Интересно би било да разберем как вървят настроенията във форума.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ако днес бяха изборите, за кого бихте гласували?
Collapse
X
-
днес съм си на кеф!!!!!!
така ,че бих гласувал да оправят нещата у форума !!!!!!!!!!
иначе по темата !!
ГЕРБ . разбира се !Last edited by toki4a; d.m.y г., 21:21.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Аз съм за тоя Мангал, както го наричат някои.Единственият що годе можещ политик след 1989, принципен и честен. Ако беше лайно, некадърник и крадец, като всички други, никой нямаше да каже лоша дума за него, даже щеше сега и да е два мандата президент примерно и пет шест пъти мин. председател...Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
За да не тръгне и тоя разговор в посока Бай Мангал, ето спорове отделени от друга тема преди време:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35477
А по темата ... не виждам за кого ще гласувам.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
всички са стари червени ботуши,бутнаха младите спортисти на пред да им свършат работа после ги изтрепаха като им свършиха работа дадоха на други по-послушни и се обградиха с сигурни хора чисти за пред обществото,да идва някой от вънка непокварен живял добре и богато,хора живяли добре на възраст с достонство с морални ценности.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗа Бойко, щото сега по магистралата стигам за 30 минути на работа!
Ирония ли долавям?
Аз до работа стигах преди за час и половина, а сега откакто "ремонтират" моста над Дунав губя толкова време само за да го премина ... Иначе от посочените не бих гласувал за никого!
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениестана ми странно че още има хора който биха гласували мангала дето приватизира всичко , еба маиката на цялото производство в българия и закри 2/3 от всичко и прибра милионите - Костов
и Бойко не е цвете за мирисане ама поне им еба мамата на всички алчни - новата тройна коалиция - синята БСП и ДПС
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз съм за тоя Мангал, както го наричат някои.Единственият що годе можещ политик след 1989, принципен и честен. Ако беше лайно, некадърник и крадец, като всички други, никой нямаше да каже лоша дума за него, даже щеше сега и да е два мандата президент примерно и пет шест пъти мин. председател...Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщениекостов за мен е за съд само заради аферата Авиокомпания Балкан, беше прекалено очевадно. Айде че всичките /бсп, царя/ се наядоха също е факт. Трябва да има графа "гласувам срещу всички".. бих сложил Х в тази графа.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеТи нали знаеш че като не гласуваш всъщност гласуваш за когото те решатточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениепо време на избори излизат с тоя номер, ама не е вярно. иначе всички са каскети с активно минало в ДС.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
точно така. те управляват с подкрепата на 25% , но никой няма тия 45% които имат право на глас но не са гласували. не е като да не си гласувал, а гласа ти да е отишъл при ахмед.
просто герб са бита карта вече, но аз няма да гласувам за някой друг агент на дс или каскет , щото бойко можело да вземе още един мандат. а управлението на герб ще бъде запомнено с контрабандните цигари и това еточка
Comment
Comment