Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно данък върху лихвите по депозитите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Къде видя ДС в думите ми?
    Що ли се занимавам... с теб е тотално безсмислено.
    И не само ти имаш лекари в рода и обкръжението.
    Къде видя да съм казал, че само аз имам лекари в обкръжението?
    Много добре знам накъде буташ своята безумна теория на конспирацията.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Морфи, соца умря преди 22 години, или ти се губят нещо, от там насам е все "демокрация"... нищо, иди го кажи на варналийй, дето нямат вече кръвен център!

А стига педерастки номера и оправдания със Сергей и соца...а кажете що се насраха "демократичните" управляващи...не мога да разбера колко дълбоко трябва да ви го набият за да разберете че ви ебат...обаче той акъла не е като нещо друго да го набиеш - или го има или не!
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

• Ами прост народ, слаба държава това е.
        Който избира от 20 години преход 16 г. да го управляват същите лайна или наследниците им, които го управляваха преди това още 50 г., как да се нарече?Комунизма го няма, но комунисте се на власт-във висшия съдебен, съвет, прокуратура, бидзнес, журналистика, където и да разровиш все някой такъв изкача.
        Който вярва, че Симеон от Мадрид, може да го оправи за 800 дни, заедно с Догана и Станишев какъв е?Та това е отговорът за акъла.

Красен Станчев има поредица такива статии във вестник 24 часа, и днес има такава - БКП започна контролираният капитализъм още пред 1984 г., та който може разбира, а който не разбира дрънка простотии.
        Last edited by fred; d.m.y г., 12:53.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Не само варненлии, скоро няма да има нито един работещ център.
          Повече медицински кадри напускат страната от колкото се обучават.
          Ако прибавим и пенсиониращите се, картината става грозна.
          Като стане така, че не можете да намерите лекар да ви лекува, елате пак да ми говорите за теории на конспирацията.

Соца не е умрял... в мисленето на такива като вас.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ами прост народ, слаба държава това е.
            Който избира от 20 години преход 16 г. да го управляват същите лайна или наследниците им, които го управляваха преди това още 50 г., как да се нарече?Комунизма го няма, но комунисте се на власт-във висшия съдебен, съвет, прокуратура, бидзнес, журналистика, където и да разровиш все някой такъв изкача.
            Който вярва, че Симеон от Мадрид, може да го оправи за 800 дни, заедно с Догана и Станишев какъв е?Та това е отговорът за акъла.

Красен Станчев има поредица такива статии във вестник 24 часа, и днес има такава - БКП започна контролираният капитализъм още пред 1984 г., та който може разбира, а който не разбира дрънка простотии.
            На крива ракета - космоса и пречи...
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

• Извинявайте, но няма нужда от поредната джафкалница, кой е ляв и кой е десен. В общи линии всички пишещи тук би следвало да са леви, тъй като такава ни е социалната база. Няма как голия охлюв да е орел.
              Това не значи, че голите охлюви не трябва да си показват рогата и да приемат мачкането им безропотно.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Те най-десните се оказаха едни тарикати които едно време са били послушковци през соца пък сега се нагушиха за сметка на държавната собственост. Примери много, Иван Костов, Софиянски, Надето Михайлова, Асен Агов и т.н.
                А народа наистина бе направен на глупак и продължават да го правят на такъв.

Comment

• ...
                  Last edited by fred; d.m.y г., 21:13.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Извинявайте, но няма нужда от поредната джафкалница, кой е ляв и кой е десен. В общи линии всички пишещи тук би следвало да са леви, тъй като такава ни е социалната база. Няма как голия охлюв да е орел.
                    Това не значи, че голите охлюви не трябва да си показват рогата и да приемат мачкането им безропотно.
                    Тук много грешиш.
                    Средна класа, занаятчии, дребен бизнес, хора, които изпитват ненавист към иностранците, към хомосексуалисти и т.н. не бих ги поставил в ляво.
                    Дясното не е само едър капитал.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Аз пък не мога да разбера, защо българите постоянно мрънкат? Все ги ограбили, все някои им виновен.....
                      Добре де какво очаквате някои от някъде да дойде и да оправи нещата за 800 дни??? Схемата е много стара - ние ги лъжем че работим, те ни лъжат че ни плащат. Като започнем да работим като хората, спреме да мрънкаме и да чакаме някои да ни "оправи" тогава може нещата да се променят.

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                        Аз пък не мога да разбера, защо българите постоянно мрънкат? Все ги ограбили, все някои им виновен.....
                        Добре де какво очаквате някои от някъде да дойде и да оправи нещата за 800 дни??? Схемата е много стара - ние ги лъжем че работим, те ни лъжат че ни плащат. Като започнем да работим като хората, спреме да мрънкаме и да чакаме някои да ни "оправи" тогава може нещата да се променят.
                        Проблемът е, че всички чакат първо "някой да ги оправи", та после да почнат да работят. Може би е време да си припомним какво е казал навремето Кенеди и да видим какво всеки може да направи за държавата, а не да чака какво тя трябва да направи за него. Ама хората ги е страх, че поредния, само ще ги "оправи", без да видят нищо насреща....
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                          Аз пък не мога да разбера, защо българите постоянно мрънкат? Все ги ограбили, все някои им виновен.....
                          Ми ще мрънкат, педалите ядат народни пари...и то бая ядат, заплатите дето вземат не оправдават... а резултата е видим, честно казано бих ги избесил по площадите цялата скапана политическа класа, барабар с лизачите им, та другите дето дойдат да имат страх!
                          Гошко, аз ако не си върша работата ще ме съдят, но скапаните политици - не, що така бе Миме, що бе джанъм, тия да не са с по 2...не не са, просто ще стрижат овцата докато тя дава, че даже и ще я доят...а накрая ще я заколят....и пак стигаме до бесене на политици...!
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                            Ми ще мрънкат, педалите ядат народни пари...и то бая ядат, заплатите дето вземат не оправдават... а резултата е видим, честно казано бих ги избесил по площадите цялата скапана политическа класа, барабар с лизачите им, та другите дето дойдат да имат страх!
                            Гошко, аз ако не си върша работата ще ме съдят, но скапаните политици - не, що така бе Миме, що бе джанъм, тия да не са с по 2...не не са, просто ще стрижат овцата докато тя дава, че даже и ще я доят...а накрая ще я заколят....и пак стигаме до бесене на политици...!
                            Да това е правилния вариант. Те и 44г така са направили, влезнали в къщите на хората, пратили тоя оня по лагерите и мислели че ще стане по добре.....
                            Отдавна няма народни пари, свърши ли са още преди 90-та и затова сега трябва да се работи а не мрънка.
                            А осъдени политици няма защото явно са по умни отколкото си мислиме и никои нищо не може да докаже.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Тук много грешиш.
                              Средна класа, занаятчии, дребен бизнес, хора, които изпитват ненавист към иностранците, към хомосексуалисти и т.н. не бих ги поставил в ляво.
                              Дясното не е само едър капитал.
                              Сори ама баш средна класа хич си нямаме. Политическото лице на средната класа е социалдемокрацията, тоест център - ляво. Център - дясно са фермерите, собствениците на малки индустриални мощности или известна недвижима собственост или земя, отдавана под наем с дохода от което могат да живеят нормално, без други зянятия. Останалото е пролетариат, тоест изразено леви и капиталисти ( финансови и промишлени), тоест изразено десни.
                              Когато пролетария се определя като десен, медицинското определение е шизофрения.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Сори ама баш средна класа хич си нямаме. Политическото лице на средната класа е социалдемокрацията, тоест център - ляво. Център - дясно са фермерите, собствениците на малки индустриални мощности или известна недвижима собственост или земя, отдавана под наем с дохода от което могат да живеят нормално, без други зянятия. Останалото е пролетариат, тоест изразено леви и капиталисти ( финансови и промишлени), тоест изразено десни.
                                Когато пролетария се определя като десен, медицинското определение е шизофрения.
                                Човече, отвори си очите. Кои ти втълпи тези глупости, че колко по-богат си толкова си по-десен?! Ми то ако беше така БСП трябваше да е най-дясната партия, щото половината там са милионери, а има и мултимилионери. То не, че и в политиката им има нещо ляво, де. Те са социалисти само преди избори.
                                Лявото и дясното в икономиката са лични убеждения, които нямат нищо общо с материалното състояние. Факт е обаче, че всички държави с висок стандарт са с пазарна икономика и няма нито една държава с планова, т.е. социалистическа икономика, която да има висок стандарт. Това показва практиката. На теория също е ясно защо става така, че лявата политика води единствено до обедняване на нацията - и на богатите и на бедните. Средната класа може да са развие и вирее само когато се сведе до минимум държавното вмешателство върху частна инициатива в бизнеса. Нещо, което лявата политика отрича.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X