Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Ей го , са ще я направят в турция и ще ни заминат половината курорти на южното черноморие.....
    това пък защо? Ще е висока радиацията ли?
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      това пък защо? Ще е висока радиацията ли?
      Доколкото знам има определен радиус около централата в който не може да има туристически обекти ... Ако бъркам колегите ще ме поправят
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Доколкото знам има определен радиус около централата в който не може да има туристически обекти ... Ако бъркам колегите ще ме поправят

Ееееееееееее, това наистина ме разсмя .......абсолютна неистина!
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Ееееееееееее, това наистина ме разсмя .......абсолютна неистина!
          Е са, ти сигурно ходисх на почивка в Козлодуй , да подишаш малко чист въздух... но повечето хора не го правят
          Last edited by Orm; d.m.y г., 14:52.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Е са, ти сигурно ходисх на почивка в Козлодуй , да подишаш малко чист въздух... но повечето хора не го правят
            А къде е закотвен Радецки... че до колкото помня е туристически обект?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Очевидно за теб разлика между туристически обект и места за почивка е никаква, но както и да е. АЕЦ Гравлин (петата най-голяма централа в света) се намира на десетина километра от Кале, Франция. Катеном седма в света и втора във Франция се намира на малко повече от 60 километра от Люксембург и само на десетина километра от границата с Белгия....Явно това в Европа не е основен критерии за строителство на АЕЦ. Да отбележа за протокола, че аз съм против АЕЦ Белене.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Добре де , както написах не съм сигурен в това, но съм сигурен че ако отида да си купувам почивка , няма да си купя почивка до някоя АЕЦ...... и мисля че повечето хора няма да го направят .... а за Радецки , едва ли хората стоят там по 10-15 дена

Comment

• Точно до Маями има една АЕЦ ама това не спира туристите.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Точно до Маями има една АЕЦ ама това не спира туристите.
                    Е сега е времето да си поискат руския реактор от Белен, та да си имат два
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Ето малко факти:
                      http://m.youtube.com/#/watch?v=2skiA...%3D2skiAEu8kHE

Comment

• Дано повече хора го осъзнаят, иначе скъпо ще си платим политическото късогледство и продажността на някои политици
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                          Дано повече хора го осъзнаят, иначе скъпо ще си платим политическото късогледство и продажността на някои политици
                          Ако храниш някакви надежди, свързани с т.н. референдум, забрави. Другарите от ГРОБ тотално го обезсмислиха, а и независимо от резултата, пак "умниците" от парламента имат последната дума.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Пропуснал си кавичките на думата факти! Иначе ето ти малко прости сметки
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Пропуснал си кавичките на думата факти! Иначе ето ти малко прости сметки
                              Тия сметки където ги даваш ги остави за 4 ти клас а другите сметки явно не ги разбираш.

Comment

• Павлин, отново вадиш "железни" аргументи. Хранилката на червените тикви свърши! Поне тази в Белене.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X