Известие

Collapse
No announcement yet.

Напрежението в северна Африка и арабските страни.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Павлинчо, нещо си се сбъркал съвсем чадо (ма такива като теб си избраха Осамата, не се пеняви). А за другото-аз книжки нямам-не съм издал-за щастие или нещастие, а чета книги.Книжки например са комиксите и други ненужни или маловажни писания, а книга е нещо четвъртито, няма картинки и е написана от разни умни чичковци и лелки, ама не само за деца, а и за върастни.Освен, че не трябва да сричаш, трябва, пак ти казвам да имаш разум, да ги проумееш-това, което искат да ти кажат, особено при художествените.Нещо сложно явно за теб.
    Писах, за четене, по съвет на твое другарче, да гледам еди какво си ми препоръчва-та както и на теб ти казвам, че съм гледал и чел доста по-вече от теб.
    Тая твоята страна на медала е ясна-ама, като си критикар иди и критикувай и другаде, където е трудно.
    Тия дето критикувате -живеете в тая система, а не в другата-и като гледам, не се махате от там, щото ви харесва.Даже и доброволно си отишъл, а не си заточен насила от някой.
    Та емигрирате в Китай, както другаря Жоро Тарабата например и съратници - с лодки са гребали до Одеса, ти може до Куба да погребеш, като се пазиш от тия, дето гребат към САЩ, да не те потопят .
    Бих ти отговорил но възпитанието и наложените правила тук ме възпират. Все пак модераторите могат и да погледнат към темата
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Към Фред,
      Абе явно няма смисъл, хайде със здраве и продължавай да си вярваш.

Comment

• А, смисъл няма....всеки си вярва в нещо. И от мен със здраве Павлине
        Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        Бих ти отговорил но възпитанието и наложените правила тук ме възпират. Все пак модераторите могат и да погледнат към темата
        Преди да ми отговаряш, туко виж преодолял възпиращато те възпитание, ще ми е интересно да ми намериш пост където аз съм започнал да обиждам някокого пръв-теб или който и да е?! Да му обяснявам с колко гънки мисли, какво му бил обяснил бащата примерно (за щастие моят не беше нито военен, нито милиционер държа да подчертая), дали бил просветен и т.н, нали? Понеже аз веднага ти показвам един твой пост в тая тема:
        Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        ....
        А замислял ли си се че те се връзват на такива лафове защото и родителите им се връзват на тях и няма кой да ги просвети и да им обясни как стоят нещата на практика........ Тъжното е че у нас все повече хора се меркантилизират и почват да мислят с една гънка. На тях е безмислено да им се обяснява че след месец ако бай Мангал реши ....
        Действам на принципа, каквото повикало-такова се обадило, като не ти харесва не започвай пръв, иначе и за мен е безмислено да обяснявам на хора, които Бочаров е определил точно преди 20-тина години.Идеята ми е да го прочете, този който има нужда и нагласа да го асимилира.
        Аре и от мен със здраве.
        Last edited by fred; d.m.y г., 10:50.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Военни престъпления и нарушаване на човешките права... от нато

http://libya360.wordpress.com/2011/1...nato-in-libya/
          по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Никой не го забеляза!
            "Завърших УНСС"
            Колко ли му е струвало на Павката да си го признае!
            А го е осъзнал!
            И него, както и прасчо не го разбирате!
            павката не иска нищо от вас, освен да подлагате на съм нение всичко!
            Ха наздраве!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Наздраве и от мен, ама нещо съмненията им, особено на Павлин и некои други, относно например Русия и Китай, не ги виждам , а иначе и аз съм и подозрителен, особено към изтока
              Last edited by fred; d.m.y г., 21:27.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Working...
              X