Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Aко до сега не си разбрал каква ми е тезата, не знам какво в повече мога да ти кажа. Достатъчно факти посочих, нека всеки сам да си прави изводите. Добре е че има и хора които не се водят от емоции и стари клишета и се опитват да разсъждават реално. Иначе Фред пак извади гайдата на преден план, форс мажор.
    То като погледнеш, всеки си говори едно и също

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    етаргичния народ сме.Все чакаме някой да ни даде или да свърши работата вместо нас, все гледаме в чуждата чиния и се облизваме.Е ще дам един пример - дълги години един беше домоуправите и един касиер на входа.Все няма пари, входа западна, а вземаме от реклами и наем на общия гараж към 500 лв.Накрая направихме едно събрание, я дай тука да видим де са парите, а сега бегай по живо по здраво...Сега домоуправител и касиер се сменят всяка година и за няма три години оправихме входа от до, догодина и фасадата ще оправим.Кво пречи така да е и с държавата.Не се ли хванем да си изметем къщичката, няма кой да го направи.
    И затова си прав, например мандатност, избори, отговорност и прочее.Както и че народът сам си заслужава правителството и съотвенто действието или бездействието му.
    С едно не съм съгласен-примерът за Станишев.
    Ето, принцовете, наследниците на английската кралица, аристократи от хилядолетие дет се вика (не че значи нещо, но според други значи де, не е това темата) пак ходят в казарми, полагат служби и т-н.-колкото и да фиктивно, условно казоно да е.
    Подобно е и положението навсякъде в развитите демокрации.Не може един лидер, да се скатава, пък накрая да се изтъпани на отговорни длъжности, като мин.председател.Как, човек, който не е поемал отговорности ще става лидер?!
    Бай Тошо, дето си беше некоронован крал, накара синът си да иде в казарма.После видя, че за нищо не става и го набута там някъде да дреме, пак някакъв морал прояви все пак.
    Няма ли морал, няма ли обществен ред-нищо няма и да има.Затова в САЩ например, президентът, респективно кандидатън е и с докази качества-дали ще е бил военен, дали ще е бил бизнесмен, дали ще е бил актьор, или политик от кариерата, няма значение-но той е доказав през животът се че може да прави нещо, да работи това или онова, или да се справя с политически решения добре, макар и на по ниско ниво.
    Last edited by fred; d.m.y г., 12:56.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Я кажи последният президент на САщ какъв е бил преди да стане президент. Абе говорим си на изуст май. Пък кралските синове в Англия една служба карат в армията та чак ум да ти зайде.

Comment

Я кажи последният президент на САщ какъв е бил преди да стане президент. Абе говорим си на изуст май. Пък кралските синове в Англия една служба карат в армията та чак ум да ти зайде.
        И пак не ми отговаряш на въпроса.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          И пак не ми отговаряш на въпроса.
          Чети предните ми коментари и ще разбереш позицията ми, има и фактически материал. За всеки един конкретен спор съм си изложил и аргументите.

Comment

Я кажи последният президент на САщ какъв е бил преди да стане президент. Абе говорим си на изуст май. Пък кралските синове в Англия една служба карат в армията та чак ум да ти зайде.
            Да де ама карат-това ти казвам, а нашия Гей и това даже не изкара..
            Колкото до Обамата ето му биографията, не е като на Станишев или Първанов определено.
            http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B0%D0%BC%D0%B0
            А ако бях американец, щях да гласувам за Д. Маккейн определено,
            sigpic

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/attac...7&d=1320936357

По графиката която Коки е прикачил към темата излиза че сме изпреварили Китай по разтеж през последните 20 години. Абе смешки от всякъде.
              Аре сега сметнете по какви цени се смята този БВП.
              Китайските стоки са центове,
              марковите западняшки по десетки долари влизат в формирането на БВП.
              Ами заникъде не сме тръгнали - по скоро към затриване сме се юрнали.
              ALFA 156 1.9JTD '98
              ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Да де ама карат-това ти казвам, а нашия Гей и това даже не изкара..
                Колкото до Обамата ето му биографията, не е като на Станишев или Първанов определено.
                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B0%D0%BC%D0%B0
                А ако бях американец, щях да гласувам за Д. Маккейн определено,
                Да бе да, тя чуждата кокошка приличала на патка.

Comment

Ми що не дадете за пример Сталин, дето е казал за сина си - войник за генерал не заменям.Е верно, той барабар с Нерон и Хитлер се нарежда...

Станишев сега вика Борисов, това и това..., ми той като беше премиер що не го направи.

Имам едно правило - икономията е майка на мизерията.С икономии от пенсии и заплати, със съкращения до никъде няма да стигнем.Бедните ще стават повече, покупателната способност ще намалява, бюджета ще плаща повече на безработни, вместо тези хора да работят и да внасят в бюджета.Да посегнат на капиталите на богатите, щото много добре знаят как са придобити, за всички е ясно че боричкането за власт е за пари а не поради родолюбие.Много здрава ръка трябва, безристрастна, да върне ограбеното.Не знам от тез обвинения за присвояване, някой да е върнал нещо.Ей сега бързат у нашето предприятие да въведат в експлоатация нови мощности, та чак глупости правят, ама зора е за премиите по нова година, а премиите на шефовете не са като моята, ми нека се откажем от тях вместо да съкращават хора.Ма не, се народа тегли каиша, а по върховете си живуркат.Имало за 50 млн далавери в БДЖ, и ся ко праим, колкот Вальо топлото върна нещо толкоз и тез.Не става така.Само взаимно да се обвиняваме и сочим с пръст можем до безкрай, трябват хора учени безпристрастни с морал и чувство за държавен дълг, и да се разясни на народа кво е туй демокрация и свобода и че трябват усилия от всички за да не се срамуваме че сме българи.Като почнеш от най елементарните неща, като къде се хвърля боклука и къде се паркират колите.И не са виновни циганките дето метат от ранна утрин ами ний дето на светофара отваряме вратата и изхвърляме пепелника под колата.Ида ме да отида в парламента и да ми кажа на ония еректерали пенсии, да се махат, щото 22 години прим крачка напред и две назад.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Да бе да, тя чуждата кокошка приличала на патка.
                    Нашите са си патки по принцип
                    sigpic

Comment

• Без коментар!!!

Аз няма да коментирам банални изказвания /повтарят се многократно и са ми безинтересни/, но по темата ще кажа, че стигнахме до там да не можем по никакъв начин да сравним сегашното управление с никое друго!Като почнем-некомпетентност-вземат решения и след ден ги отхвърлят,обещават и подписват едно-после се отказват от подписите си,знакови арести-после грешка било,номинират се сами-не си харесват номинациите, гонят корупцията а самите те затъват в нея! И както е тръгнало, ще се окаже, че строят и фалшиви магистрали,които ще са еднодневки като обещанията им!Ще почакаме ...ще видим!!!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        Аз няма да коментирам банални изказвания /повтарят се многократно и са ми безинтересни/, но по темата ще кажа, че стигнахме до там да не можем по никакъв начин да сравним сегашното управление с никое друго!Като почнем-некомпетентност-вземат решения и след ден ги отхвърлят,обещават и подписват едно-после се отказват от подписите си,знакови арести-после грешка било,номинират се сами-не си харесват номинациите, гонят корупцията а самите те затъват в нея! И както е тръгнало, ще се окаже, че строят и фалшиви магистрали,които ще са еднодневки като обещанията им!Ще почакаме ...ще видим!!!
                        Е какво очаквате от човек който става пожарникар защото не може да покрие изискванията за ДС, напуска системата за да не прекрати членство в БКП, става охранител на бившия първи, после го величае и следва неговия пример... е преди това минава и през мутрите и милицията.
                        Та в момента гледаме пародийния вариант на ТЖ...
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Мда, така е, тук спор няма, но по лошото е, че уж алтернативата - втората партия БСП е още по зле и от сегашното управление
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Мда, така е, тук спор няма, но по лошото е, че уж алтернативата - втората партия БСП е още по зле и от сегашното управление
                            Абе вече и за това не съм сигурен ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Абе то и това е така , ама все си мисля, че май ще са по зле.
                              Но така или иначе - докато нямаме активно гражданско общество, което да изисква, следи, гласува и т.н все ще е така.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                                Да те подкрепя за магистралите!
                                Люлин вече е в тотален ремонт!
                                Виадуктите се сриват!
                                абати и цървулите!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X