Известие

Collapse
No announcement yet.

Светльо от Хиподил президент?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    ще предпочета всички горе изброени пред светльо от хиподил.

аргументирах се достатъчно кратко и ясно, ако не сте схванали/разбрали, вината сигурно е моя, моля да ме извините

аз съм дотук... честно казано, за мен е абсурдно, че тази дискусия се води въобще
    Не, то ясно се разбира мисълта ти, прав си, ама идеята моя и на други е, че и тия преди Хиподилеца не са нищо по различно от него, освен, като някакъв си уж политически вътрешен образ, хеле па Първана, ама не и само той, той и Бат Петьо беше една лакардия..
    Та не знам

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    както и петър стоянов и желю желев
    Ми да, то айде поне Желев уж беше първия и се излъчи спонтанно като някакъв общ лидер на опозицията тогава
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

ще предпочета всички горе изброени пред светльо от хиподил.
      По големи буболечки от тези здраве му кажи!
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

това е твоята позиция, която аз уважавам, но не подкрепям.

и не знам защо намесвате ГЕРБойковците ?

да, те са поредния абсурд, също както светльовската кандидатура за президент.

всеки, който ме познава знае много ясно позицията ми спрямо ГЕРБ и Бойко Борисов
        Аз също уважавам твоята позиция. И всъщност я подкрепям. Но - без да го сметнеш за изтъкване или че се правя на много стар и мъдър - съм наблюдавал малко повече кампании и наистина ми е втръснало от това безсилие на т.нар. политически сили, когато става въпрос за излъчване на обединяваща и представителна фигура. За капак - наистина бях разочарован от т.нар. 'десни избиратели'. По тази причина този път ще избера протестния вот.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

да, а ти ?

искаш да ми кажеш, че предпочиташ човек, чийто образ в публичното пространство е на дебил и простак, пред опитен в международната политика политик с емнайсе летна кариера, бък бил той(в случая - тя) и популист?

искате светльо да ви представлява, така ли?

ама честно.
          Пък бил той(в случая тя) комунист от ДС Да по-добре Витков отколкото гербаджиийската кукла на конци на ББ или на ортаците му от Партията-хранилница

Както пееше в една култова песен - "може и да сме гюлета, може и да сме боклуци, но не сме от задник звуци"
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Аз също уважавам твоята позиция. И всъщност я подкрепям. Но - без да го сметнеш за изтъкване или че се правя на много стар и мъдър - съм наблюдавал малко повече кампании и наистина ми е втръснало от това безсилие на т.нар. политически сили, когато става въпрос за излъчване на обединяваща и представителна фигура. За капак - наистина бях разочарован от т.нар. 'десни избиратели'. По тази причина този път ще избера протестния вот.
            ако възрастта ти отговоря на това което си написал на профила си, то да си наблюдавал 1 или 2 кампании повече... при това ако игнорираме факта, че заради ангажираността на родителите ми с изборния процес от невръстна детска възраст бях "навътре"... както и да е.. не е в това въпроса

политиката в България е прекалено , прекалено, прекалено обвързана с частни (дребни) интереси от там идват всичките й проблеми, съответно липсата на обединяващи фигури

@rwwwd, дай да хвърлим всичкото кадърен кадър, защото е бил доносник... това е реваншистки подход, използван именно от комунистите.

да бъдем капиталисти и да вземем това, което работи, а ?
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Че последните години (към 20 някъде) се доказва, че това не работи. Т.е. защо да го взимаме?
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                Че последните години (към 20 някъде) се доказва, че това не работи. Т.е. защо да го взимаме?
                само това ли си избра да четеш от целия пост ?

извадено от контекст има съвсем различен смисъл
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Не, не съм си избрал само тази част от поста ти.
                  Просто това, което се предлага според мен не работи. Не виждам никакъв смисъл да дам вота си за този или онзи просто ей така, за спорта. В настоящите кандидати не виждам такъв човек. Когато не харесвам "сериозните" кандидатури пак ще кажа вариантите са или да не гласувам, или вота ми да бъде протестен. Това е. Или трябва като червените бабички да гласувам "за нашите" (които и да са те), без значение кой е кандидата?

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                    Не, не съм си избрал само тази част от поста ти.
                    Просто това, което се предлага според мен не работи. Не виждам никакъв смисъл да дам вота си за този или онзи просто ей така, за спорта. В настоящите кандидати не виждам такъв човек. Когато не харесвам "сериозните" кандидатури пак ще кажа вариантите са или да не гласувам, или вота ми да бъде протестен. Това е. Или трябва като червените бабички да гласувам "за нашите" (които и да са те), без значение кой е кандидата?
                    за мен протестния вот не е вот.

замислял ли си се за целенасоченото размиване на гласовете...
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

за мен протестния вот не е вот.

замислял ли си се за целенасоченото размиване на гласовете...
                      Това е твое мнение.
                      Аз няма да гласувам за хора, които не смятам за достойни да ме представляват. В този случай простестния вот е единствения, който мога да дам. Пак казвам - не искам моето поведение да бъде като на "червените бабички".

Comment

Светли е пич....познавам го лично,страшен капацитет е....на тя държава,точно таквиз ни трябват...
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

@rwwwd, дай да хвърлим всичкото кадърен кадър, защото е бил доносник... това е реваншистки подход, използван именно от комунистите.

Аз съм пролетарий, от капитализъм не разбирам Ако бяха кадърни в друго освен в краденето нямаше сега да сме в тия лайна... Въпросът е не разбират ли, че парите няма да ги отнесат в гроба, а децата им свикнали на охолство, неуки и арогантни ще разпилеят краденото... Единственото, което тия боклуци успяха да направят е да намалят българският народ с 2 милиона за 20 години и да предоставят бъдещето на държавата на циганите и турците... Не реваншизъм, а смъртно наказание трябва за всички производни на тази порочна система.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Значи, в целия постсоциалистически нормален свят, имею предвид тия страни на запад от Трънско, които ни бяха съратници има лустрация.
                            Тая лустарация в горепосочените страни цели да бъдат остранени от властта хора, свързани със службите в миналото, като основния смисъл на законите е да не бъдат подоби личности зависими от миналоти си.
                            Подобни лустрационни закони визират обикновено държавни служби и не касаят частните фирми.Някъде има пълно запрещение, другаде има обявяване на такава принадлежсност преди да бъдеш назначен и т.н.
                            Просто и ясно, само у нас, конечно нет такия способи
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:13.
                            sigpic

Comment

Ако дойде в Плевен Светльо с Хиподил и изпее тази песен в новата оркестрина в Градската градина ще гласувам за него :

Хиподил - Бате Гойко
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Може да предприеме предизбора обиколка, а Плевен е важен град
                                sigpic

Comment

Working...
                                X