Кадафито се стреснАл? Бре, да видиш...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Напрежението в северна Африка и арабските страни.
Collapse
X
-
Всъщност, прилики почти няма.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
А бе не ги знам Либийците дали скоро ще се оправят и хич не ме интересуват, но отвлякоха кораб на който има само един българин, и то комшията, че ми е и приятел. Ей сега ми стана гадно....мама им проста, дано всичко мине благополучно. И нащо външно министерство пак нищо не разбралоhttp://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...-libiia.113880
Last edited by Доко; d.m.y г., 19:07.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТоз боклук ще го гърмят май май ...
Трябваше да си бие камшика и да ходи някъде да си почива с паричките ... ама нали е идиот ...Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Нашата цивилизация - проговори настоятелят - е несполучлив експеримент. Човекът не е успял да устои пред користта, завистта, алчността и ненавистта дори в условията на самореализация, когато е отделен от древните знания. Цивилизацията ни трябва да загине като несполучлива...
Това е извадка от една книга, която много ми хареса "От кого сме произлезли?" Ернст Мулдашев
Мисля, че този свят много се обърка с войни и тези катаклизми в природата. Тя просто ни показва , че има много по-велики неща от човека..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
-
А стига сега с това ако не беше тоя ще е оня. Може пък никой да е накрая. Руснаците не са обиколили целия свят и да се сборят с всеки който им каже нещо напряко пък в комбинация народеца да има и нещо интересно, американското освобождение не им мърда. Да ги оставят да се спасяват както си могат, като са толкова недоволни да си свалят Кадафито, ако им се търпи още да си го държат.
---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение...
Мисля, че този свят много се обърка с войни и тези катаклизми в природата. Тя просто ни показва , че има много по-велики неща от човека.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеА стига сега с това ако не беше тоя ще е оня. Може пък никой да е накрая. Руснаците не са обиколили целия свят и да се сборят с всеки който им каже нещо напряко пък в комбинация народеца да има и нещо интересно, американското освобождение не им мърда. Да ги оставят да се спасяват както си могат, като са толкова недоволни да си свалят Кадафито, ако им се търпи още да си го държат.[COLOR="Silver"]Last edited by fred; d.m.y г., 10:52.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе все Америка ви е в очите, че ако не е тя, щеше да се Русия или Китай, та по добре да е Америка, нещо руснаците не ми понасят, като политика.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ами принципно да, ама Косово дойде след 10 години войни от комуниста Милошевич, през което време и той и семейството му въртяха и контрабанда, капак, докато се трепеха, хора.Ако не беше Милошевич или такива като него, нямаше да има Косово-той докара нещата до там.Тоест не смятам, че вината е в американците.Сбъдна се нещо от сорта-който сее ветрове ще пожъне бури.
Подобна е и ситуацията на Кадафи, като се проследи животът му.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment