Известие

Collapse
No announcement yet.

Светльо от Хиподил президент?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Стояне има правота и истинност в твоя пост,има ги в на другите колеги обаче.
    Всякакви се изредиха да ни Оправят(и в единия и в другия смисъл на тази дума)така,че вече ние все тая.
    Който и да ни представлява работат ще е все в Г*З.
    Това е скромното ми мнение.
    Благодаря Ви за вниманието Ни.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      ще гласувате за тях защото са ПИЧОВЕ ?

боже, опази ме от добри българи.

хора, не бъдете буболечки, моля ви.

той може да е много интелигентен, образован и начетен, но няма авторитет - как виждате тази персона да преговаря защитавайки интересите на България?

България, която е малка и бедна страна...

Или викате още малко хендикап няма да навреди ?

и без това сме назад, дайте още малко по-назад да сме - така, за спорта !

майко мила...

а някаква платформа... ?
      а първанов понеже е пич, нищо не направи за медиците в либия толкова време. вчера го слушам как казал че кадафи трябвало да се оттегли.... на умряло куче нож вади.

и на тия избори си мислех че пак няма да има за кого да гласувам, но ето.
      -светльо не е бил член на ДС
      -светльо не е пребоядисан комуняга
      -светльо не се замисля преди да каже истината
      това ми е достатъчно. да не говорим че "лидерите" от герб още нямат кандидатура.
      точка

Comment

опитен в международната политика политик с емнайсе летна кариера, бък бил той(в случая - тя) и популист?

Иха! Къде го видя този?!?

Let's ROCK!
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение

Иха! Къде го видя този?!?

Let's ROCK!
          Кунева, примерно ?

Или тя не е опитна в международната политика, а ?

да не споменаваме образование и т.н.

ПП: няма да гласувам за нея между другото, просто изтъквам един пример
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Кунева, примерно ?

Тя е вариант номер 2.

Let's ROCK!
            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Витков не го виждам като президент,сигурен съм ,че и той не се вижда като такъв и точно защото е Пич няма да се кандидатира, дори и да има хора на които да им се иска.Относно популистите тръгнали да подсигурят родата си до девето коляно правейки политическа кариера се сещам за това парче което има бая недвусмислен финал http://www.youtube.com/watch?v=zmYuaJmkwB8

Comment

да, а ти ?

искаш да ми кажеш, че предпочиташ човек, чийто образ в публичното пространство е на дебил и простак, пред опитен в международната политика политик с емнайсе летна кариера, бък бил той(в случая - тя) и популист?

искате светльо да ви представлява, така ли?

ама честно.
                Не, не искам Светльо да ме представлява политически.
                Но и не искам да давам гласа си за политик, който се представя за сериозен, а в същото време представя кариерата си в Шоуто на Слави.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Кунева, примерно ?

Аз защо не се сещам Първанов да е имал, кой знае какво реноме, като успешен политик извън БГ преди да стане президент?

Аз лично ще предпочета всеки друг, пред сегашната политическа класа..
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Аз защо не се сещам Първанов да е имал, кой знае какво реноме....
                    както и петър стоянов и желю желев
                    точка

Comment

На тези избори ще има за кого да се гласува ако наистина се кандидатира.
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

ще предпочета всички горе изброени пред светльо от хиподил.

аргументирах се достатъчно кратко и ясно, ако не сте схванали/разбрали, вината сигурно е моя, моля да ме извините

аз съм дотук... честно казано, за мен е абсурдно, че тази дискусия се води въобще
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

абсурдно е че партия с големи претенции като герб страда от липса на каквито и да е кадри. а и въобще е абсурдно да се гласува на президентски партийно.
                          какво не му харесваш на витков, има много успешни президенти шоумени.
                          точка

Comment

ще предпочета всички горе изброени пред светльо от хиподил.

аргументирах се достатъчно кратко и ясно, ако не сте схванали/разбрали, вината сигурно е моя, моля да ме извините

аз съм дотук... честно казано, за мен е абсурдно, че тази дискусия се води въобще
                            Светльо не е подходящият президент. Светльо е протестен вот. Който е доста по-добър от липсата на вот.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Светльо е протестен вот. Който е доста по-добър от липсата на вот.
                              това е твоята позиция, която аз уважавам, но не подкрепям.

и не знам защо намесвате ГЕРБойковците ?

да, те са поредния абсурд, също както светльовската кандидатура за президент.

всеки, който ме познава знае много ясно позицията ми спрямо ГЕРБ и Бойко Борисов
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                                абсурдно е че партия с големи претенции като герб страда от липса на каквито и да е кадри. а и въобще е абсурдно да се гласува на президентски партийно.
                                какво не му харесваш на витков, има много успешни президенти шоумени.
                                Арнолд например Като цяло и аз мисля че Светльо не е подходящ за президент, но вече честно казано не ми пука и бих гласувал за него само за да има шоу.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X