Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде бяхме и накъде сме тръгнали?
Collapse
X
-
точка
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе си ме разбрал, явно нещо. Аз казах, че ние натам отиваме, бавно, но славно, но нека все пак да оставим времето да покаже.
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТи знаеш ли какво ТРЕНД.......хахаха
Селско, горско и рибно стопанство - 1995-13.1%; 2010-4.6%
Промишленост - 1995-2.8%; 2010-20.6%
Строителство - 1995-4.4%; 2010-6.4%
Търговия, авторемонт, транспорт, складиране, пощи хотелиерство и ресторантьорство - 1995-16.7%; 2010-16.8%
Финансови и застрахователни дейности - 1995-4.5%; 2010-6.7%
Операции с недвижими имоти - 1995-1.7%; 2010-8.2%
Държавно управление, образование, здравеопазване и социална работа - 1995-10.1%; 2010-11.4%
Та тренд надолу има само в земеделието. А ти как разбра, че отиваме точно наобратно?
---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:14 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМислиш ли, че щях да те питам, ако не знаех, че не е 100.Last edited by Коки; d.m.y г., 17:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеВ отговор ще си позволя да те цитирам:
Тренд е ей това:
Селско, горско и рибно стопанство - 1995-13.1%; 2010-4.6%
Промишленост - 1995-2.8%; 2010-20.6%
Строителство - 1995-4.4%; 2010-6.4%
Търговия, авторемонт, транспорт, складиране, пощи хотелиерство и ресторантьорство - 1995-16.7%; 2010-16.8%
Финансови и застрахователни дейности - 1995-4.5%; 2010-6.7%
Операции с недвижими имоти - 1995-1.7%; 2010-8.2%
Държавно управление, образование, здравеопазване и социална работа - 1995-10.1%; 2010-11.4%
Та тренд надолу има само в земеделието. А ти как разбра, че отиваме точно наобратно?
Стига с тези данни от НСИ, че като знам какви данни се подават към тях и сърцето ми се кине.
И сравнението с 95 е некоректно.
Сравнението на двусантиметрова пишка с едносантиметрова такава не важи.
Губеха се 20 %.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:20."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСтига с тези данни от НСИ, че като знам какви данни се подават към тях и сърцето ми се кине.
И сравнението с 95 е некоректно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКоректно е до доказване на противното. Щом разполагаш с по-точни данни, моля, дай да ги видим
Но, дори доказателствата не правят доказаното задължително вярно.
Но принципно си прав, ама аз си търся онези 20 %."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Тук си прав.
Но, дори доказателствата не правят доказаното задължително вярно.
Но принципно си прав, ама аз си търся онези 20 %.Най-лесно е да ги пишем в грфата "други".
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЧудно що моите Гудиър не са мръднали... и как едни Купър изкараха 5 години на 146 та, а едни Дебика от ладата ги търкаля после още 5 години едно ситроенче.
Явно са ти отговорили като за твоето ниво от сервиза
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеA ти освен празни приказки друго можеш ли да приказваш. Окога пък започна и от нива да разбираш.
До сега даде 1 линк като потвърждение на тезите си и точно по него те обориха, ама другите говорели празни приказки
Ако си демонстрирал подобно поведение и в сервиза нищо чудно, че си получил подобен отговор.
Някой ден може и да разбереш какво ти казвам.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Такива !!!!!!!! като теб само ме разсмиват. Посочи един твой коментар който да е дал нещо конкретно като изключим някои пропагандни снимки и евтино политиканстване.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениепредлагам на всички пишещи по темата ДА СПРЕМ и да изчакаме другарите да пуснат цифри и данни потвърждаващи тяхната теза в тяхната тема.
повтарям - да не се виждат данните за растежа
Comment
-
Едно ще ви кажа-ако всички се върнем едновременно сега, в това "златно" минало, бъдете сигурни, че след една седмица живот ще си плюете /плюем/ на петите да бягаме.Това е истината.И тия дето най много реват за отминалия "златен" период ще са първи.Защото много добре си спомням как преди 1989, точно такива по цял мрънкаха колко е зле в България, колко хубаво било примерно в ФРГ или ГФР то и сега пак си продължават...
А и каквото да си говорим, всичко, което не става отива на бунището-историческото бунище.Колкото и да се пенявят някои, колкото и да тупат и прочее-това минало, за наше щастие никога няма да се върне.Сигурен съм, че след турското робство бая народ е плакал и ревал, колко му е добре било при фесовете, а сега-какво една гола и за нищо не ставаща свобода...а наздраве и така, кой от мъка, кой от радост, кой от сутринтаLast edited by fred; d.m.y г., 21:25.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕдно ще ви кажа-ако всички се върнем едновременно сега, в това "златно" минало, бъдете сигурни, че след една седмица живот ще си плюете /плюем/ на петите да бягаме.Това е истината.И тия дето най много реват за отминалия "златен" период ще са първи.Защото много добре си спомням как преди 1989, точно такива по цял мрънкаха колко е зле в България, колко хубаво било примерно в ФРГ или ГФР то и сега пак си продължават...
А и каквото да си говорим, всичко, което не става отива на бунището-историческото бунище.Колкото и да се пенявят някои, колкото и да тупат и прочее-това минало, за наше щастие никога няма да се върне.Сигурен съм, че след турското робство бая народ е плакал и ревал, колко му е добре било при фесовете, а сега-какво една гола и за нищо не ставаща свобода...а наздраве и така, кой от мъка, кой от радост, кой от сутринтаGTV 1.8 TS
Comment
Comment