Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Гумите Вида си бяха много добри за времето и щом са се запазили за толква години пак е нещо. Аз тук в САщ на колата на жена ми( която я кара малко) сложихме чисто нови Гудиаг и след 3 години започнаха сами да издишат и не от винтила ами от самите пори на гумите. От сервиза ми казаха че това е нещо нормално. Хайде пак ми говори за прословутото качество на тези където са били по-различни от нас.

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:50 ----------

Да нараснал е от 1995г. а преди това колко е паднал.
    абе добри, добри. дай да ти ги дам, да ги търкаляш, после ми обяснявай. кое е по-добре 3 години да разчиташ на тях на 100% или 20 години да те е шубе всеки път като докоснеш спирачката. всички бягаха от тия гуми като дявол от тамян. та и с комунизма същото де.
    точка

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Не си ме разбрал, явно нещо. Аз казах, че ние натам отиваме, бавно, но славно, но нека все пак да оставим времето да покаже.
      В отговор ще си позволя да те цитирам:
      Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Ти знаеш ли какво ТРЕНД.......хахаха
      Тренд е ей това:

Селско, горско и рибно стопанство - 1995-13.1%; 2010-4.6%

Промишленост - 1995-2.8%; 2010-20.6%

Строителство - 1995-4.4%; 2010-6.4%

Търговия, авторемонт, транспорт, складиране, пощи хотелиерство и ресторантьорство - 1995-16.7%; 2010-16.8%

Финансови и застрахователни дейности - 1995-4.5%; 2010-6.7%

Операции с недвижими имоти - 1995-1.7%; 2010-8.2%

Държавно управление, образование, здравеопазване и социална работа - 1995-10.1%; 2010-11.4%

Та тренд надолу има само в земеделието. А ти как разбра, че отиваме точно наобратно?

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:14 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Мислиш ли, че щях да те питам, ако не знаех, че не е 100.
      Важното е да не е повече от 100
      Last edited by Коки; d.m.y г., 17:20.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        В отговор ще си позволя да те цитирам:

Тренд е ей това:

Селско, горско и рибно стопанство - 1995-13.1%; 2010-4.6%

Промишленост - 1995-2.8%; 2010-20.6%

Строителство - 1995-4.4%; 2010-6.4%

Търговия, авторемонт, транспорт, складиране, пощи хотелиерство и ресторантьорство - 1995-16.7%; 2010-16.8%

Финансови и застрахователни дейности - 1995-4.5%; 2010-6.7%

Операции с недвижими имоти - 1995-1.7%; 2010-8.2%

Държавно управление, образование, здравеопазване и социална работа - 1995-10.1%; 2010-11.4%

Та тренд надолу има само в земеделието. А ти как разбра, че отиваме точно наобратно?
        Не не, не ме цитираш.
        Стига с тези данни от НСИ, че като знам какви данни се подават към тях и сърцето ми се кине.
        И сравнението с 95 е некоректно.
        Сравнението на двусантиметрова пишка с едносантиметрова такава не важи.

Губеха се 20 %.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:20.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Стига с тези данни от НСИ, че като знам какви данни се подават към тях и сърцето ми се кине.
          И сравнението с 95 е некоректно.
          Коректно е до доказване на противното. Щом разполагаш с по-точни данни, моля, дай да ги видим
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
            Коректно е до доказване на противното. Щом разполагаш с по-точни данни, моля, дай да ги видим
            Тук си прав.
            Но, дори доказателствата не правят доказаното задължително вярно.

Но принципно си прав, ама аз си търся онези 20 %.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• предлагам на всички пишещи по темата ДА СПРЕМ и да изчакаме другарите да пуснат цифри и данни потвърждаващи тяхната теза в тяхната тема.
              повтарям - да не се виждат данните за растежа
              точка

Comment

Тук си прав.
                Но, дори доказателствата не правят доказаното задължително вярно.

Но принципно си прав, ама аз си търся онези 20 %.
                Намери си ги сам, няма само аз да върша черната работа Най-лесно е да ги пишем в грфата "други".
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Чудно що моите Гудиър не са мръднали... и как едни Купър изкараха 5 години на 146 та, а едни Дебика от ладата ги търкаля после още 5 години едно ситроенче.
                  Явно са ти отговорили като за твоето ниво от сервиза
                  A ти освен празни приказки друго можеш ли да приказваш. Окога пък започна и от нива да разбираш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    A ти освен празни приказки друго можеш ли да приказваш. Окога пък започна и от нива да разбираш.
                    Охо някой се изнерви ...
                    До сега даде 1 линк като потвърждение на тезите си и точно по него те обориха, ама другите говорели празни приказки
                    Ако си демонстрирал подобно поведение и в сервиза нищо чудно, че си получил подобен отговор.
                    Някой ден може и да разбереш какво ти казвам.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Такива !!!!!!!! като теб само ме разсмиват. Посочи един твой коментар който да е дал нещо конкретно като изключим някои пропагандни снимки и евтино политиканстване.
                      Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 09:32. Основание: Почистване.

Comment

• Ето малко данни за БВП по постянни цени.

http://www.econstats.com/weo/CBGR.htm
                        Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 18:09. Основание: Почистване.

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                          предлагам на всички пишещи по темата ДА СПРЕМ и да изчакаме другарите да пуснат цифри и данни потвърждаващи тяхната теза в тяхната тема.
                          повтарям - да не се виждат данните за растежа
                          Аз искам да поздравя колегата Суксрофа за успешно водената дискусия при видимо числено превъзходство на другата страна и да му кажа че има право да се съмнява в това което ни говореха оркестраторите на прехода. Мое лично мнение е че има все повече хора които мислят така. Един двама да са се позамислили пак има полза.

Comment

• Едно ще ви кажа-ако всички се върнем едновременно сега, в това "златно" минало, бъдете сигурни, че след една седмица живот ще си плюете /плюем/ на петите да бягаме.Това е истината.И тия дето най много реват за отминалия "златен" период ще са първи.Защото много добре си спомням как преди 1989, точно такива по цял мрънкаха колко е зле в България, колко хубаво било примерно в ФРГ или ГФР то и сега пак си продължават...
                            А и каквото да си говорим, всичко, което не става отива на бунището-историческото бунище.Колкото и да се пенявят някои, колкото и да тупат и прочее-това минало, за наше щастие никога няма да се върне.Сигурен съм, че след турското робство бая народ е плакал и ревал, колко му е добре било при фесовете, а сега-какво една гола и за нищо не ставаща свобода...а наздраве и така, кой от мъка, кой от радост, кой от сутринта
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:25.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Раздвижване на мозъка и бачкане - това му е майката.
                              И в онзи строй и в този не съм богат, но не съм се лишавал от нищо необходимо - парите не са самоцел, а средство да живееш пълноценно.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Едно ще ви кажа-ако всички се върнем едновременно сега, в това "златно" минало, бъдете сигурни, че след една седмица живот ще си плюете /плюем/ на петите да бягаме.Това е истината.И тия дето най много реват за отминалия "златен" период ще са първи.Защото много добре си спомням как преди 1989, точно такива по цял мрънкаха колко е зле в България, колко хубаво било примерно в ФРГ или ГФР то и сега пак си продължават...
                                А и каквото да си говорим, всичко, което не става отива на бунището-историческото бунище.Колкото и да се пенявят някои, колкото и да тупат и прочее-това минало, за наше щастие никога няма да се върне.Сигурен съм, че след турското робство бая народ е плакал и ревал, колко му е добре било при фесовете, а сега-какво една гола и за нищо не ставаща свобода...а наздраве и така, кой от мъка, кой от радост, кой от сутринта
                                Да, колко си прав! Наздраве и от мен.....за вечните мрънкачи.
                                GTV 1.8 TS

Comment

Working...
                                X