлят на празни обещания от кого ли не и после сърбат супата. Затова скоро четох как някой си бил много зле с парите, играл на всички видове игри със СМС, държавата не му помагала и затова имал нужда от помощ.Last edited by DerMeister; d.m.y г., 00:05.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеДобре, де ... Що не си остана тук и да ни покажеш как да си направим промените, ами ни даваш безплатни акъли от плажа на Miami Beach?!? Мохитото добре ли е охладено?!?
Айде, стига вече, колега!
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеТука сме две групи: едната е нямала проблеми с комунизма и комунистите и вижда тук-там по някоя положителна страна на бившия строй, другата група е крайно негативна към близкото ни минало и е затворена към идеята, че е имало положителни неща. Оказва се, че първата група е простовата сякаш, пък другите интелигентни и разбиращи.
Comment
Comment