Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде бяхме и накъде сме тръгнали?
Collapse
X
-
http://www.ruse-news.com/modules.php...rder=0&thold=0
Интересно ... защо никои от големите медии не отрази събитието и поредното фиаско на ББ?
Апропо след като кмета и съветниците са на ГЕРБ, защо вчера (след първият по сериозен сногевалеж в Русе отново ги "изненада") се наложи ББ да влиза в Русе по второкласната пътна мрежа? ... Сигурно е искал да тества възможностите на 'жипката дето сам си я кара .Last edited by CBET; d.m.y г., 10:07.
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеhttp://www.ruse-news.com/modules.php...rder=0&thold=0
Интересно ... защо никои от големите медии не отрази събитието и поредното фиаско на ББ?
Апропо след като кмета и съветниците са на ГЕРБ, защо вчера (след първият по сериозен сногевалеж в Русе отново ги "изненада") се наложи ББ да влиза в Русе по второкласната пътна мрежа? ... Сигурно е искал да тества възможностите на 'жипката дето сам си я кара .
А това го прочетох днес, в допълнение към мнението
"Върхушка от чужбина атакувала срещу шистовия газ"
http://dnes.dir.bg/news/traicho-trai...-10370166?nt=9Last edited by fred; d.m.y г., 12:07.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Аз пък съм безпартиен и не изповядвам никаква религия, просто във въпросната статия има някои истини.И не само в нея, но сега не съм настроен да преживям дъвкани неща...накъде сме тръгнали... ми бързаме към масата с ракийката...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
"Днес след обяд имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
- Кой ли не ни управлява, кой ли не ни обещава и все сме нямали пари за лекарства, а се убихме от работа ! Кажи момче, има ли оправия на тоя свят !
Не обичам да споделям сълзливи истории, но ми домиля за тази жена и ви питам, имате ли отговор на въпроса и, защото аз май нямам ."
via
@Joro Hadjiev
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз пък съм безпартиен и не изповядвам никаква религия, просто във въпросната статия има някои истини.И не само в нея, но сега не съм настроен да преживям дъвкани неща...накъде сме тръгнали... ми бързаме към масата с ракийката...
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение"Днес след обяд имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
- Кой ли не ни управлява, кой ли не ни обещава и все сме нямали пари за лекарства, а се убихме от работа ! Кажи момче, има ли оправия на тоя свят !
Не обичам да споделям сълзливи истории, но ми домиля за тази жена и ви питам, имате ли отговор на въпроса и, защото аз май нямам ."
via
@Joro Hadjiev
Отговор аз имам, ама нейсе.
Само да попитам, а къде са тарикатите, които да дупчили основата на дигата за да си поливат зарзаватеца примерно?
Има ли сред тия хора, поне един, който да излезе и да каже - Пешо точеше водата през лятото (и миналото и по миналото) от язовира.
Въпросът ми е риторичен-не знам дали са дупчили точно тая дига, ама докато Пешо не стане синоним на нетърпимост все ще си задаваме въпроси.И каквито да са отговорите, най важният ще липсва.
А снимката е хубава...Last edited by fred; d.m.y г., 18:30.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Отговорът!!!
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение"Днес след обяд имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
via
@Joro Hadjiev
Взех този линк http://vbox7.com/play:30cbd630 от съседна тема за горивата за да ти отговоря защо не стигат парите за тези хора!И въобще новите управляващи ще изкарат всеки друг виновен,но те вина нямат!Имат само безхаберие,безотговорност,безочие,безпардонност и една огромна лакомия за власт и пари!От където и да погледнеш потърпевши ще бъдат хората,като тази хрисима женица!Само будно гражданско общество може да корегира това политическо недоразумение в момента!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТо не че и при старите стигаха, но че гражданското съзнание ще ни промени спор няма, дано само го дочакам деAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
via
@Joro Hadjiev
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ аз нямам отговор на тези въпроси, подсети ме за една случка скоято не съм се хвалил, но тогава и аз се чудих като тебе - преди 2-3 години видях подобно женица в кварталния магазин да стиска някакви парици и да си чуди какво да си купи, еми купих и кило сирене един хляб и около кремвирши.Нямаш си напредстава калко здраве ми пожела, продавачката обаче ме пита каква ми е тая че и купувам.Ми никаква викам, ама не те ли е срам да храниш всеки ден помирярите пред магазина, вместо да даваш салама на такива хора щом ти е излишен.
Е те на там сме тръгнали Митак.....протести за животните ще спретнем,и храна ще им дадем,нали сме демократи,природозащитници......всичките модерни понятия сме,човеци не сме,на там сме тръгнали безвъзвратно........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Я кажи нещо против помиярите и ще те изядат!
Виж хора да умират може!
Особено от глад студ или като семейството възрастни хора от удавяне.
Иначе, Вики, снимката разбива!
Достойна е за изложба!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Ми не съм Майка Тереза, явно много ми е дожаляло тогава и вероятно съм се замислил ако аз съм на нейно място...стар, ненужен, сигурно без близки, без средства...тъжна картинка.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСтрах,егоизъм,неграмотност и чалга са несъвместими понятия с гражданско съзнание......Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
via
@Joro Hadjiev
. боже!!!!!!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment