If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що бе свинка, с удоволствие ще натупам още един, и то за негова сметка, ще взема и снимачен екип ако трябва...
...тоя поне му стиска, за разлика от останалите кучета дето са свили опашките между краката...уважавам го заради това че му стиска, но все пак ще го наритам!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Що бе свинка, с удоволствие ще натупам още един, и то за негова сметка, ще взема и снимачен екип ако трябва...
...тоя поне му стиска, за разлика от останалите кучета дето са свили опашките между краката...уважавам го заради това че му стиска, но все пак ще го наритам!
Вътрешният ми усет е, че най-много да те паркира на една маса и сладко, сладко да си пийнете.
При това, не защото не може да се "тупа", а защото отдавна е разбрал, че разговорът на мастичка е далеч по-силно оръжие от боя.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Вътрешният ми усет е, че най-много да те паркира на една маса и сладко, сладко да си пийнете.
При това, не защото не може да се "тупа", а защото отдавна е разбрал, че разговорът на мастичка е далеч по-силно оръжие от боя.
Свински не си прав......викам първо да се ступаме па ако видя зор ще викам охраната.....иначе масата след кютеко е задължителна.
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
Да бе да ше ме нариташ ама ако съм заспал.......
---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:36 ----------
Пич, куче ще викаш на тоя дето не ти е обяснил как трябва да се държиш с останалите около тебе! Ние сме хора. И ако не искаш да се отнасяме по кучешки с тебе, си подобри комуникативните способности. Това, че си в армията и са те научили да боравиш с няколко железа, не означава, че си по-по-най- от останалите. Казах ти, че винаги има и по-голяма риба. Не си най-добрият, вярвай ми... Навремето, да си в армията е било чест и офицерите са сочени за пример. А ти си срам и позор за институцията в която си. Което доказва правилността на решението да ви съкратят максимално броя. Освен умения, се иска и морал и чест, а не език на каруцар...
Пази боже сляпо да прогледа!
Пич, куче ще викаш на тоя дето не ти е обяснил как трябва да се държиш с останалите около тебе! Ние сме хора. И ако не искаш да се отнасяме по кучешки с тебе, си подобри комуникативните способности. Това, че си в армията и са те научили да боравиш с няколко железа, не означава, че си по-по-най- от останалите. Казах ти, че винаги има и по-голяма риба. Не си най-добрият, вярвай ми... Навремето, да си в армията е било чест и офицерите са сочени за пример. А ти си срам и позор за институцията в която си. Което доказва правилността на решението да ви съкратят максимално броя. Освен умения, се иска и морал и чест, а не език на каруцар...
Пачо не се хаби няма да те разбере.......бе да дое до София да се скъцаме па нека си пише глупости.
Чест....прмер и подобни понятия са непонятни за шапкарите....а у нас са предимно шапкари не военни.
На мен тамън ръката ми е Ок и ме сърби.
Лелелелеле, настръхнах, как му го каза само.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Пачо не се хаби няма да те разбере.......бе да дое до София да се скъцаме па нека си пише глупости.
Чест....прмер и подобни понятия са непонятни за шапкарите....а у нас са предимно шапкари не военни.
На мен тамън ръката ми е Ок и ме сърби.
Мда, няма да разбере.И аз му се връзвах и ядосвах, напоследък ми е предимно смешен.А лошото е, че контролът на психиатрите явно липсва.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Ти не се ебавай, ами почни да го бъзикаш, та да му дойде акъла в главата. Щото като му гледам приказките, става само за пушечно месо, не за генерал. И ако недай си боже стане нещо, по-добре да си се защитавам сам, вместо да чакам тоя да ме защитава...
Comment