Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Според мен се възхищава на огромния потенциал от умове тука във форума а и извън него.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Що ти какъв довод даде, че от Белене има смисъл. Дай поне една цифра или някаква логична разумна причина. Единственото е, че трябва да се строи, за да се прави нещо.
      И другия довод е, че трябва да се строи от руснаците
      Е как, бе!
      То най-малко, ако не знаеш да плуваш, не мож да избягаш от него.
      А и с любезното съдействие на другарите от Русия...
      Оп-па!
      Ама май говорите за АЕЦ, а пък аз...
      Ама така де!
      Все си е същото!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Колев, знаеш ли причината за аварията в Чернобил.
        Причината е девиза на комунистите който гласи:
        На двама умни им трябва един ТЪП за да ги управлява!
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
          Причината е девиза на комунистите който гласи:
          На двама умни им трябва един ТЪП за да ги управлява!
          Ти колко от управляващите "комунисти" познаваш?
          Аз като гледам сега ни управляват няколко пъти по- неподготвени и нискоинтелигентни хора.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Слабо подготвени - супер подготвени, какво значение има?! В тази игра се брои резултата, а след управление то на БСП той беше еднозначен - много за тях, малко за народа.
            За какво ми е много подготвен вице-премиер и министър на икономиката като Р. Овч., който допуска корумпирани идиоти да управляват държавните фирми?! Защо след проверката на Овчаров всичко беше кристално чисто при Вальо Топлото, а след проверката на ББ се оказа, че има фиктивни доставки за милиони, солариум в офиса, фактури за дъвки за десетки хиляди левове, платени от нас, милиони евро без произход в сметките на баш-шефа и майка му и други подобни леки нарушения, пропуснати от хората на Овчаров. За мен няма никакво значение дали Овчаров е ТЪП и НЕКОМПЕТЕНТЕН или дали е КОРУМПИРАН. И в двата случая такива хора трябва да са АУТ от УПРАВЛЕНИЕТО на страната. В противен случай тази държава по-добри дни няма да види!
            Защо скриха газовия договор с Газпром? Защо не искаха референдум за Цанков Камък и скриха колко пари са похарчили? Защо допуснаха брат шеф на агенция да подписва договори за милиони с брат си шеф на строителна фирма? Защо Европа ни спря фондовете? За нищо ли?! Или защото ни бяха много компетентни и подготвени управляващите?! Или щото бяха много честни?!

И колко интелигентен беше министър Гагаузов, който на първата среща с подчинените си им казал, че всичките ще ги направи гагаузи и нарушаваше безцеремонно собствените си заповеди. Ами Миков, според теб интелигентен ли е?
            Каква е подготовката на бившия премиер Станишев и какъв управленски или изобщо професионален опит имаше той, когато пое премиерския пост?! Работил ли е нещо друго, освен депутат и премиер?!
            Айде престани с рекламата за БСП. Личи си, че имаш лична изгода от това. Познавам лично хора, свързани с БСП, които поддържат стандарт 100 пъти по-висок от този на средния българин. Тия хора се издържат само и единствено от корупция и когато крадат не се шегуват. Източват се огромни пари.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Познавам лично хора, свързани с БСП, които поддържат стандарт 100 пъти по-висок от този на средния българин. Тия хора се издържат само и единствено от корупция и когато крадат не се шегуват. Източват се огромни пари.
              То май тия са си най-добре,примери бол....там де е текло пак ще тече а останалите да се спасяват.........
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Слабо подготвени - супер подготвени, какво значение има?! В тази игра се брои резултата, а след управление то на БСП той беше еднозначен - много за тях, малко за народа.
                За какво ми е много подготвен вице-премиер и министър на икономиката като Р. Овч., който допуска корумпирани идиоти да управляват държавните фирми?! Защо след проверката на Овчаров всичко беше кристално чисто при Вальо Топлото, а след проверката на ББ се оказа, че има фиктивни доставки за милиони, солариум в офиса, фактури за дъвки за десетки хиляди левове, платени от нас, милиони евро без произход в сметките на баш-шефа и майка му и други подобни леки нарушения, пропуснати от хората на Овчаров. За мен няма никакво значение дали Овчаров е ТЪП и НЕКОМПЕТЕНТЕН или дали е КОРУМПИРАН. И в двата случая такива хора трябва да са АУТ от УПРАВЛЕНИЕТО на страната. В противен случай тази държава по-добри дни няма да види!
                Защо скриха газовия договор с Газпром? Защо не искаха референдум за Цанков Камък и скриха колко пари са похарчили? Защо допуснаха брат шеф на агенция да подписва договори за милиони с брат си шеф на строителна фирма? Защо Европа ни спря фондовете? За нищо ли?! Или защото ни бяха много компетентни и подготвени управляващите?! Или щото бяха много честни?!

И колко интелигентен беше министър Гагаузов, който на първата среща с подчинените си им казал, че всичките ще ги направи гагаузи и нарушаваше безцеремонно собствените си заповеди. Ами Миков, според теб интелигентен ли е?
                Каква е подготовката на бившия премиер Станишев и какъв управленски или изобщо професионален опит имаше той, когато пое премиерския пост?! Работил ли е нещо друго, освен депутат и премиер?!
                Айде престани с рекламата за БСП. Личи си, че имаш лична изгода от това. Познавам лично хора, свързани с БСП, които поддържат стандарт 100 пъти по-висок от този на средния българин. Тия хора се издържат само и единствено от корупция и когато крадат не се шегуват. Източват се огромни пари.
                Говорех за преди 89.
                И все пак пред тъп и корумпиран, предпочитам умен и корумпиран.
                К.М.

Comment

... такива хора трябва да са АУТ от УПРАВЛЕНИЕТО на страната...
                  Николайчо, поискай оставката на ББ и приятели на следващият пленум на ГЕРБ! Ако наистина го мислиш т'ва, а не си правиш вятър на езика.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Свободен превод от английски за хората дето им тряа:

"Пелените(памперсите) и политиците трябва да се сменят често и двете по една и съща причина"

"Гоуяма раута" сте в тоя раздел!!!
                    Ама един "презрян и прост" народ е казал:
                    "То лозето не иска молитва, иска МОТИКА"
                    Всъшност, ми приличате на кучетата покрай кервана... ама лайте си, не ни пречите!
                    Last edited by fade; d.m.y г., 15:25.
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

• Само дето остава въпросът, кои са кучетата, кой е кервана и т.н., както и накъде се е запътил тоя керван.
                      А народа е казал и:
                      "Прост народ - слаба държава"
                      "Юнак вино пие, ахмак лозе копа" и прочее премудрости
                      А наздраве
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:29.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• И кучетата и кервана отиват в една посока - на където ги водят керванджиите, само дето кучетата хабят в пъти повече енергия за да лаят...
                        Пък нито кервана нито кучетата си избират керванджиите тъй че...
                        Това означава, че единственното което ти остава е да направиш избор, да се наслаждаваш на пътуването или просто да си лаеш ей така от спортна злоба.
                        Аз лично съм избрал за себе си, нямам вече енергия която да разхищавам в клатене на въздуха напред назад...
                        Някой го наричат старост, други мъдрост... все ми е едно, млади кучета колкото искаш, да продължават с лаенето или воят, каквото си изберат!
                        Аз лично мисля да си налея едно вино, пък утре да отида да "копая" на лозето!
                        Пък разните юнаци дето не знаят как се копа лозе, те обикновенно не знаят и какъв е вкуса на истинското вино!
                        Наздраве!
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                          И кучетата и кервана отиват в една посока - на където ги водят керванджиите, само дето кучетата хабят в пъти повече енергия за да лаят...
                          Пък нито кервана нито кучетата си избират керванджиите тъй че...
                          Това означава, че единственното което ти остава е да направиш избор, да се наслаждаваш на пътуването или просто да си лаеш ей така от спортна злоба.
                          Аз лично съм избрал за себе си, нямам вече енергия която да разхищавам в клатене на въздуха напред назад...
                          Някой го наричат старост, други мъдрост... все ми е едно, млади кучета колкото искаш, да продължават с лаенето или воят, каквото си изберат!
                          Аз лично мисля да си налея едно вино, пък утре да отида да "копая" на лозето!
                          Пък разните юнаци дето не знаят как се копа лозе, те обикновенно не знаят и какъв е вкуса на истинското вино!
                          Наздраве!
                          Малиййй, адаш!
                          До като те четох и на мен ми се допи!
                          Наздраве!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Копането е незбежно, поне докато нямаме собствени лозя, на които друг да копа.Аз лично по това имам друго мнение, но няма да спорим за това.И аз копам, ама полза почти няма, както са копали и баща ми и дядо ми и т.н.Като цяло идеята за копане в буквалния смисъл иде винаги от хора, които не го правят и живеят, като проповядват копането.Не говоря за теб, а по принцип.
                            Но кучетата, образно казано, може и да обърнат кервана-стига да са единни и да знаят какво искат.
                            Ще цитирам само с едно писание на Васил Левски, което е взаимствано от Библията, често го цитирам, защото е вярно:
                            "..То времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме"
                            Народ, който вярва обръща времето, който не-времето го обръща. Който има сили и разум-действа, а който няма седи и чака да дойде Годо или който и да е.В тоя ред на мисли, копането, може да се отнесе към делата на хората, които работят и за другите, а не само за себе си.
                            Та всичко е относително...
                            Па за виното не си прав-масово виното на копачите за нищо не става, освен за оцет Наздраве за виното поне, щото там било истината.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:55.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• От АЕЦ го обърнахме на вино.....,,in vino veritas".

---------- Post added at 01:16 ---------- Previous post was at 01:11 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение

"То лозето не иска молитва, иска МОТИКА"
                              To и ,,Свободата не иска Екзарх,иска Караджата!".
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Аз пък съм готов да е обзаложа, че сега с "присаждането" на седми реактор в Козлодуй ще се занимват само американски компании, които в един момент, в средносрочна перспектива, ще придобият собственот върху цялата централа.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X