Известие

Collapse
No announcement yet.

Светльо от Хиподил президент?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може би това е един от търсените постове: http://www.facebook.com/SvetlioVitko...35845829797458
    FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

Точно така!
      Катуница? Естествено, че ме вълнува това, което се случи в Катуница и в цялата страна! Този проблем зрее от години и никой не си прави труда дори да говори за него. Табу! Изказах мнението си за Катуница, че трябва да се реагира светкавично и за 24 часа да са арестувани всички заподозрени по случая и казвам защо? Ако бяха прибрани фамилия Рашкови, нямаше да се стигне дотам да излязат 2000 души, гот...ови на линч. А за да не се действа така, значи има причина. Каква ли може да е тя? Помислете!
      Грозно е и най-малко е пошло, да се ползва тази трагедия за развихряне на Предизборна Кампания и това не трябва да е вълна, която Някой да "яхне" и да се тръгне на етнически конфликт! Поне аз лично смятам това за недостойно! Демографската криза в България е факт и трябва да се "впрегнем" да я разрешим цивилизовано, защото иначе само ще изгубим. Всички! Но това не означава, че проблема трябва да остане така! Не! Интеграцията на ромите е процес, който трябва да започне, а не само да говорим за него!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ето и интервюто на Светльо и Венци от днес,веднага след шоуто на Болен Лидеров: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...prezident.html
        FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение
          Ето и интервюто на Светльо и Венци от днес,веднага след шоуто на Болен Лидеров: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...prezident.html
          Стана ми интересно - какво е правил Болният преди това?
          Явно ще да е било забавно.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Стана ми интересно - какво е правил Болният преди това?
            Явно ще да е било забавно.
            Ето го отговора : http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...zi_sutrin.html . Лошото е,че за някои неща и той е прав.

Comment

Светльо според мен ще е изборът на младите хора... Вече съм убеден, че резултатът му ще изненада много хора. Дано стигне до балотажа..
              Lexus IS200

Comment

Ето и едно мнение от стената на Светльо,мисля,че достатъчно казва:
                Моите причини да подкрепя Светослав Витков - бюлетина №20:
                Умен,земен и откровен,с чувство за хумор и защото отраснах с Хиподил.
                Кампанията му е позитивна,без празни обещания и гръмки речи.
                Не е член на партия,няма агентурно минало.
                Събра подписите обикаляйки цялата страна,докато други без никой да разбере събраха 300000 подписа.
                Показа, че може да бъде и сериозен.
                Сам финансира кампанията си.
                Показа,че му стиска да се изправи срещу статуквото.Показа го и на нас.
                Защо не той?Има качествата, има куража и също като нас иска промяна в системата.
                Last edited by Milcho; d.m.y г., 23:53.

Comment

Аз като гледам как са изказват и какви са мижитурки другите кандидати, също смятам да подкрепя Светльо.
                  Винаги съм го смятал за много интелигентен и земен пич. Харесва ми и колко земен е, как разсъждава и как при него няма гръмки лозунги и обещания. За мен е много серьозен млад човек опитващ се да покаже, че има алтернатива на така наречените "професионални" политици и кандидати на партии.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Или както аз бих се изразил: " на цялата останала сволоч"
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Президент търси България (Ново двайсе)
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пък и кой от другите кандидати ще направи такъв предизборен клип : http://www.youtube.com/watch?v=L_qSx...layer_embedded
                        ПРЕЗИДЕНТ ТЪРСИ БЪЛГАРИЯ

Comment

Клипа е култов просто
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ето я и цялата песен: http://www.youtube.com/watch?v=V_xwzw2y7B8 .А утре ще се снима и клип към нея.
                            Ето и последното им интервю,което за пореден път доказва,че са в пъти по-разумния избор от всички други кандидати: http://www.e-vestnik.bg/12775/svetly...-v-politikata/
                            Last edited by Milcho; d.m.y г., 14:13.

Comment

Колега, аз също съм от гласоподавателите на Светльо, но нека не бъркаме понятията. Светльо НЕ Е подходящият президент. Той показва колко неподходящи са на неговия фон тези, които се смятат за подходящи.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                ... Светльо НЕ Е подходящият президент...

Коле, хайде да му дадем възможност да ни изненада, а после да му сложим етикет.
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X