Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Какво точно за цената на турската АЕЦ искаш да чуеш?

Той и Суворов пишеше от Лондон едни нелепици за ГРУ и КГБ, ама кой да му вярва.
    Аз го чух, надявам се повечеко хора също да са чули, но се съмнявам... 12-15 цента, евтинийка.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Чул си сметки на коляно. Това си беше абсолютен цирк.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Чул си сметки на коляно. Това си беше абсолютен цирк.
        Циркът продължава вече десетилетия, билетите обаче ще дойдат скъпичко, но нали имаме пари да ги плащаме...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Чул си сметки на коляно. Това си беше абсолютен цирк.
          Павка, пак ли си отпуска, бре? Последните 3 месеца си денонощно във форума на Алфа Ромео, а вероятно и в други форуми. Я, кажи кой хамерикански работодател позволява на служителите си да седят в нета по цял ден, да ходим и ние там да бачкаме.
          Да не си представител на БСП-то за Флорида и околностите, я си признай
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Той е зарязъл всичко, на ползу роду работ
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Я първо вижте колко постове имам аз и колко вие и колко по-късно сте се регистрирали и си направете сметка кой повече си губи времето.

Comment

• Нашите даже ги поизтриха, в един момент, га имаше рейтинги нещо се реорганизира иначе бяха и повече...
                sigpic

Comment

Я първо вижте колко постове имам аз и колко вие и колко по-късно сте се регистрирали и си направете сметка кой повече си губи времето.
                  Да, ама аз нямам и един пост в работно време, а ти пишеш когато си поискаш. Въпросът е какво точно работиш. Като гледам колко време отделяш на това, то би трябвало да ти плащат за постовете. Не вярвам особено в щатите някой да те държи на работа при положение, че си нон стоп в нета.

Comment

• Така като гледам работи предимно върху себе си.
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Да, ама аз нямам и един пост в работно време, а ти пишеш когато си поискаш. Въпросът е какво точно работиш. Като гледам колко време отделяш на това, то би трябвало да ти плащат за постовете. Не вярвам особено в щатите някой да те държи на работа при положение, че си нон стоп в нета.
                      Аз също нямам от работа в последните години
                      sigpic

Comment

• И сега ще строим ли или няма? Че не ми се четат над 90стр. И защо ще строим АЕЦ в най-гладните години със зверските заеми за милиарди като и в момента произвеждаме повече отколкото ни трябва? Защо няма електронно гласуване? Само бабите ли пак? Такива мисли ми се въртят в главата ..
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• "София. Целият проект „Белене” като сума излиза 10 милиарда евро. Това каза Булат Нигматулин, бивш заместник-министър на ядрената енергетика в Русия, на заседанието на Временната парламентарна анкетна комисия за проверка на всички данни, факти и обстоятелства за решения и действия по проекта АЕЦ „Белене” от 2002 г. до края на месец март 2012 г., предаде репортер на Агенция „Фокус”. Преди месец беше подписан договорът за „Южен поток”, това са доставки на газ за съседните на България страни. Тези страни ще постигнат електрическа енергийна независимост. Цената на газа ще бъде по-ниска от цената на електричеството в „Белене” в периода, когато трябва да бъдат върнати инвестициите, посочи Нигматулин. Той добави, че е добре запознат с темата „Белене”. Ако се окаже, че проектът „Белене” не е ефективен за периода, който се предвижда – 50-60 години, когато този проект се окаже неефективен за едната от страните, дори в кратък период, такъв проект не може да бъде устойчив и това води до разваляне на отношенията. „Не сме против самата атомна електроцентрала като обект. Нашите руски атомни реактори са сигурни, ефективни и проектът е добър”, каза още Булат Нигматулин. Днес и за следващите 20 години България е осигурена с електроенергия, която дори е в излишък. На глава от населението в България се произвежда 1,5-2 пъти повече, отколкото в съседните страни. Проектът „Белене” предлага определени предимства, предлага работни места за около 5000-6000 души за около седем-осем години, но после се получава обърната Хеопсова пирамида. „Българската електроенергетика е много добре балансирана. Пети и шести блок на АЕЦ „Козлодуй” дават електроенергия при цена 2,2 процента за киловат. Ако сравним с продукцията на електроцентралите в другите страни, там става дума за 4,5-5 процента. Експлоатацията на тези блокове може да бъде удължена за следващите 15-20 години – същото се прави в електроцентралите в Украйна и Русия. В следващите години консумацията на енергия в България няма да с е увеличава. Ако възникне необходимост от повече енергия, вие така или иначе разполагате с газопровода по „Южен поток”, каза Нигматулин."
                          Яница ТАНЕВА
                          http://www.focus-news.net/?id=n1740724

P.S. Това май дава конкретен отговор на въпроса "да бъде или да не бъде"...
                          Last edited by pa4ito; d.m.y г., 20:03.
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Пълна манипулация , който гледа заседанието знае за какво става дума. В предишен мой коментар пише точно какво се случи.

Comment

Пълна манипулация , който гледа заседанието знае за какво става дума. В предишен мой коментар пише точно какво се случи.
                              Аз не съм гледал това защото бях на работа и сега ще го потърся. Но някак си съм по-склонен да повярвам на руснака, отколкото на крадливото овчарче...
                              Не за друго, ами гледам от близо какво правят социалистите в България, когато се докопат до власт...
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Пълна манипулация , който гледа заседанието знае за какво става дума. В предишен мой коментар пише точно какво се случи.
                                Ама ти къде го гледаш това, бе човек? И телевизия ли имаш в офиса? Вие сте си построили комунизма във Флорида-та.

Comment

Working...
                                X