Известие

Collapse
No announcement yet.

Напрежението в северна Африка и арабските страни.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Тия изброените дори и заедно са по малко от сърбите като цяло, дори и по площ......предполагам в тоя ред на мисли няма да имаш и да видиш нищо нередно турци и помаци из кърджали и региона да рекат че не искат да са при Бойка, и да рекат да си направят собствена държава, или да се лашнат към Турция, че да са по добре.....същото е.....разделяй и владей.....
    Значи, щом са по-малко да ги изтребват. Не схаващам логиката. И ние сме били малцинство в османската империя, значи оправдано са ни клали?!
    Има огромна разлика с нашите помаци, защото хървати, словенци и т.н. са народи с различна култура и история. Особено след разделянето се видя къде са словенците и хърватите и къде е сръбето.
    Помашки народ няма и никога не е имало. Плюс това тях никой не ги е мачкал. Имат си даже новини на турски и права поне колкото нас.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      ...Ако нямаше САЩ, кой ли щяхме да плюем, понеже у нас проблемът не е от чичо САМ?А, турците и циганите, вярно,
      Добре, руснаците са най-велики, най-умни, американците са идиоти и сатрапи, всички мразим Америка, демек САЩ.
      ...
      Поначало почти винаги силните са арогантни, това не й харесваме на америката, искат нещо - отиват и го взимат, пътьом отбележат, че се борят за братския народ, за демокрацията по света и продължават. Към Руснаците има някакъв сантимент и толкова, на мен лично са ми по симпатични въпреки, че ми е ясно, че нито америка, нито русия ще си мръднат пръста за нещо в полза на България.
      Last edited by Derry; d.m.y г., 22:28.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Разбирам те, ама най арогантни са руснаците, баба ми имаше спомени и от германски войници и от руски, същите, подобни имаше и баба ми на жена ми, в Словакия-много неприятни, меко казано.У нас, тоя "сантимент" е насаден по ред причини, вкл и пропагандни/както и негативизма към америка/.Иначе, на маса предпочитам руснак пред американец Аз не мразя нито Русия, нито руснаците, не обичам руската /съветска/ политика.А не съм и безрезервно влюбен в САЩ, но като се почне едно постоянно мрънкане към американците и т.н. - ми писва,
        Last edited by fred; d.m.y г., 23:14.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Разбирам те, ама най арогантни са руснаците, баба ми имаше спомени и от германски войници и от руски, същите, подобни имаше и баба ми на жена ми, в Словакия-много неприятни, меко казано.У нас, тоя "сантимент" е насаден по ред причини, вкл и пропагандни/както и негативизма към америка/.Иначе, на маса предпочитам руснак пред американец Аз не мразя нито Русия, нито руснаците, не обичам руската /съветска/ политика.А не съм и безрезервно влюбен в САЩ, но като се почне едно постоянно мрънкане към американците и т.н. - ми писва,
          За постоянното мрънкане си прав. Но през 2004-та, когато Буш беше избран за втори мандат бях в САЩ и то в неговата "крепост" - Синсинати, Охайо. Говорил съм с доста типични заклети републиканци, повярвай ми, мисленето им по нищо не се отличава от това на нашите червени бабички.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Значи, щом са по-малко да ги изтребват. Не схаващам логиката. И ние сме били малцинство в османската империя, значи оправдано са ни клали?!
            Има огромна разлика с нашите помаци, защото хървати, словенци и т.н. са народи с различна култура и история. Особено след разделянето се видя къде са словенците и хърватите и къде е сръбето.
            Помашки народ няма и никога не е имало. Плюс това тях никой не ги е мачкал. Имат си даже новини на турски и права поне колкото нас.
            Не мислиш ли че ставаш досаден с повтаряне на една и съща глупост за турското робство. Двете ситуации нямат ама абсолютно нищо общо. По твоята логика аз бих попитал тогава защо американците не се заклеймят за избиването на индианците или испанците за ацтеките.
            Истината е че не може някой да си присвоява ролята на международен жандарм и да се меси във вътрешните работи на суверенни държави. И то изключително избирателно. Само ще спомена места като Сомалия, Конго а сега и някои други арабски държави където се вършат не по-малко ужасни неща но никой не се е засилил натам
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• За паричките не мисля че те са важни ,не те водят света а власта,а паричките според мен са за да могат да контролират такива като нас.

---------- Post added at 10:10 ---------- Previous post was at 10:07 ----------

Тук нещата според мен са други.Някой хора май искат да завладелят целия свят и да им робуват.

Comment

• Неска пуснаха вестите че някой нашенци изобщо не искат да се връщат тука......тва ся какво ли говори - че там не е толкова зле, или тука е още по трагично......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Тва ще рече,че дори и при военни действия там е по добре от колото тук.Гледи ти и парадокс..
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Чи то тук постоянно все едно ни бомбандират, кво да му е хубавото ? Доста бомби ш'а тря'а да издЪт док'Ът ни стигнат.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                      Тва ще рече,че дори и при военни действия там е по добре от колото тук.Гледи ти и парадокс..
                      Това спокойно може да го напишеш и в темата за Япония - гледах/слушах тел разговори с двама българи по различни телевизии - никой от българите там (поне тези които те познавали) нямал намерение да се прибира.
                      Да се чуди човек - тука толкоз хубу, магистрали се строят..
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        За постоянното мрънкане си прав. Но през 2004-та, когато Буш беше избран за втори мандат бях в САЩ и то в неговата "крепост" - Синсинати, Охайо. Говорил съм с доста типични заклети републиканци, повярвай ми, мисленето им по нищо не се отличава от това на нашите червени бабички.
                        А, напълно съм съгласен.Човекът си е човек, така е.Нито пък американците са ангели небесни, борещи се за святата правда.Моето мнение е вследствие на близкото ни минало и пловодете му в настоящето А и както беше казал, не помня вече кой, но-всяка власт корумпира, но абсолютната власт корумпира абсолютно.Всеки който седи на власт и смята да се увековечи с тази власт, създава окло себе си абсолютната корупция.
                        sigpic

Comment

• http://demotivation.me/images/20110327/mr1bc9wa4viu.jpg
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• "НАТО уби 13 от опозицията на Кадафи"

13 души, противници на режима „Кадафи", са станали жертва на авиоударите на НАТО по град Брега, съобщава БиБиСи

И официалното изявление на НАТО по въпроса (превъртете на 2:40)...
                            http://vbox7.com/play:d3099f25

Alfa 156
                            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                            sigpic

Comment

• Хилари Клинтън с необичайно изявление: Бърз арест или смърт за Кадафи
                              Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън необичайно безцеремонно заяви днес в Триполи, че САЩ биха искали сваленият либийски лидер Муамар Кадафи да бъде убит или бързо заловен, предаде Асошиейтед прес.
                              Източник: http://dnes.dir.bg/news/muamar-kadaf...t-9720164?nt=4

Чудесна позиция. Какви християндемократични ценности какво чудо.
                              Отстрелвай "противника" и проблемът е решен.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Ами по добре е да го гръмнат директно, голяма гадина е тоя, ще свърши като събрата си Саддам.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X