На мен ми изглежда, че е много мотивиран. Дали е ангел небесен относно корупцията, не знам. Обаче знам, че колкото и да го оплюха по платените медии, той е единствения, който махна половината си министри без никой да го кара. Дали за корупция или некомпетентност ги отлюспи, не знам и няма значение. Важното е, че като се е крало не е било организирано отгоре, както е в БСП. Нещата не са черно-бели и партия без корумпирани хора в нея не съществува. Разликата е какво се случва когато ги разкрият корумпираните. В БСП например се пазят като партизани до последно. За Р.Овч. имаше не съмнения, а явни доказателства за корупция и едвам го махнаха от правителството след страхотен външен натиск. Даже си остана тогава председател на софийската организация на БСП.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За социализма
Collapse
X
-
За мен Костов е един от малкото умни политици в тази страна.
Жалкото е обаче това, че и той имаше принос затова да бъде затрита синята идея.
Хората като него не можаха да си дадат сметка, че освен идеяте, много важни за облика на дадена партия са и нейните лидери. Така бе допуснат прекалено много време Мартин Димитров начело на СДС. Нещо, което според мен в голяма степен допринесе за унищожаването на синята идея.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Понеже не бих могъл да го кажа по-добре, ще цитирам един коментар от фейсбук който напълно съвпада с моето мнение:
Stanislav Angelov от седмица две насам има още един кандидат за чужбина(изкарах много кризи тук), но тази е отвратителна. И не за друго, не защото съм беден. Не, живеех сносно, но всичко около мен се свива. Този път не обвинявам политиците, този път обвинявам болшинството което поддържа и получава оргазми когато министър председателя ги пита "вие сутринта пикахте ли?", когато изпадат в екстаз че били подслушвани. Болшинство което харесва един прост човек само защото вижда себе си в него. Един народ който си казва: "Щом Борисов се е докопъл до властта значи аз мога". Дами и Господа, учех, работех и се надявах за тази страна. Отказвам предложения от чужбина от близки, приятели и съвсем непознати българи и чужденци. Вероятно съм изпуснал много шансове, но така е и по-добре. Ще започна живота си съвсем наново.
Comment
-
Мдааа, само не разбрахме каква е алтернативата и кое ще е новото?Иначе тая песен за мен звучи от 2000 г, когато не заминах за САЩ със Зелената карта, но пък не мисля и да го правя. Колега Фаде, смятам, че ще ме разбереш, не използвам официалната форма на разговор "Вие", котя ти често ползваш, умишлено.Пък всеки може да прави, каквото пожелае, това поне доживяхме, аман от клишета и диктатура на пролетариата.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа мен Костов е един от малкото умни политици в тази страна.
Жалкото е обаче това, че и той имаше принос затова да бъде затрита синята идея.
Хората като него не можаха да си дадат сметка, че освен идеяте, много важни за облика на дадена партия са и нейните лидери. Така бе допуснат прекалено много време Мартин Димитров начело на СДС. Нещо, което според мен в голяма степен допринесе за унищожаването на синята идея.
Относно Костов - да кажем нещо, което всеки игнорира- когато някой изпревари нагласата (и зрелостта) на обществото, трудно може да се оцени. Да Костов не е идеален, но той единствен имаше идея и воля, да направи поне част от едни трудни реформи, с което си навлече гнева цялата комунистическа прослойка-още го плюят, само като му чуят фамилията.
Та по тая причина ще закарам и майка си на изборите, със свидетелство за инвалидност-да гласува.Да, малко ще е, може и да не влезем, ама поне правя, което мисля.Не ми се ходи и по чужбина да доказвам, че българите са и бели със сини очи, а не цигани и турци, щото вече съвсем ми мина мерака за емиграцияLast edited by fred; d.m.y г., 15:17.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Мисля да се преселя на едно място, където народните представители, ходят на работа с колело или обществен транспорт, където държавната администрация, в 30К град е 15 човека заедно с данъчните и градският съвет, там където, дънъците достигат до 40%, но всеки ден виждаш, за какво се харчат парите ти.
Това ако не е ново... здраве му кажи!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНа мен ми изглежда, че е много мотивиран. Дали е ангел небесен относно корупцията, не знам. Обаче знам, че колкото и да го оплюха по платените медии, той е единствения, който махна половината си министри без никой да го кара. Дали за корупция или некомпетентност ги отлюспи, не знам и няма значение. ......
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеМисля да се преселя на едно място, където народните представители, ходят на работа с колело или обществен транспорт, където държавната администрация, в 30К град е 15 човека заедно с данъчните и градският съвет, там където, дънъците достигат до 40%, но всеки ден виждаш, за какво се харчат парите ти.
Това ако не е ново... здраве му кажи!, иначе добре звучи, като имаш желание и възможност, желая ти успех!Даже и малко ти завиждам.
Last edited by fred; d.m.y г., 17:38.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеУбедих се, че БСП изобщо не се е променила след 1989г. Писах няколко неща на страниците на Станишев и БСП във ФБ и веднага ги изтриха и ми забраниха да пиша там. Същата цензура е като преди, но то си е ясно. Същите хора са.
За сметка на това в страницата на ДСБ има всевъзможни коментари и мнения и никой не ги пипа. Явно те за разлика от БСП нямат хора, които да следят да има само ласкави отзиви за техни величества Дмитриевич, Орешарски /новият болубог/ и компания. Странно, при всичките тия милиарди, които открадна Костов, да няма пари да сложи няколко човека да четат и да цензурират.
Нямате разрешение за коментиране или опитвате да коментирате изтрита публикация
Съжаляваме, може би нямате разрешение да добавите този коментар или първоначалната публикация е изтрита.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСега трябва и да кажеш какво си написал, ако е била някоя глупост с право са я изтрили.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеТой не може, умствения потенциял му липсва,трябва му фрион
етровски, клозапина на каква доза ти го дават?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от fredМа не му помага нищо на него, генно е.предатели ,че и с прентенций
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Eтровски, тук всичките ти постове са като на малоумен.Въпросът е дали ти е вродено или придобито това състояние.Но като си помисля, то затова ти и отговарям-по добре е да пишеш повече, за да види, докъде може са стигне......Last edited by fred; d.m.y г., 20:25.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеEтровски, тук всичките ти постове са като на малоумен.Въпросът е дали ти е вродено или придобито това състояние.Но като си помисля, то затова ти и отговарям-по добре е да пишеш повече, за да види, докъде може са стигне......"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПак ли го изгониха?
В дясно под аватара му."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment