Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
БДЖ...
Collapse
X
-
БДЖ...
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениебдж е на загуба и пред разпад просто защото не е конкурентоспособно ....145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
кое не е вярно
-че непрекъснато съкращават персонала
-че всичката крадена нафта на далавера идва от там
-че за да минеш 300 км ти трябва почти денонощие
-че пътническите им вагони са в окаяно състояние и имат склонност към самозапалване.
-че ако не си пенсионер или студент, цената е същата като на автобусния транспорт.
-че са единствената железница в европа, от която не можеш да си купиш билет онлайн, а разписанията са нещо относително
-че служителите са изключително немотивирани и във влаковете е пълно с мангали без билети
-че бдж притежава уникални вагони, които вместо да се изложат като колекция, гният в някое незнайно депо.
-че поддръжката на инфраструктурата нещо я е хванала липсата
но .... ще поживеем и ще видимточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекое не е вярно
-че непрекъснато съкращават персонала
-че всичката крадена нафта на далавера идва от там
-че за да минеш 300 км ти трябва почти денонощие
-че пътническите им вагони са в окаяно състояние и имат склонност към самозапалване.
-че ако не си пенсионер или студент, цената е същата като на автобусния транспорт.
-че са единствената железница в европа, от която не можеш да си купиш билет онлайн, а разписанията са нещо относително
-че служителите са изключително немотивирани и във влаковете е пълно с мангали без билети
-че бдж притежава уникални вагони, които вместо да се изложат като колекция, гният в някое незнайно депо.
-че поддръжката на инфраструктурата нещо я е хванала липсата
но .... ще поживеем и ще видимАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекое не е вярно....
А както каза и колегата BillyBoy`, някои от нещата които си написал, меко казано, не са верни. Хубаво е човек да си отстоява убежденията с жар и плам, но също така е хубаво преди това да провери фактите. Но в едно съм съгласен с теб - ще поживеем и ще видим, дали това което прави новият министър, след новата реорганизация, ще има ефект.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеВиж сега какво ще ти кажа аз съм деистващ машинист във системата на БДЖ и някои от нещата които написа са абсолютни глупости и ще те замоля някои работи които не са ти ясни изобщо да не ги коментираш ама изобщо.
от русе до софия колко време пътува влака и колко е нормалния билет.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениедай факти. кажи ми примерно влака от велико търново до хасково колко време и как пътува...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениедай факти. кажи ми примерно влака от велико търново до хасково колко време и как пътува. на едно място не се ли извозват хората с чавдари и от колко време се случва това.
от русе до софия колко време пътува влака и колко е нормалния билет.Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 15:29.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
какво да стрелям. аз бдж съм ги отсвирил като начин на транспорт отдавна. не ми е дизелова колата така че нито ме интересува кой ви е шефа нито какви са схемите. само ми кажи за 7 часа колко километра изминаваш, щото за талкова време автобус,камион или кола без напъване взима държавата от граница до граница.
точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекакво да стрелям. аз бдж съм ги отсвирил като начин на транспорт отдавна. не ми е дизелова колата така че нито ме интересува кой ви е шефа нито какви са схемите. само ми кажи за 7 часа колко километра изминаваш, щото за талкова време автобус,камион или кола без напъване взима държавата от граница до граница.
Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 17:57.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
В автомобилни държави, като Германия, Франция и Италия, ЖП транспорта е страхотно организиран и много използван, а в България естествено е друго, в наши дни..., щото сме много умни де, не за друго, а и стандарта ни е къде къде по висок от разни там шваби и жабари примерноAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеEми щом не те интересува тогава караи си колата и не ръси излишен мозък наляво и дясно относно БДЖ-то.Има си хора които ще се занимават със него хора които ще го изкарат от калта или ще го забият още по надалбоко.Смятам темата за приключена.
http://bdz.bg/files/2010/aboutstats/tp-stat-goods.gif
ща замолъ да са държиш нормално и успех с новия шеф, да не почне и той да ви съкращава.точка
Comment
Comment