Нагледахме се на всичко у нас ... Комунисти ,демократи ,националисти и така нататък. ГРОБ дойдоха ,по време ,в което бяха единствената алтернатива ,на място на ,което всички останали са се налапали. Сега в момента забелязвам ,че Държавата стана ЕТ Бойко Борисов , съдебната власт се кланя на изпълнителната ,под една шапка са , демокрация няма никаква !!! Станахме си полицейска държава ,в която най голямата мафия е в униформа. Принуждават съдебната ввласт да чете осъдителни присъди ,принужданат народа да спазва противуконституционни закони , налагат данъци , каквито няма никъде , упражняват монопол въврху всички жизненоважни стоки ... не искам да изброявам още какви ли не своеволия направени от сегашното ни правителство. И в крайна сметка ,се бият у гърдите ,как ние сме имали най малката инфлация ,как външния ни дълг се е бил стопил и така нататък ,да ,ама не. Петрола бил по евтин отколкото в повемето евро държави ,да де ама сметнете средно аритметично - месечен приход е равен на ??? литра бензин в българия ,съответно сметнете останалите "ПО СКЪПИ държави"
За мен работата е да се гласува за малцинството .Защо , .... за да има даден глас от мое име и да не си го присвои управляващата партия ,и за малцинството (КАТО ПАРТИЯ ) ,защото тя никога няма да спечели . Най малкото зло според мен е Атака .. Поне наченките на мисленето е национално ,нищо че чичко Болен е болен
За мен работата е да се гласува за малцинството .Защо , .... за да има даден глас от мое име и да не си го присвои управляващата партия ,и за малцинството (КАТО ПАРТИЯ ) ,защото тя никога няма да спечели . Най малкото зло според мен е Атака .. Поне наченките на мисленето е национално ,нищо че чичко Болен е болен
Comment