Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако днес бяха изборите, за кого бихте гласували?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Обаче нито един глас за ДПС. Явно на почитателите на тази "партия" не им допада емблемата на Алфа Ромео
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Аз освен гласуване, включвам протести, сигнали до институции, съдебни дела, сигнали до европейски структури, сваляне на правителство, стачки и въобще всякакви форми на контрол на гражданските общества.Гласуването е само едно от тях, не маловажно.
      Медиите могат да свършат половината от тази работа, но за съжаление са прекалено комерсиални и зависими от властта на моментно управляващите.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

+1 за ГЕРБ.
        Тези, които са гласували за "Никой" нямат право на недоволство и коментари. Аз така го разбирам като си безгласна буква ще стоиш в края на изречението и ще мълчиш като punto (точка).
        Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
        146 1.4 - Темпераментната друсалинда
        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Очасти има нещо логично в тези разсъждения, но погледнато като цяло направо са перверзни - дай да гласуваме за някой идиот, за да не бъде на власт друг идиот.
          Добре де, представи си, че си на безлюден остров, сам с 5 мацки - едни по-хубавки, други по-грозновати, но нито един супер модел, тогава какво ще правиш. Няма да правиш секс до края на живота си?
          2014: Deutschland über alles

Comment

а вие си представете че сте в една дупка на края на европа и всеки ден ви го начукват. какво ще изберете, да ви го начукват до края на живота ви или да им теглите една.
            аз няма да избирам бойко щото бил лайно, ама малко по-красиво от другите......... евентуално.
            точка

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Е що да е за ключ? Става и за анализ. Мен например ме ужасява, че 36% са готови да изберат мутрата Боко.
              Хубаво Боико е мутра,тогава за кого трябва да гласува народа?
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                Хубаво Боико е мутра,тогава за кого трябва да гласува народа?
                а защо трябва да правиш компромис с това кой да те управлява. по тоя начин правиш компромис със целия си живот.
                освен това бойко смаза дребния бизнес, който е гръбнака на нашата икономика. не разбирам какво толкова му се кефите. да не говорим за полицейщината.
                точка

Comment

А просто зададох въпрос.За какъв дребен бизнес говориш и за каква икономика.Дребния бизнес според мен не може да бъде гръбнака на една икономика.Какво произвеждаме ние?Нищо.Ако се стигне до там да има хора които да разчитат на дребния бизнес да бъде гръбнака на една икономика на една държава тежко ни.Икономиката на една държава се крепи на големи фирми или предприятия като например БДЖ.Oттам нататък всичко е ташак.

Comment

ами ей ти тука статистики
                    http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=70
                    виж колко народ работи във фирмички с до 9 служителя. и не приказвай така щото не знаеш какво се произвежда, има изключително специфични производства точно от такива фирми.
                    точка

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                      А просто зададох въпрос.За какъв дребен бизнес говориш и за каква икономика.Дребния бизнес според мен не може да бъде гръбнака на една икономика.Какво произвеждаме ние?Нищо.Ако се стигне до там да има хора които да разчитат на дребния бизнес да бъде гръбнака на една икономика на една държава тежко ни.Икономиката на една държава се крепи на големи фирми или предприятия като например БДЖ.Oттам нататък всичко е ташак.
                      Какво може да се крепи точно пък на БДЖ, която работи на загуба и се субсидира от бюджета, демек от другите фирми. Лукойл също работи на загуба последните години и не внася корп. данък. Същото беше с Кремиковци, добре че го затвориха.
                      В повечето развити икономики, 3/4 от БВП идва от сектора на услугите. Това е огромен дял, а в този сектор фирмите по правило са малки и средни - хотели, транспортни фирми, софтуер, търговия и ред неща. Това, че БДЖ оперира с големи средства не означава нищо.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

Хаиде стига със статистики.Гледаи по реално на нещата погледни извън статистиките.Ежедневно ни заливат със тях по медиите.

Comment

и какво по-реално от статистиката. освен това аз имам очи и виждам какво е положението преди и по време на бойко.
                          а и икономиката на всяка една нормална държава е средния и дребен бизнес.
                          точка

Comment

Така е и вина за това носи всяко едно правителство дори и сегашното.

Comment

Нещо не тълкувате правилно статистиката, вярно, че малките фирми са много, но къде пише кой какви пари вкарва в бюджета и респективно какво печели?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Много правителства преди това на Боко не можаха да създадат условия за нормален бизнес в България. Доста хора преживяваха от доходи в сенчестия бизнес. Сега в момента нямаме нито реална икономика, нито сива. Даже и посредствените икономисти като мен, знаят за положителните страни на сивата икономика във времена на криза. Боко управлява държавата като мутра- събира пари по всевъзможни начини и нищо не създава.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X