Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре де, след като у нас има криза, слаба администрация, корупция и т.н, как БСП ще организира това си искане и ще събере реално тия данъци?Същия тоя Станишев, преди пък сложи 10% данък?Къде са идеите, последователността в действията и стабилност на възгледите на тая партия? Има само популизъм и празни приказки, с които да омае глуповатите им избиратели.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Увеличаването на подоходните данъци на богатите ще компенсира необлагаемия минимум. Несъбраните данъци от неблагаемия минимум веднага ще се изхарчат в потребление което довежда до събиране на още данъци.

Comment

• Това е на теория, на практика събираемостта ще падне, защото нашите богати, са доста добри в укриването на доходи.Както виждаш Лукойл още няма измервателни уреди по разните му бази, да не говорим да хванеш доходите на едрите им риби.
        Сега при 10 процента има по голям шанс да платят нещо, отколкото ако този процент нарастне.
        Пак ти казвам, говорим за Българските съвременности.
        sigpic

Comment

• Друго добро предложение на БСП е семейното подоходно облагане което е широко застъпено в САЩ.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Увеличаването на подоходните данъци на богатите ще компенсира необлагаемия минимум. Несъбраните данъци от неблагаемия минимум веднага ще се изхарчат в потребление което довежда до събиране на още данъци.
            Вервай, че БСП ще вземе от богатите и ще го даде на бедните. Те най-богатите фирми и граждани в България гравитират около БСП. Те самите въведоха плоския данък, в който няма нищо ама нищо социалистическо или социално. Даже тогава Костов предложи най-ниските доходи да останат необлагаеми, но тройната коалиция го отхвърли. Сега Дмитриевич предлага същото.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Вервай, че БСП ще вземе от богатите и ще го даде на бедните. Те най-богатите фирми и граждани в България гравитират около БСП. Те самите въведоха плоския данък, в който няма нищо ама нищо социалистическо или социално. Даже тогава Костов предложи най-ниските доходи да останат необлагаеми, но тройната коалиция го отхвърли. Сега Дмитриевич предлага същото.
              Ами вярвам, защото все някой трябва да го направи. Пък за Костов аз ти казах вече че е провален политик и никой не му вярва. Дори с Надето не можаха да се разберат пък за онзи Кабата въобще да не споменавам.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Ами вярвам, защото все някой трябва да го направи.
                Е-е-е!Тькмо бях повярвал на прасчо че методьт проба - грешка, важи само за малките деца.
                Колко пьти БСП беше вьв власта? Колко пьти сьтвори нещо полезно за обществото?
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Е-е-е!Тькмо бях повярвал на прасчо че методьт проба - грешка, важи само за малките деца.
                  Колко пьти БСП беше вьв власта? Колко пьти сьтвори нещо полезно за обществото?
                  Е, в нормалните демокрации политическите системи фукионират така:
                  Вземаш властта - проваляш се и сядаш на скамейката-вземаш властта - постигаш успех - повтаряш

Хората и партиите се променят.
                  И нека не забравяме, че след Виденов, БСП никога не е управлявала самостоятелно.
                  Съжалявам само, че подмениха ценностите на дясното в БГ.
                  Но съм твърд противник на кретенията с революционните промени и пълната подмяна на политическия модел и политическото съсловие в БГ.
                  Изкушава ме идеята за лустрацията, но се опасявам, че вече е късно.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Тия дни четох едни лакардии, имаше една такава:
                    БСП толкова обича бедните, че като дойде на власт и ги прави три пъти повече.
                    sigpic

Comment

• Не знам защо като кажете комунисти и все за БСП се говори. Те другите какви са? Костов-лекето да не би да няма партийна книжка и да не е бил партиен секретар? Или не е преподавал Политикономия? За Боко охраната на Тато няма да говорим. Зад кулисите винаги командват разните му олигарси зад които седят бивши агенти и генерали-ченгета. Другото са глупости за сбирки пред блока. Изборът между 2 или 3 екскремента не е избор!
                      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                        Не знам защо като кажете комунисти и все за БСП се говори. Те другите какви са? Костов-лекето да не би да няма партийна книжка и да не е бил партиен секретар? Или не е преподавал Политикономия? За Боко охраната на Тато няма да говорим. Зад кулисите винаги командват разните му олигарси зад които седят бивши агенти и генерали-ченгета. Другото са глупости за сбирки пред блока. Изборът между 2 или 3 екскремента не е избор!
                        Браво на Ивчо червения, от политика разбира повече отколкото от трупни изложби.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Тия дни четох едни лакардии, имаше една такава:
                          БСП толкова обича бедните, че като дойде на власт и ги прави три пъти повече.

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                            Не знам защо като кажете комунисти и все за БСП се говори. Те другите какви са? Костов-лекето да не би да няма партийна книжка и да не е бил партиен секретар? Или не е преподавал Политикономия? За Боко охраната на Тато няма да говорим. Зад кулисите винаги командват разните му олигарси зад които седят бивши агенти и генерали-ченгета. Другото са глупости за сбирки пред блока. Изборът между 2 или 3 екскремента не е избор!
                            Ами просто не сме РЕД Иво

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:02 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            sigpic

Comment

• Убедих се, че БСП изобщо не се е променила след 1989г. Писах няколко неща на страниците на Станишев и БСП във ФБ и веднага ги изтриха и ми забраниха да пиша там. Същата цензура е като преди, но то си е ясно. Същите хора са.
                              За сметка на това в страницата на ДСБ има всевъзможни коментари и мнения и никой не ги пипа. Явно те за разлика от БСП нямат хора, които да следят да има само ласкави отзиви за техни величества Дмитриевич, Орешарски /новият болубог/ и компания. Странно, при всичките тия милиарди, които открадна Костов, да няма пари да сложи няколко човека да четат и да цензурират.

Нямате разрешение за коментиране или опитвате да коментирате изтрита публикация
                              Съжаляваме, може би нямате разрешение да добавите този коментар или първоначалната публикация е изтрита.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Ники, за да се приключи с Костов. Единственото сьмнение относно глсуването за него е мотивацията.
                                В смисьл - аз не бих се напьвал много за народ дето като го измькна от калта, ме хвьрля на вторични суровини.
                                Наистина беше изненадан тогава, и аз бих бил.
                                Вьпреки тия ми сьмнения, пак изглежда най почтен до момента.
                                Иначе сме се наслушали на митове и легенди.
                                Абсолютно сьм сигурен че пьрво е гледал да оправи себе си. Едва ли е ангел небесен. Вьпросьт е там, че като човек си свьрши работата.
                                Прав е Павлин, Костов е един провалил се политик. Най успешният премиер след падането на ... всички знаем какво, не успя да вземе втори мандат. Най странно ми е че тия дето му лепнаха прозвището - Командирьт, твьрдяха че ни е необходима "здрава рька".
                                Нейсе! Ши нь оправят!

Comment

Working...
                                X