If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако обема работа е еднакъв (съответно и заплащането) - добре. Въпреки, че при мен не е така.
Но ако можеш да си свършиш повече работа, защо не го правиш?!
Когато пусках тази тема, сигурно не си знаел, че АЕЦ Белене съществува.
Кликата е Костовистка!
Прасчо ще простя скудоумието ти...по причина че си "ЗА", но пък да го кажеш на мен, който се е родил и израсъл там гледайки всяка сутрин гигантските кранове и огромните Белаз-и...и да прав си, кликата е Костовистка.
Може да се разминеш с харакирито, но задължително си посипи главата с пепел!
Много добра идея. Така привържениците на Белене ще могат да си купят дялове и да станат съдружници в проекта. Детската мечта на Павлин, Суската и кръстоносеца е на път да се сбъдне. Само не се блъскайте на опашката за акции. Ще има за всички.
Мерси, ще се въздържа да си купя акции.Отстъпвам ред.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аз и преди бях казал че това са плановете на сегашните разбойници които управляват държавата. Ако това се случи, ощетена ще е както държавата така и данъкоплатците. Много ми е странно твърдението че ако участва държавата няма да има полза пък ако е изцяло частен проект ще има полза.
Аз и преди бях казал че това са плановете на сегашните разбойници които управляват държавата. Ако това се случи, ощетена ще е както държавата така и данъкоплатците. Много ми е странно твърдението че ако участва държавата няма да има полза пък ако е изцяло частен проект ще има полза.
Лисицата:
- Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна си.
- Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
- Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
- Аз и НЕ да бях казала, все тая...
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment