Нещата са описани кратко и ясно и за инвестициите и за пропуснатите ползи и за финансирането. Следващата година е трябвало да работи първият реактор и да произвежда ток.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спират строителството на АЕЦ "Белене"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеХранилката на червените тикви свърши! Поне тази в Белене.
За сагата Белене има само един добър изход, който гаранция няма да се случи.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНещата са описани кратко и ясно и за инвестициите и за пропуснатите ползи и за финансирането. Следващата година е трябвало да работи първият реактор и да произвежда ток.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЕ кажи кое е съмнителното.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСамо празни приказки говориш и сметките ти не са верни. Гледай още един път филма и може да разбереш някои неща. Аз те питам кое е съмнително че да го обсъдим.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 18:24.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Изглеждаш доста заблуден и повтаряш клишета набивани от хора с малко познания и съмнителни интереси. Виж само кои са шефовете в АЕЦ Козлодуй , хора бе никакви познания и опит в ядрената енергетика, без никакъв управленски опит. Единият специалист ДВГ, другият еколог на 28 години без практически опит. Това е притеснителното и това е съмнителното . Същото е нивото и по министерства, общини и области.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеДаже за мен съдбата която си избрал за твоите деца не са празни приказки, но щом ти така твърдиш аз няма да споря. Иначе по въпроса, да аз съм за развитие на ядрената енергетика, но не от червените крадци и техните кукловоди от Кремъл. И по твоя модел на водене на спор аз ти отвръщам- Павлине ти говориш глупости и лъжи, филмът е лъжлив и подвеждащ..........Не си прави труда да ми отговаряш, напълно отегчен съм от този спор. Аз тайно вярвам, че някога България ще успее да се отърве от Руското погубващо влияние, без да залитне в друго такова.
Няма вариант неруска централа да излезе по-евтино.
Тази сметка наистина ме разсмя.
Най-смешни са ми тези, които сравняват цената на тока от Козлодуй с тази от Белене.
Козлодуй има ли дългове, и ако няма, защо ли?
Та цената на тока от Козлодуй е нереално ниска.
---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:48 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеИзглеждаш доста заблуден и повтаряш клишета набивани от хора с малко познания и съмнителни интереси. Виж само кои са шефовете в АЕЦ Козлодуй , хора бе никакви познания и опит в ядрената енергетика, без никакъв управленски опит. Единият специалист ДВГ, другият еколог на 28 години без практически опит. Това е притеснителното и това е съмнителното . Същото е нивото и по министерства, общини и области."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКак на теб ти изглеждам Павлине ми е през онази работа!
Comment
-
АЕЦ а е като всяка друго икономическо начинание.Ако има интерес и печалба, кандитати за участие ще има бол.Който иска АЕЦ да осигури финансирането (извън държавнто нали е супер изгодно уж, както и да си носи последствията, ако няма на кой да продава ток след време).Гледам няма кандидати за такива начинания.Интерес от Белене има само Русия, която освен пари за изграждане на АЕЦ ще получи и допълнителни плащания в бъдещето-за поддръжки, гориво и какво ли не и допълнително влияние в региона, всичко това на гърба на България.Сто пъти го изгодно за нас е да внасяме ток, отколкото да изграждаме АЕЦ в този му вид.
А филми има бол-и за и против.Last edited by fred; d.m.y г., 19:55.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАЕЦ а е като всяка друго икономическо начинание.Ако има интерес и печалба, кандитати за участие ще има бол.Който иска АЕЦ да осигури финансирането (извън държавнто нали е супер изгодно уж, както и да си носи последствията, ако няма на кой да продава ток след време).Гледам няма кандидати за такива начинания.Интерес от Белене има само Русия, която освен пари за изграждане на АЕЦ ще получи и допълнителни плащания в бъдещето-за поддръжки, гориво и какво ли не и допълнително влияние в региона, всичко това на гърба на България.Сто пъти го изгодно за нас е да внасяме ток, отколкото да изграждаме АЕЦ в този му вид.
А филми има бол-и за и против.
Знаеш ли защо Костов продаде Нефтохим на руснаците?
Няма кой друг да строи Белене
И това с икономическата изгода не е така.
Защо в БГ при 10 % корпоративен данък няма наплив от инвеститори?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАЕЦ а е като всяка друго икономическо начинание.Ако има интерес и печалба, кандитати за участие ще има бол.Който иска АЕЦ да осигури финансирането (извън държавнто нали е супер изгодно уж, както и да си носи последствията, ако няма на кой да продава ток след време).Гледам няма кандидати за такива начинания.Интерес от Белене има само Русия, която освен пари за изграждане на АЕЦ ще получи и допълнителни плащания в бъдещето-за поддръжки, гориво и какво ли не и допълнително влияние в региона, всичко това на гърба на България.Сто пъти го изгодно за нас е да внасяме ток, отколкото да изграждаме АЕЦ в този му вид.
А филми има бол-и за и против.
Колко е вярно, скоро ще видим.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНа мен пък ми нашепнаха, че сделка вече има.
Колко е вярно, скоро ще видим."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment