Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако днес бяха изборите, за кого бихте гласували?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако днес бяха изборите, за кого бихте гласували?

Интересно би било да разберем как вървят настроенията във форума.
    113
    ГЕРБ
    37.17%
    42
    БСП
    4.42%
    5
    ДПС
    0.00%
    0
    Синята коалиция
    23.89%
    27
    АТАКА
    7.08%
    8
    РЗС
    0.00%
    0
    НДСВ
    2.65%
    3
    Никой
    24.78%
    28

The poll is expired.

SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

днес съм си на кеф!!!!!!

така ,че бих гласувал да оправят нещата у форума !!!!!!!!!!

иначе по темата !!
    ГЕРБ . разбира се !
    Last edited by toki4a; d.m.y г., 21:21.
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

За никой! Защото всичките са от "един дол дренки" .Мамицата им мръсна.....!!
      Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Аз съм за тоя Мангал, както го наричат някои.Единственият що годе можещ политик след 1989, принципен и честен. Ако беше лайно, некадърник и крадец, като всички други, никой нямаше да каже лоша дума за него, даже щеше сега и да е два мандата президент примерно и пет шест пъти мин. председател...
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

За да не тръгне и тоя разговор в посока Бай Мангал, ето спорове отделени от друга тема преди време:
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35477
          А по темата ... не виждам за кого ще гласувам.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

всички са стари червени ботуши,бутнаха младите спортисти на пред да им свършат работа после ги изтрепаха като им свършиха работа дадоха на други по-послушни и се обградиха с сигурни хора чисти за пред обществото,да идва някой от вънка непокварен живял добре и богато,хора живяли добре на възраст с достонство с морални ценности.

Comment

За Бойко, щото сега по магистралата стигам за 30 минути на работа!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                За Бойко, щото сега по магистралата стигам за 30 минути на работа!

Ирония ли долавям?

Аз до работа стигах преди за час и половина, а сега откакто "ремонтират" моста над Дунав губя толкова време само за да го премина ... Иначе от посочените не бих гласувал за никого!
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                  стана ми странно че още има хора който биха гласували мангала дето приватизира всичко , еба маиката на цялото производство в българия и закри 2/3 от всичко и прибра милионите - Костов
                  и Бойко не е цвете за мирисане ама поне им еба мамата на всички алчни - новата тройна коалиция - синята БСП и ДПС
                  Извинявай ама ще ми припомниш ли точно на кого е ..... от алчните. Аз някой осъден от предишните не знам да има.

---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Аз съм за тоя Мангал, както го наричат някои.Единственият що годе можещ политик след 1989, принципен и честен. Ако беше лайно, некадърник и крадец, като всички други, никой нямаше да каже лоша дума за него, даже щеше сега и да е два мандата президент примерно и пет шест пъти мин. председател...
                  Напълно подкрепям. Той Костов си крадеше като всеки нормален европолитик. Малко за него много за държавата да върви икономиката. А не като сегашните всичко за нас а за останалото е виновен Станишев
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщение
                    костов за мен е за съд само заради аферата Авиокомпания Балкан, беше прекалено очевадно. Айде че всичките /бсп, царя/ се наядоха също е факт. Трябва да има графа "гласувам срещу всички".. бих сложил Х в тази графа.
                    Ти нали знаеш че като не гласуваш всъщност гласуваш за когото те решат
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                      Ти нали знаеш че като не гласуваш всъщност гласуваш за когото те решат
                      по време на избори излизат с тоя номер, ама не е вярно. иначе всички са каскети с активно минало в ДС.
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        по време на избори излизат с тоя номер, ама не е вярно. иначе всички са каскети с активно минало в ДС.
                        Е как да не е вярно. На последните избори ГРОБ спечели 40%. При избирателна активност около 55% това означава че сегашните юнаци управляват с подкрепата на 23-24% от населението имащо право на глас
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

точно така. те управляват с подкрепата на 25% , но никой няма тия 45% които имат право на глас но не са гласували. не е като да не си гласувал, а гласа ти да е отишъл при ахмед.
                          просто герб са бита карта вече, но аз няма да гласувам за някой друг агент на дс или каскет , щото бойко можело да вземе още един мандат. а управлението на герб ще бъде запомнено с контрабандните цигари и това е
                          точка

Comment

ГЕРБ и те не са това което всички очакваха но по добре да не се дава власта отново на БСП и ДПС.Моя глас е за ГЕРБ.
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

У нашя форум няма грам социалистическо присъствие, демократично такова колкото шещ .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                              X