Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма какво да го мислиш!
    Аз съм го мислил много пъти.
    Беганье му е майката.
    Прави са хората. Искат да отглеждат деца, а не роби за новите робовладелци.
    От 13 години съм като тия на терминала. Тава, че сега съм преимуществено в БГ не означава нищо.
    Пак работя за чужда компания и във всеки момент мога да си обера крушите.
    Причината не е само в управлението. Причината е в заобикалящата селяния и простотия. За това не са виновни само управляващите. Тука е и домашното възпитание. Такова нямаме!
    До като всякакви цървулани стават даскали-все така ще сме!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Аз започвам 9-та година ... работя извън, а живея в милата ни Родина. Само дето напоследък се замислям за образованието на младежта ...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
        http://www.capital.bg/vestnikut/capi...ite_emigranti/

Нова година ... все същите мисли ... поне при мен!
        И аз тово го четох, това е истината.Ма аз вече на стари години, тук ще си стоя, къде да бягам, не ми се бяга вече
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          И аз тово го четох, това е истината.Ма аз вече на стари години, тук ще си стоя, къде да бягам, не ми се бяга вече
          И аз така, нали някой трябва да работи и да плаща все пак. Поне докато можем...
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

Какво сте се разревали, бе и двамата?
            В тая страна сме обречени да бачкаме до като мърдаме.
            На въпроса: с какво ще е полезен един специалист на 65 години, след като вече ще е изкуфял дъртак с памперс и бастун, отговорния дувар поясни, че може да извършва и по- елементарна дейност.
            Примерно:бившият министър на земеделието ще събира шума по парка, а просветния- хартийките от храсталаците на градинките...
            И( все в тоя дух
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Какво сте се разревали, бе и двамата?
              В тая страна сме обречени да бачкаме до като мърдаме.
              На въпроса: с какво ще е полезен един специалист на 65 години, след като вече ще е изкуфял дъртак с памперс и бастун, отговорния дувар поясни, че може да извършва и по- елементарна дейност.
              Примерно:бившият министър на земеделието ще събира шума по парка, а просветния- хартийките от храсталаците на градинките...
              И( все в тоя дух
              Хех ... т'ва ми хареса ... Ама хайде да поясним, че бившият министър на земеделието ще събира шума в парка понеже е скучаещ, ексцентричен милиардер/милионер (капиталите за това са натрупани по време на министерстването)!

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                Е и това е така, как ще оставим кувейтците неудовлетворени ...
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ми така е, ама ако имам средствата да си купя жилище някъде и да си живея там що да не ида на стари години.Вече ми се изчерпа и надяването и патриотизма.Каквото и да пиша е ясно на всички, ми по-добре дайте идея как може да се оправим.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Няколко пъти съм го казвал ей така на шега, че само с военна диктатура ще се оправим , ама то и военни не останаха, така че този вариант отпада .

Comment

• Няма никаква шега!
                      Погледни историята!
                      Турция се оправя с военна диктатура по времето на Ататюрк.
                      Ние също по времето на Звенарите.
                      Гърците още въздишат по хунтата на полковниците.
                      Пиночет направи от опосканата от Алиенде Чили държава, която е трудно дори да си представим.
                      Изобщо- диктатура ми е майката!
                      Военни вярно няма, но аз аз винаги съм бил на мнение, че основната въоръжена сила у нас винаги е бил славния БЛРС, селските пъдари и горските!
                      Тая група любители биолози винаги е разполагала с около 200 000 цеви!

Comment

• Напълно съм съгласен, ама у нас почти ликвидираха военното съсловие, като някакъв фактор и катализатор на нещо положително след 1944, та и взора от нийде надежда не види, както е казал Поетът (брат му е бил генерал)Та ни остава само БЛРС, ма там са люде като Стоичков, Гоце, Моце и прочее...
                        sigpic

Comment

• То ако съдя за БЛРС по едни мои познати, дето ходят на лов с дамаджана и 2-3 каки на нечия вила....

Comment

• http://www.webcafe.bg/id_155171164

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Добра статия.

Comment

• Шъ ма прощавате, ама тая статия нищо не струва-гола вода. Да, казва някои истини ама има и много лъжи и лъжливи внушения.Общо взета все едно че е писана от Павлин (то затова му и харесва).Популистки истини, дето си ги знаем и нищо повече.А, да не забравяме-косвено наднича някакво минало, дето било добро уж, как ще изчезнем след няклоко десетилетия и прочее локуми.Къде беше доброто старо време, когато в чужбина можеха да учат само децата на висшата комунистическа номенклатурка и това също лъщи в блокчето.
                                Само ми липсва "добрата алтернатива за България"- присъединяване към матушката Рус, ама сигурно това ще е втората и част..наздаровя товарищчи комуняги.

Ето какво излиза в това червено блокче, наречено убекафе още:
                                http://www.webcafe.bg/search?tag=%EA...EB%E8%E7%FA%EC

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                То ако съдя за БЛРС по едни мои познати, дето ходят на лов с дамаджана и 2-3 каки на нечия вила....
                                Тукъ съм съгласен, повечето това правят, само дето са без каки
                                Last edited by fred; d.m.y г., 20:36.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X