Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На мен ми изглежда, че е много мотивиран. Дали е ангел небесен относно корупцията, не знам. Обаче знам, че колкото и да го оплюха по платените медии, той е единствения, който махна половината си министри без никой да го кара. Дали за корупция или некомпетентност ги отлюспи, не знам и няма значение. Важното е, че като се е крало не е било организирано отгоре, както е в БСП. Нещата не са черно-бели и партия без корумпирани хора в нея не съществува. Разликата е какво се случва когато ги разкрият корумпираните. В БСП например се пазят като партизани до последно. За Р.Овч. имаше не съмнения, а явни доказателства за корупция и едвам го махнаха от правителството след страхотен външен натиск. Даже си остана тогава председател на софийската организация на БСП.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• За мен Костов е един от малкото умни политици в тази страна.
      Жалкото е обаче това, че и той имаше принос затова да бъде затрита синята идея.
      Хората като него не можаха да си дадат сметка, че освен идеяте, много важни за облика на дадена партия са и нейните лидери. Така бе допуснат прекалено много време Мартин Димитров начело на СДС. Нещо, което според мен в голяма степен допринесе за унищожаването на синята идея.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Понеже не бих могъл да го кажа по-добре, ще цитирам един коментар от фейсбук който напълно съвпада с моето мнение:

Stanislav Angelov от седмица две насам има още един кандидат за чужбина(изкарах много кризи тук), но тази е отвратителна. И не за друго, не защото съм беден. Не, живеех сносно, но всичко около мен се свива. Този път не обвинявам политиците, този път обвинявам болшинството което поддържа и получава оргазми когато министър председателя ги пита "вие сутринта пикахте ли?", когато изпадат в екстаз че били подслушвани. Болшинство което харесва един прост човек само защото вижда себе си в него. Един народ който си казва: "Щом Борисов се е докопъл до властта значи аз мога". Дами и Господа, учех, работех и се надявах за тази страна. Отказвам предложения от чужбина от близки, приятели и съвсем непознати българи и чужденци. Вероятно съм изпуснал много шансове, но така е и по-добре. Ще започна живота си съвсем наново.
        Аз ще направя точно като него!
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

• Мдааа, само не разбрахме каква е алтернативата и кое ще е новото? Иначе тая песен за мен звучи от 2000 г, когато не заминах за САЩ със Зелената карта, но пък не мисля и да го правя. Колега Фаде, смятам, че ще ме разбереш, не използвам официалната форма на разговор "Вие", котя ти често ползваш, умишлено.Пък всеки може да прави, каквото пожелае, това поне доживяхме, аман от клишета и диктатура на пролетариата.
          Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          За мен Костов е един от малкото умни политици в тази страна.
          Жалкото е обаче това, че и той имаше принос затова да бъде затрита синята идея.
          Хората като него не можаха да си дадат сметка, че освен идеяте, много важни за облика на дадена партия са и нейните лидери. Така бе допуснат прекалено много време Мартин Димитров начело на СДС. Нещо, което според мен в голяма степен допринесе за унищожаването на синята идея.
          Сега, синята идея са затри, защото всъщност не беше ясно каква е тя-много хора, много идеи и още повече ченгета от ДС навряни вътре в СДС, с цел уж да правят демокрация, ама не искам да влизам в тоя спор.Костов направи, това, което смяташе и пак доказа че е прав-сега там седи някакъв Каба..., който не съм чу чул гласа по нито един обществен проблем и се надявам и да не го чуя де...
          Относно Костов - да кажем нещо, което всеки игнорира- когато някой изпревари нагласата (и зрелостта) на обществото, трудно може да се оцени. Да Костов не е идеален, но той единствен имаше идея и воля, да направи поне част от едни трудни реформи, с което си навлече гнева цялата комунистическа прослойка-още го плюят, само като му чуят фамилията.
          Та по тая причина ще закарам и майка си на изборите, със свидетелство за инвалидност-да гласува.Да, малко ще е, може и да не влезем, ама поне правя, което мисля.Не ми се ходи и по чужбина да доказвам, че българите са и бели със сини очи, а не цигани и турци, щото вече съвсем ми мина мерака за емиграция
          Last edited by fred; d.m.y г., 15:17.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• Мисля да се преселя на едно място, където народните представители, ходят на работа с колело или обществен транспорт, където държавната администрация, в 30К град е 15 човека заедно с данъчните и градският съвет, там където, дънъците достигат до 40%, но всеки ден виждаш, за какво се харчат парите ти.
            Това ако не е ново... здраве му кажи!
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              На мен ми изглежда, че е много мотивиран. Дали е ангел небесен относно корупцията, не знам. Обаче знам, че колкото и да го оплюха по платените медии, той е единствения, който махна половината си министри без никой да го кара. Дали за корупция или некомпетентност ги отлюспи, не знам и няма значение. ......
              Мда, а сега дебелака Бонев си има хотел, оня мушмурок Данчо Ментата и Бисеров са на почит и уважение в ДПС/ДС мафията. Бонев, ако помниш тогава беше министъра с най-висок рейтинг и никой не мислише, че ще бъде отстранен, но Костов не се поколеба да го изхвърли за корупция, специално него.
              Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              Мисля да се преселя на едно място, където народните представители, ходят на работа с колело или обществен транспорт, където държавната администрация, в 30К град е 15 човека заедно с данъчните и градският съвет, там където, дънъците достигат до 40%, но всеки ден виждаш, за какво се харчат парите ти.
              Това ако не е ново... здраве му кажи!
              Разбрах те, няма лошо, аз съм тук, поне и на тоя етап , иначе добре звучи, като имаш желание и възможност, желая ти успех!Даже и малко ти завиждам.
              Last edited by fred; d.m.y г., 17:38.
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Убедих се, че БСП изобщо не се е променила след 1989г. Писах няколко неща на страниците на Станишев и БСП във ФБ и веднага ги изтриха и ми забраниха да пиша там. Същата цензура е като преди, но то си е ясно. Същите хора са.
                За сметка на това в страницата на ДСБ има всевъзможни коментари и мнения и никой не ги пипа. Явно те за разлика от БСП нямат хора, които да следят да има само ласкави отзиви за техни величества Дмитриевич, Орешарски /новият болубог/ и компания. Странно, при всичките тия милиарди, които открадна Костов, да няма пари да сложи няколко човека да четат и да цензурират.

Нямате разрешение за коментиране или опитвате да коментирате изтрита публикация
                Съжаляваме, може би нямате разрешение да добавите този коментар или първоначалната публикация е изтрита.
                Сега трябва и да кажеш какво си написал, ако е била някоя глупост с право са я изтрили.

Comment

• Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Сега трябва и да кажеш какво си написал, ако е била някоя глупост с право са я изтрили.
                    Той не може, умствения потенциял му липсва,трябва му фрион
                    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                      Той не може, умствения потенциял му липсва,трябва му фрион

етровски, клозапина на каква доза ти го дават?
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от fred
                        Ма не му помага нищо на него, генно е.
                        Ми то такива като вас бол в държавката ви,само куха мисъл леете и евро съюза ви бил виновен,истината е че неставате за никакъв чеп,само претенцийте ви са много,нали се видяхте на изборите какво представляватепредатели ,че и с прентенций
                        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Eтровски, тук всичките ти постове са като на малоумен.Въпросът е дали ти е вродено или придобито това състояние.Но като си помисля, то затова ти и отговарям-по добре е да пишеш повече, за да види, докъде може са стигне......
                          Last edited by fred; d.m.y г., 20:25.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Eтровски, тук всичките ти постове са като на малоумен.Въпросът е дали ти е вродено или придобито това състояние.Но като си помисля, то затова ти и отговарям-по добре е да пишеш повече, за да види, докъде може са стигне......
                            За съжаление няма да може да ти отговори.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Пак ли го изгониха?
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Пак ли го изгониха?
                                Еми то се вижда.

В дясно под аватара му.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X