Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещата са описани кратко и ясно и за инвестициите и за пропуснатите ползи и за финансирането. Следващата година е трябвало да работи първият реактор и да произвежда ток.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Хранилката на червените тикви свърши! Поне тази в Белене.
      Де да беше свършила. Само стой та гледай, какво ще става. Ум ще ти зайде.
      За сагата Белене има само един добър изход, който гаранция няма да се случи.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Нещата са описани кратко и ясно и за инвестициите и за пропуснатите ползи и за финансирането. Следващата година е трябвало да работи първият реактор и да произвежда ток.
        Павлин, ако беше безпристрастен най-малкото щеше да се усъмниш в думите на другарите и щеше да потърсиш повече информация, но очевидно си един от тях и нищо друго няма значение освен лицемерно да пропагандираш идеите и лъжите им от другата страна на океана.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Е кажи кое е съмнителното.

Comment

Е кажи кое е съмнителното.
            Този ти въпрос категорично доказва казаното от мен по-горе. Няма непредубеден човек, който да не се съмнява! А ти просто питаш кое е съмнителното. Абсолютно никакъв смисъл няма да ти вадя доводи относно проекта Белене и реализацията му от руснаците и техните лобисти в България в лицето на бившите комунистите, очевидна е твоята реакцията на простичката сметка от снимката в горният ми пост. Ако ти не беше един от тях щеше ясно и точно да кажеш къде е грешката в снимката, но ти предпочете да ме пратиш в 4 клас и да ми лепнеш определение. Между другото ти твърде често по много спорове, просто обявяваш доводите и тезите на опонентите си за неверни и продължаваш да твърдиш своето. Най-голямото доказателство за лицемерието ти е избора които си направил за твоите деца и както пише в една дебела Книга - не ме слушайте какво говоря, гледайте ме какво върша.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Само празни приказки говориш и сметките ти не са верни. Гледай още един път филма и може да разбереш някои неща. Аз те питам кое е съмнително че да го обсъдим.

Comment

Само празни приказки говориш и сметките ти не са верни. Гледай още един път филма и може да разбереш някои неща. Аз те питам кое е съмнително че да го обсъдим.
                Даже за мен съдбата която си избрал за твоите деца не са празни приказки, но щом ти така твърдиш аз няма да споря. Иначе по въпроса, да аз съм за развитие на ядрената енергетика, но не от червените крадци и техните кукловоди от Кремъл. И по твоя модел на водене на спор аз ти отвръщам- Павлине ти говориш глупости и лъжи, филмът е лъжлив и подвеждащ..........Не си прави труда да ми отговаряш, напълно отегчен съм от този спор. Аз тайно вярвам, че някога България ще успее да се отърве от Руското погубващо влияние, без да залитне в друго такова.
                Last edited by BLUE1; d.m.y г., 18:24.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Изглеждаш доста заблуден и повтаряш клишета набивани от хора с малко познания и съмнителни интереси. Виж само кои са шефовете в АЕЦ Козлодуй , хора бе никакви познания и опит в ядрената енергетика, без никакъв управленски опит. Единият специалист ДВГ, другият еколог на 28 години без практически опит. Това е притеснителното и това е съмнителното . Същото е нивото и по министерства, общини и области.

Comment

• Как на теб ти изглеждам Павлине ми е през онази работа!
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Даже за мен съдбата която си избрал за твоите деца не са празни приказки, но щом ти така твърдиш аз няма да споря. Иначе по въпроса, да аз съм за развитие на ядрената енергетика, но не от червените крадци и техните кукловоди от Кремъл. И по твоя модел на водене на спор аз ти отвръщам- Павлине ти говориш глупости и лъжи, филмът е лъжлив и подвеждащ..........Не си прави труда да ми отговаряш, напълно отегчен съм от този спор. Аз тайно вярвам, че някога България ще успее да се отърве от Руското погубващо влияние, без да залитне в друго такова.
                      Парите нямат цвят, ако не са червените ще са други крадци.
                      Няма вариант неруска централа да излезе по-евтино.
                      Тази сметка наистина ме разсмя.
                      Най-смешни са ми тези, които сравняват цената на тока от Козлодуй с тази от Белене.
                      Козлодуй има ли дългове, и ако няма, защо ли?
                      Та цената на тока от Козлодуй е нереално ниска.

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Изглеждаш доста заблуден и повтаряш клишета набивани от хора с малко познания и съмнителни интереси. Виж само кои са шефовете в АЕЦ Козлодуй , хора бе никакви познания и опит в ядрената енергетика, без никакъв управленски опит. Единият специалист ДВГ, другият еколог на 28 години без практически опит. Това е притеснителното и това е съмнителното . Същото е нивото и по министерства, общини и области.
                      Това, че е еколог не е проблем, проблем е, че е на 28.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Как на теб ти изглеждам Павлине ми е през онази работа!
                        Ами гледай си оная работа тогава.

Comment

• АЕЦ а е като всяка друго икономическо начинание.Ако има интерес и печалба, кандитати за участие ще има бол.Който иска АЕЦ да осигури финансирането (извън държавнто нали е супер изгодно уж, както и да си носи последствията, ако няма на кой да продава ток след време).Гледам няма кандидати за такива начинания.Интерес от Белене има само Русия, която освен пари за изграждане на АЕЦ ще получи и допълнителни плащания в бъдещето-за поддръжки, гориво и какво ли не и допълнително влияние в региона, всичко това на гърба на България.Сто пъти го изгодно за нас е да внасяме ток, отколкото да изграждаме АЕЦ в този му вид.
                          А филми има бол-и за и против.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:55.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            АЕЦ а е като всяка друго икономическо начинание.Ако има интерес и печалба, кандитати за участие ще има бол.Който иска АЕЦ да осигури финансирането (извън държавнто нали е супер изгодно уж, както и да си носи последствията, ако няма на кой да продава ток след време).Гледам няма кандидати за такива начинания.Интерес от Белене има само Русия, която освен пари за изграждане на АЕЦ ще получи и допълнителни плащания в бъдещето-за поддръжки, гориво и какво ли не и допълнително влияние в региона, всичко това на гърба на България.Сто пъти го изгодно за нас е да внасяме ток, отколкото да изграждаме АЕЦ в този му вид.
                            Ти кво рабираш от внос на електроенергия
                            Знаеш ли защо Костов продаде Нефтохим на руснаците?
                            Няма кой друг да строи Белене
                            И това с икономическата изгода не е така.
                            Защо в БГ при 10 % корпоративен данък няма наплив от инвеститори?
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              АЕЦ а е като всяка друго икономическо начинание.Ако има интерес и печалба, кандитати за участие ще има бол.Който иска АЕЦ да осигури финансирането (извън държавнто нали е супер изгодно уж, както и да си носи последствията, ако няма на кой да продава ток след време).Гледам няма кандидати за такива начинания.Интерес от Белене има само Русия, която освен пари за изграждане на АЕЦ ще получи и допълнителни плащания в бъдещето-за поддръжки, гориво и какво ли не и допълнително влияние в региона, всичко това на гърба на България.Сто пъти го изгодно за нас е да внасяме ток, отколкото да изграждаме АЕЦ в този му вид.
                              На мен пък ми нашепнаха, че сделка вече има.
                              Колко е вярно, скоро ще видим.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                На мен пък ми нашепнаха, че сделка вече има.
                                Колко е вярно, скоро ще видим.
                                Има и референдумът, който се оказа съглашателски между БСП и ГЕРБ ще сложи подписа.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X