If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дървени философии, много добре разбираш колко пари струва "прогнозата" на Никита Христов, Богомил Манчев и други като тях, но по гръб не падаш макар, че си прасе , а не котка!
Ако не го прави как ще спами . А прасето падне ли по гръб значи вече е във вид удобен за пърлене...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Дървени философии, много добре разбираш колко пари струва "прогнозата" на Никита Христов, Богомил Манчев и други като тях, но по гръб не падаш макар, че си прасе , а не котка!
Преглеждал съм доста прогнози.
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Ако не го прави как ще спами . А прасето падне ли по гръб значи вече е във вид удобен за пърлене...
Спаменето е нещо, което видимо не разбираш какво означава.
Спам е, ако сега тук с теб започнем да си говорим за необръснати дамски подмишници и обществената вреда, която нанасят.
Спамя не повече от 70 % от всички активни форумци.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Спаменето е нещо, което видимо не разбираш какво означава.
Спам е, ако сега тук с теб започнем да си говорим за необръснати дамски подмишници и обществената вреда, която нанасят.
Спамя не повече от 70 % от всички активни форумци.
Що пък да не си говорим и за тези неща, то и те са важни, а и е възможно да разбираме повече от тях отколкото от АЕЦ. Написах, че спамиш защото пишеш само за да дразниш, а не да изявиш някаква гледна точка. Поне в повечето случаи. Ето, Павлин поне е постоянен, може да пише небивалици, но не е мръднал и на сантиметър от позицията си.
Така като гледам никой не е чел внимателно. Прогнозата не е на Никита Христов а на Нера поръчано от HSBC. Има и препратка към целия доклад.
Не е нужно да чета внимателно. На мен това ми заприлича на ЕЖК /една жена каза/. Никъде не видях на какво се дължи прогнозата за по-голяма консумация. Къде са енергоемките производства, които ще се случат в България? Безработицата расте, т.е. по-малко работни места - по-малко консумирана енергия. Още перки, още панели - макар и да позаспа и тоя сектор, но това ще донесе още енергия, която няма кой да изразходва. Отделно приказките за енергоефективност, каквото и да означава това. Та някак не мога да повярвам, че след 10 години ще ни трябват допълнително 6-8000 мегавата. Бих искал да видя цифри - колко и какви мощности се очаква да заработят и ще имат нужда от толкова мегавата. Так са ме учили в училище - да сравнявам цифри, а не да вярвам на магии, пожелания, платени клакьори, клюки, или откровени лъжи.
Що пък да не си говорим и за тези неща, то и те са важни, а и е възможно да разбираме повече от тях отколкото от АЕЦ. Написах, че спамиш защото пишеш само за да дразниш, а не да изявиш някаква гледна точка. Поне в повечето случаи. Ето, Павлин поне е постоянен, може да пише небивалици, но не е мръднал и на сантиметър от позицията си.
.
За АЕЦ Белене позицията не съм си менил.
Няколко пъти го писах, аз съм против атомната енергия като принцип, но ми е смешно когато се опитвате да я изкарате икономически нецелесъобразна /централата/.
Просто не заемам елементарна полюсна позиция като теб. За теб има два полюса в този живот, главата ти и тиквата ти.
К.М.
За АЕЦ Белене позицията не съм си менил.
Няколко пъти го писах, аз съм против атомната енергия като принцип, но ми е смешно когато се опитвате да я изкарате икономически нецелесъобразна /централата/.
Просто не заемам елементарна полюсна позиция като теб. За теб има два полюса в този живот, главата ти и тиквата ти.
Защо ти е смешно? Само с пиене не става. Ако имаш доказателства, че е икономически изгодна, които не са публикувани досега, с радост ще се запозная с тях. Но нямаш, което пък не ти пречи да си хвърляш кукички и да чакаш рибета, нали? Лепенето на етикети също не е кой знае какво постижение на интелектуалната мисъл. Елементарно, полюси, тиква...можеш и повече, явно те мързи. Както написах вече, обичаш да изливаш нищо незначещи думички, за да гледаш сеир. Жалко! На мен темата ми е интересна и я следя, но рядко се пише нещо различно от обиди, подхвърляния и т.н. Не изключвам и себе си от това число.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Защо ти е смешно? Само с пиене не става. Ако имаш доказателства, че е икономически изгодна, които не са публикувани досега, с радост ще се запозная с тях. Но нямаш, което пък не ти пречи да си хвърляш кукички и да чакаш рибета, нали? Лепенето на етикети също не е кой знае какво постижение на интелектуалната мисъл. Елементарно, полюси, тиква...можеш и повече, явно те мързи. Както написах вече, обичаш да изливаш нищо незначещи думички, за да гледаш сеир. Жалко! На мен темата ми е интересна и я следя, но рядко се пише нещо различно от обиди, подхвърляния и т.н. Не изключвам и себе си от това число.
Извинявай, но какво по- добро доказателство от доклада на консултанта?
Малко ли Ви беше обяснено.
Просто чети, толкова е лесно.
Никакъв сеир не гледам, аз участвам в него.
К.М.
Чудно, като е паркиран, каква работа ще свърши! Ма нали знаеш, че съм малко прост, та може и да не съм преценил.
Как каква - ще чака на полусъединител и в случай на нужда ще чисти. По същия начин, както ако имахме още няколко реактора, сега нямаше да се молим на мамалигарите за ток.
Comment