Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Аз наскоро си купих двустаен апартамент ново строителство в София за 44к евро. Сега мисля за същите пари да си взема такъв и в Ню Йорк
    А бюджетите на ЦСКА и Левски са съвсем същите като на Реал и Барса. Нали все са футболни отбори.

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:47 ----------

Кой е казал, че трябва?!

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Защото...

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Турската централа излиза на турската държава не по-евтино, а без пари. Изобщо не е важно чия собственост е централата. По-скоро по-добре е собствеността да не е на държавата.
    Аз знам защо, но няма как да ти го споделя
    Това за собствеността дори не искам да го коментирам, защото е смешно
    Аз просто обясних на кОЛЕВ умното, защо турската централа излиза "по-евтино" от Белене.
    Собствеността означава вземане на решения
    Ники ученото и кОЛЕВ умното...
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Турската централа излиза на турската държава не по-евтино, а без пари. Изобщо не е важно чия собственост е централата. По-скоро по-добре е собствеността да не е на държавата.
      не се напъвай. те тия живеят в ерата на държавната собственост и централното планиране. важното е че с белене се приключи.
      точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        не се напъвай. те тия живеят в ерата на държавната собственост и централното планиране. важното е че с белене се приключи.
        Мног грешиш, че с Белене се е приключило, много
        К.М.

Comment

• тука някакъв трол се бута, ама е доказано чиста загуба на време да се занимавам с него.
          точка

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Абе, Никалай, ти сериозно ли си учил икономикa, ако въобще нещо си учил.
            Абе, Пауне, (прев. от руски павлин), ти сериозно ли си учил астрономия, че работиш в NASA?!?, ако въобще нещо си учил.

Всъщност, кой ли го интересува с какво се заниваш ...

Comment

тука някакъв трол се бута, ама е доказано чиста загуба на време да се занимавам с него.
              Еми да, влизаш да спориш без да си запознат с нищо
              Обясних ти защо турската централа е "по-изгодна" и ти млъкна кат пенсионер след идването на ГЕРБ на власт

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Абе, Пауне, (прев. от руски павлин), ти сериозно ли си учил астрономия, че работиш в NASA?!?, ако въобще нещо си учил.

Всъщност, кой ли го интересува с какво се заниваш ...
              Видно е, че някой го интересува, и този някой се оказваш ти.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Видно е, че някой го интересува, и този някой се оказваш ти.
                Впечатлението ти е продукт на неправилна преценка

Comment

...
                  блокирал съм те. ич не ми пука кво пишеш
                  точка

Comment

блокирал съм те. ич не ми пука кво пишеш
                    Не си единствен.
                    Нито си първият, нито ще си последният
                    Това не ми пречи да показвам колко си некомпетентен, по темите, които разискваш.

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Това не е впечатление, а и впечатлението няма как да бъде продукт.
                    Това е отбелязване на факт, който видимо се съдържаше в изречението написано от теб, преди да направиш заключението, че никой не се интересува от Павлин.
                    К.М.

Comment

Мног грешиш, че с Белене се е приключило, много
                      Доказателства, че не се е приключило? Или пак говориме, колкото да кажеме нещо?
                      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Чудомир има един култов цитат: " Не съм от тях како Сийке"

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:12 ----------

Централата в Турция няма да излезе по-евтина.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Доказателства, че не се е приключило? Или пак говориме, колкото да кажеме нещо?
                          Замразен
                          Няма винаги едни и същи хора да са на власт.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            [/COLOR]Централата в Турция няма да излезе по-евтина.
                            тука съм напълно съгласен. няма да излезе по евтина, а без пари.
                            по тоя повод, ти ли твърдеше че не може да се строи АЕЦ без държавно участие
                            точка

Comment

тука съм напълно съгласен. няма да излезе по евтина, а без пари.
                              по тоя повод, ти ли твърдеше че не може да се строи АЕЦ без държавно участие
                              Зависи от процентите бе, абе ти наистина ли си толкова остър или се правиш?
                              К.М.

Comment

• Колев, турците никога не са експлоатирали АЕЦ затова дават всичко в ръцете на руснациите, въпреки това много вероятно е след известен период на експлоатация да има клауза за изкупуване на значителен дял.

Comment

Working...
                                X