Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Ето ти да четеш и да правиш детайлни количествени сметки:
    http://www.intersectinsight.com/2012...ear-project-2/
    Е, и? Не виждам, какво искаш да ми кажеш с това, освен, че някакви американци оценили ядрена централа с два реактора по 1100 МВт на близо 10 милиарда Евро.

Няма никакви други парамерти на проекта... Там може да отидат 100 торби с цимент, а при нас 50!? Без количествена сметка не разбирам, какво искаш да ми кажеш.
    Lexus IS200

Comment

• Искам да ти кажа че не струва 5млрд. крайна цена и ако си забелязал за подготовка на площадката и поръчка на някои съоръжения са похарчили 4 млрд. долара.

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        павка,изпадаш в лирични отклонения изглежда не си разбрал въпроса.

договорката на турците е по-добра от нашата

отговори:
        -да
        -не

ми сигурно р.овч. така е казал. той и с газта така направи. от къде накъде ще плащаме по-малко
        после вика "кой ми сра в гащите" и "така и така щеше да ви излезе по-скъпо"
        Много е прост отговорът
        Турската централа ще бъде на РОСАТОМ, а Белене ще бъде на Р. България, нормално е да бъде по евтина.
        Ама ти нали си кОЛЕВ
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Искам да ти кажа че не струва 5млрд. крайна цена и ако си забелязал за подготовка на площадката и поръчка на някои съоръжения са похарчили 4 млрд. долара.
          Добре, значи ние можем да си спестим тези 4 милиарда, защото площадката на Белене е подготвена.
          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Добре, значи ние можем да си спестим тези 4 милиарда, защото площадката на Белене е подготвена.
            Нали се сещаш, че този етап е бил в съвсем друго време, при съвсем друга икономическа обстановка.
            Цената за централата е добра.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Нали се сещаш, че този етап е бил в съвсем друго време, при съвсем друга икономическа обстановка.
              Добре, айде да правиме АД и да действаме тогава.
              Lexus IS200

Comment

Добре, айде да правиме АД и да действаме тогава.
                Трябва да има държавно участие, а видяхме, че няма политическа воля за това.
                К.М.

Comment

Разходите за площадката в Белене са включени в 10 те млрд.

Comment

• кОЛЕВ, разбрали защо Турската централа излиза по-евтина, а?
                    Научи ли си урока?
                    К.М.

Comment

Искам да ти кажа че не струва 5млрд. крайна цена и ако си забелязал за подготовка на площадката и поръчка на някои съоръжения са похарчили 4 млрд. долара.
                      Аз наскоро си купих двустаен апартамент ново строителство в София за 44к евро. Сега мисля за същите пари да си взема такъв и в Ню Йорк
                      А бюджетите на ЦСКА и Левски са съвсем същите като на Реал и Барса. Нали все са футболни отбори.

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:47 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Трябва да има държавно участие, а видяхме, че няма политическа воля за това.
                      Кой е казал, че трябва?!

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Защото...

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Много е прост отговорът
                      Турската централа ще бъде на РОСАТОМ, а Белене ще бъде на Р. България, нормално е да бъде по евтина.
                      Турската централа излиза на турската държава не по-евтино, а без пари. Изобщо не е важно чия собственост е централата. По-скоро по-добре е собствеността да не е на държавата.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• Абе, Никалай, ти сериозно ли си учил икономикa, ако въобще нещо си учил.
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:40.

Comment

• Аз да, но ти - не.

Comment

• И да си учил нищо не си научил, а за това какво аз съм учил, нищо не знаеш.

Comment

а за това какво аз съм учил, нищо не знаеш.
                              Как да не знам като то си личи.

Щом в щатите една площадка за аец струва 4 млрд. значи и в Бг струва толкова

Comment

• Никалай, не се напрягай няма да го разбереш.

Comment

Working...
                                X