Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Питай тези които сега гладуват къде им е ценностната система.
    ......във Флорида.....

Завиждам на част от пишештите тук....те са пияни без грам алкохол...........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение

Много е як социализма ама още незнам някои от защитниците му да са емигрирали в КНДР, Куба или Лаос. Ей го на Павлин си седи в САЩ може би защото иска да им помогне на хората, като им обясни в каква грешка са и да ги вкара в правия път......

Става дума за състоянието на България в момента.
      Никой не сравнява развитите демокрации с КНДР.
      Аз още не разбирам, как е възможно да не разбирате причината толкова много хора в БГ да изпитват все още носталгия към онова време. Напълно неоснователно е твърдението, че тези хора са заблудени или манипулирани.
      Явно има такава причина и тя освен материална, ще се окаже и духовна.

---------- Post added at 06:36 ---------- Previous post was at 06:34 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Прав си! Глад нямаше,но проумей, че за някои хора пълния корем не е върха на ценностната им система.
      Не бъркай нормалното хранене с чревоугодничеството.

---------- Post added at 06:37 ---------- Previous post was at 06:36 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      ......във Флорида.....

Как анализираш написаното дали е плод на подпийнал разум, ако ти го четеш на две големи.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Прав си! Глад нямаше,но проумей, че за някои хора пълния корем не е върха на ценностната им система.
        Мдааа, ела го кажи на съседката с двете деца, безработна учителка над 50....
        ти сериозно ли не виждаш какво става в Бг, жал ми е като гледам хорицата от прозореца на колата...свити, с мътен поглед...тая сутрин пак няколко човека ровеха долу в контейнера...не те ли е срам че живееш в подобна държава...аз се срамувам, но очевидно наглостта и безхаберието на такива като теб е безкрайно...ядете лайна и пак казвате че е мед...
        Самозабравяте се, ти и политическата класа която подкрепяш, забравяте историята...ще я повторите!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

• Ситият на гладния не вярва!
          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Според мен е безмислено да се спори с грамофони и бетонни глави.Човек, който смята, че комунизмът е нещо добро и че положението у нас се дължи на злите капиталисти трябва да е умствено увреден или недоразвит нещо (при положение че претендира за грамотност и може да чете).
            Още повече, че у нас винаги почти винаги след 1989 г са управлявали само комунисти.Ето и в последните три правителства се спрягат - ББ е бивш член на БКП, напуснал МВР поради отказ да се деполитизира и верен охранител на бай Тошо.Синът на дясната ръка на бай Тошо е предсетадел на БСП.То и заради това сме на това дередже де.
            Отделно никой от недоволните от полжението у нас не емигрира в Северна Корея, Куба или поне Венецела, останалите "оазиси" на соца.
            Та кучетата си лаят, керванът си върви.

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            ......във Флорида.....

Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Фреди да ти извадя ли постовете в които възхваляваше ББ и политиката му...ти си просто фурнаджийска лопата, курвите по магистралата са по принципни от теб! Не ми казвай да емигрирам, емигрирай ти, аз ще се постарая да променя нещата в посоката в която искам!
              Last edited by gigi; d.m.y г., 00:07.
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa

Егати цирка.
                Тя цялата тема е такава. Сигурно Маркс се врътка в гроба си като вентилатор...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Как анализираш написаното дали е плод на подпийнал разум, ако ти го четеш на две големи.
                  Не анализирам а изразявам лично мнение......на две големи съм много по-адекватен от част от пишештите тук...

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Тя цялата тема е такава. Сигурно Маркс се врътка в гроба си като вентилатор...
                  .....а може и да се къса от смях гледайки,че все още има идиоти защитаващи неговите идеи.

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                  Не ми казвай да емигрирам, емигрирай ти, аз ще се постарая да променя нещата в посоката в която искам!
                  ....какво ще направиш,нов кръстоносен поход,the new kingdom of heaven???????
                  Май в символичната войска дет имаме раздават амфетамини......

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                    ......
                    Фреди да ти извадя ли постовете в които възхваляваше ББ и политиката му...ти си просто фурнаджийска лопата, курвите по магистралата са по принципни от теб! Не ми казвай да емигрирам, емигрирай ти, аз ще се постарая да променя нещата в посоката в която искам!
                    А нещо бъркаш, никога не съм възхвалявал ББ и политиката му.
                    Може да съм одобрявал някои решения (които смятам за удачни), но и не съм харесвал други, но да го възхвалявам, няма такова нещо.Камо ли пък Цвъки и прочее там.Но определено го предпочитам пред Доган, Станишев и Мадридският крадец или нещо от сорта.
                    Не искам да емигрирам, имал съм и тая възможност, както и Павлин.Аз също мисля, че нещата трябва да се оправят, но по различен начин от твоя.

И стига с тия прасета-тука си имаме едно, във форума
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:56.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                      Фреди да ти извадя ли постовете в които възхваляваше ББ и политиката му...ти си просто фурнаджийска лопата, курвите по магистралата са по принципни от теб! Не ми казвай да емигрирам, емигрирай ти, аз ще се постарая да променя нещата в посоката в която искам!
                      Я кажи в каква посока искаш да се променят нещата.

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                        Я кажи в каква посока искаш да се променят нещата.
                        Хунта,военна диктатура сигурно.......еле е солджър.
                        Един мой приятел в казармата докат правехме лицеви опори наказани и под зоркия поглед на лейтенант Гущеров каза:
                        -Мечтата на всяко едно гущерче е да стане голям алигатор......
                        .....та Гущерчето са е народен представител.....кръстоносецо иска кат него да стане Ричард Лъвското Сърце.

Comment

• Наскоро, във връзка, че някои люде се хвалят, че говорят на чужд език, но не какъв да е, а този на поробителя си, като поляците на немски, нашите и гръцките помаци на турски, както и гърци на турски, кипърските гърци на английски, срещнах една мисъл:
                          "Само коленичелият роб си мечтае за величието на господаря си".
                          Интересна мисъл нали?
                          Така и доста хора тук въпреки, че са наемни работници, люто защитават крайно десни възгледи!
                          Момчетаааааа!
                          Колкото и да си мечтаете, няма да станете като тия, които са ви поставили на колене.
                          Аристократ се става по рождение и по наследство. Останалото си е парвенющина.
                          Огледайте се в огледалото и защитавайте собствените си интереси, а не тия на господарите си.
                          Хич не ме интересува, кой ще ме управлява, стига да имам работа, да мога после да се пенсионирам, след като отгледам и изуча децата си.
                          А сега какво?!
                          Въпреки, че трябваше да се пенсионирам преди пет години, в обозримо бъдеще, поне още 16 трябва да работя. Трябва да плащам за образованието на децата си, както и независимо от осигуровките и за лекарска помощ. Държавата е опасана в картели и няма нито една институция, която поне на половина да си гледа работата като по времето на тоталитаризма.
                          Единственият напредък, ако можем така да го наречем е, че може почти спокойно да си псуваме правителството.
                          То обаче като римският скъперник:
                          На вън народът ме освирква
                          но в къщи сам си ръкопляскам,
                          като същевременно се наслаждавам
                          на парите си в съндъка
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Наскоро, във връзка, че някои люде се хвалят, че говорят на чужд език, но не какъв да е, а този на поробителя си, като поляците на немски, нашите и гръцките помаци на турски, както и гърци на турски, кипърските гърци на английски, срещнах една мисъл:
                            Интересна мисъл нали?
                            Така и доста хора тук въпреки, че са наемни работници, люто защитават крайно десни възгледи!
                            Момчетаааааа!
                            Колкото и да си мечтаете, няма да станете като тия, които са ви поставили на колене.
                            Огледайте се в огледалото и защитавайте собствените си интереси, а не тия на господарите си.
                            Хич не ме интересува, кой ще ме управлява, стига да имам работа, да мога после да се пенсионирам, след като отгледам и изуча децата си.
                            А сега какво?!
                            Въпреки, че трябваше да се пенсионирам преди пет години, в обозримо бъдеще, поне още 16 трябва да работя. Трябва да плащам за образованието на децата си, както и независимо от осигуровките и за лекарска помощ. Държавата е опасана в картели и няма нито една институция, която поне на половина да си гледа работата като по времето на тоталитаризма.
                            Единственият напредък, ако можем така да го наречем е, че може почти спокойно да си псуваме правителството.
                            на парите си в съндъка
                            Приятелю, крайно десните възгледи са фашистки, нацистки или както искаш ги наречи. Никои в този форум не защитава такива освен един който праща опонентите си в лагери да ги ядът прасетата или иска да им пусне куршум, но той пък е крайно ляв......
                            Заглавието на темата е За социализма- така написано аз го разбирам, че трябва да обсъждаме страни в който управляват социалисти и държавата е силно социална т.е. скандинавските.....В България социализъм никога е нямало! В България имаше лява тоталитарна власт наложена от съветският ботуш и управници слугуващи на Кремъл.....
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Наскоро, във връзка, че някои люде се хвалят, че говорят на чужд език, но не какъв да е, а този на поробителя си, като поляците на немски, нашите и гръцките помаци на турски, както и гърци на турски, кипърските гърци на английски, срещнах една мисъл:
                              Интересна мисъл нали?
                              Момчетаааааа!
                              А сега какво?!
                              на парите си в съндъка
                              Много мъдри думи.
                              Но е добре да се направи едно уточнение - дясното по принцип не е само за богаташи и аристократи. Философията на дясното е - да не се пречи на хората, които разчитат на себе си.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Много мъдри думи.
                                Но е добре да се направи едно уточнение - дясното по принцип не е само за богаташи и аристократи. Философията на дясното е - да не се пречи на хората, които разчитат на себе си.
                                Философията на дясното е, да се вихри частна инициатива до смъртта на самата частна инициатива, ето и един пресен пример.

Холандия национализира четвъртата си най-голяма голяма банка
                                Profit.BG - 01 Февруари 15:49
                                Холандия национализира SNS Reaal, четвъртата по големина систематично важна банка в страната, като това ще струва на ... http://profit.bg/news/Holandiya-nats...id-102169.html
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X