Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Що за социалист/комунист си изобщо?
    Ами и двамата с Павлин са от малкото които са имали далавера по онова време а сега явно трябва да работят, та се опитват да ни убедят колко е било по добре. Да не мислиш че им пука за хората. Та надявам се само това да е причината поради която си мелят глупости, че ако наистина не им е ясно - лошо.

Кръстачо аз ай-ти специалист не съм, пробвай пак, пък и ти ако си изпълнителен аз не съм и не правя това което ми кажат щото имам глава и мога да я изпозвам......

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
      Ами и двамата с Павлин са от малкото които са имали далавера по онова време а сега явно трябва да работят, та се опитват да ни убедят колко е било по добре. Да не мислиш че им пука за хората. Та надявам се само това да е причината поради която си мелят глупости, че ако наистина не им е ясно - лошо.

Кръстачо аз ай-ти специалист не съм, пробвай пак, пък и ти ако си изпълнителен аз не съм и не правя това което ми кажат щото имам глава и мога да я изпозвам......
      Не бих сравнявал Павлин с Крусадера.
      Те са доста различни.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

• Крусадера изтрещя наистина в последните години. Преди си спомням, че беше модератор на газовия раздел и нямам спомени да е бил толкова ненормален. Трябва да им назначат психиатри на войската, дето се връща от некъде си, щото такова поведение не е нормално дори и във форум.
          Все пак тук не е случаен форум. Събрали сме се по някакъв критерий и се познаваме с някои хора покрай колите. Глупаво и селско е всяко второ изречение да ти е за задника. Така се обезсмисля всякакъв спор като се върви с рогата напред.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Крусадера изтрещя наистина в последните години. Преди си спомням, че беше модератор на газовия раздел и нямам спомени да е бил толкова ненормален. Трябва да им назначат психиатри на войската, дето се връща от некъде си, щото такова поведение не е нормално дори и във форум.
            Все пак тук не е случаен форум. Събрали сме се по някакъв критерий и се познаваме с някои хора покрай колите. Глупаво и селско е всяко второ изречение да ти е за задника. Така се обезсмисля всякакъв спор като се върви с рогата напред.
            Може да го формулираш като предложение до дедо ти Аньо...опс сори, той пък подал оставка...ми ся?
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Крусадера изтрещя наистина в последните години. Преди си спомням, че беше модератор на газовия раздел и нямам спомени да е бил толкова ненормален. Трябва да им назначат психиатри на войската, дето се връща от некъде си, щото такова поведение не е нормално дори и във форум.
              По-добре с рогата напред, отколкото със задника напред.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                По-добре с рогата напред, отколкото със задника напред.
                Е по-добре е, ама пак е зле.

Comment

Е по-добре е, ама пак е зле.
                  Ники, ти наистина ли вярваш, че Герб е дясна партия?
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Ники, ти наистина ли вярваш, че Герб е дясна партия?
                    Не. Що си мислиш, че не ми е ясно що за стока са. Те не са никаква партия. Може би са магистрална партия. Не проведоха почти никакви реформи и загубиха ценни 4 години. Това мисля за тях, обаче са 1000 пъти по-добре от мафията БСП, която вероятно ще разори държавата за трети път в рамките на 25 години.
                    Иначе, както ти казах винаги съм гласувал за Костов и от моите познати повечето гласуват за него по техни си убеждения.

Comment

• В една демократична държава всеки има право да гласува за който иска, само престани да промотираш Костов.Народа каза че не иска Костов,Станишев и прочие.Нямам време за експерименти.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        Аз не разполагам с много свободо време ''Кръстоосец''-О.......но пък ти ако имаш лесно можеш да ме намериш,просто преди да тръгеш прочети историята и виж надменните ти тенекиеи братя коФ кютек са апнали от Калото.
                        ......оххххх откачи ми се жартиерата и си счупих ноката.
                        Кайски, оти се връзваш? Нали знаеш - кучето си лае, керванът си върви... Той човекът като си е получил накуп увеличенията за януарската и февруарската заплати и е минал през местния дилър и сега е на черешата....
                        Аааа, Crusader, вие в армията, не бяхте ли деполитизирани по едно време? Какви са тия открити агитации и поддръжки за червенушките, а ?
                        А и не забравяй, че винаги има по-голяма риба...
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                          Кайски, оти се връзваш? Нали знаеш - кучето си лае, керванът си върви... Той човекът като си е получил накуп увеличенията за януарската и февруарската заплати и е минал през местния дилър и сега е на черешата....
                          Аааа, Crusader, вие в армията, не бяхте ли деполитизирани по едно време? Какви са тия открити агитации и поддръжки за червенушките, а ?
                          Аааааааа не дон Пачо,не се връзвам просто ми е любопитно как дрънка тенекиена глава.
                          Армията не знам дали е била деполитизирана но съм сигурен,че не е деидиотизирана..........
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Аааааааа не дон Пачо,не се връзвам просто ми е любопитно как дрънка тенекиена глава.
                            Армията не знам дали е била деполитизирана но съм сигурен,че не е деидиотизирана..........
                            Че тя винаги е била идиотизирана... Нали знаеш за раздаването на акъла и кой форсирал реката под моста...
                            Имах цяла година и половина да се убедя в правотата на тази приказка
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                              Даже не си струва да ви отговарям, дрънкате само по форумите, ако имате конкретни предложения - давайте!
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                                Даже не си струва да ви отговарям, дрънкате само по форумите, ако имате конкретни предложения - давайте!
                                Ела до София да се ступаме......плащам ти горивото.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X