Известие

Collapse
No announcement yet.

Гласувахте ли на Референдума и как?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Аз не приемам, когато някой обяснява , защо не е гкласувал и дава за доводи всичко друго, освен мързела си и собственото безхаберие!
    Ето аз гласувах с да, защото са ми обещали работа в сервиза за крановете в Беляне!

Така, както ти си имал мотив, и аз съм имал мотив. И за не знам кой път повтарям, че това не е бил мълзел или безхаберие.
    За сведение - отидох заедно с жена ми до урната, защото тя държеше да гласува пускайки празен плик. Нищо не ми костваше и аз да гласувам по този начин, но разсъждавам по следния начин:
    Ако гласувам с празен плик, или не посоча отговор, означава, че не съм против референдума, но нямам ясен отговор на въпроса.
    А аз имам ясен отговор на въпроса, но съм против това той да се решава посредством референдум. Това е съществена подробност.
    Казвам всичко това защото намирам, че има съществена разлика между безхаберието и мотивите, които изложих.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

не не и не
      еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Така, както ти си имал мотив, и аз съм имал мотив.
        Поради тази причина изобщо не си длъжен да се обясняваш на когото и да било .Особено във форума,където доста неща биват изкривявани ( може би поради пречките на виртуалното общуване-не можеш да видиш изражението на човека ,не чуваш интонацията и т.н )
        За протокола :На този "референдум" не гласувах .

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        OFF
        Мъдър съвет! Вземи се вслушай в този съвет и си дай почивка и ти! Наздраве!
        Долу лапите от Прасчо !
        Като не го харесваш,не го чети
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Така, както ти си имал мотив, и аз съм имал мотив. И за не знам кой път повтарям, че това не е бил мълзел или безхаберие.
          За сведение - отидох заедно с жена ми до урната, защото тя държеше да гласува пускайки празен плик. Нищо не ми костваше и аз да гласувам по този начин, но разсъждавам по следния начин:
          Ако гласувам с празен плик, или не посоча отговор, означава, че не съм против референдума, но нямам ясен отговор на въпроса.
          А аз имам ясен отговор на въпроса, но съм против това той да се решава посредством референдум. Това е съществена подробност.
          Казвам всичко това защото намирам, че има съществена разлика между безхаберието и мотивите, които изложих.
          Oпитвам се да ти кажа, че не може да си против, каквото и да е гласуване. Какъвто и ще да е референдума или избора. Трябва да се гласува, независимо, че не ни удовлетворява нито да - нито не. Все някое е по-приемливо.
          Отказа да гласуваш те поставя моментално в графата на хората, които вече нямат право дори да коментират, камо ли да изказват мнение. Те са пропуснали своя шанс .
          Полудявам, като гледам млади хора аристократично, държейки мазната баничка да заявяват: Аз не гласувам!
          Виждате ли?
          Те не са достойни дори да гласувам.
          Аз съм над нещата.
          Малко след това, същия тоя индивид, започва да се пеняви тука и да поучава всички, защо е за или прорив.
          Отказът да гласуваш те поставя в положение на отказал се от гражданските права.
          Ето защо, аз гласувам.
          За каквото и да било.
          И още!
          На наивниците, които твърдят, че централата ще ни заборчи, както и другите наивници, които твърдят, че ще забогатеем:
          -Скъпи наивници!
          След втората световна война, България и българите сме обречени на нищета от великите сили. Комунизма за малко ни пооправи, но дойде "ДЕмокрацията" и грабежа започна на ново. Каквото и да имаме, пак ще ни съдират от сметки, ще ни плащат по-малко, ще ни тровят и изобщо ще ни изтребват. Правителствата до едно са марионетни и антибългарски. Дори комшиите ни се чудят.
          Ето защо референдума е безсмислен.
          Смисленото е все пак да гласуваме, а не Курвева да ни обяснява, колко са лоши руските технологии.
          С една дума, скъпи сънародници, цирка свърши, време е да изринем лайната от манежа!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Oпитвам се да ти кажа, че не може да си против, каквото и да е гласуване.....
            Аз си имам собствени критерии затова, кое е правилно и кое не. Независимо от това, че живея в това общество. И поведението ми се ръководи именно от тези критерии, без да се съобразявам с това кой как оценява поведението ми отстрани.
            Накратко - правя това, което аз намирам за правилно, пък да става, каквото ще. Стадното чувство ми е неприятно и чуждо.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз си имам собствени критерии затова, кое е правилно и кое не. Независимо от това, че живея в това общество. И поведението ми се ръководи именно от тези критерии, без да се съобразявам с това кой как оценява поведението ми отстрани.
              Накратко - правя това, което аз намирам за правилно, пък да става, каквото ще. Стадното чувство ми е неприятно и чуждо.
              Не си ме разбрал!
              Изобщо не те коментирам, а само използувах постати!
              Меду другото и аз слабо се влияя от чужди мнение и оценки!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

-Скъпи наивници!
                След втората световна война, България и българите сме обречени на нищета от великите сили. Комунизма за малко ни пооправи, но дойде "ДЕмокрацията" и грабежа започна на ново.
                Не ми казвай, че това го мислиш сериозно...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Oпитвам се да ти кажа, че не може да си против, каквото и да е гласуване. Какъвто и ще да е референдума или избора. Трябва да се гласува, независимо, че не ни удовлетворява нито да - нито не. Все някое е по-приемливо.
                  Отказа да гласуваш те поставя моментално в графата на хората, които вече нямат право дори да коментират, камо ли да изказват мнение. Те са пропуснали своя шанс .
                  Полудявам, като гледам млади хора аристократично, държейки мазната баничка да заявяват: Аз не гласувам!
                  Виждате ли?
                  Аз съм над нещата.
                  Малко след това, същия тоя индивид, започва да се пеняви тука и да поучава всички, защо е за или прорив.
                  Ето защо, аз гласувам.
                  За каквото и да било.
                  И още!
                  На наивниците, които твърдят, че централата ще ни заборчи, както и другите наивници, които твърдят, че ще забогатеем:
                  -Скъпи наивници!
                  След втората световна война, България и българите сме обречени на нищета от великите сили. Комунизма за малко ни пооправи, но дойде "ДЕмокрацията" и грабежа започна на ново. Каквото и да имаме, пак ще ни съдират от сметки, ще ни плащат по-малко, ще ни тровят и изобщо ще ни изтребват. Правителствата до едно са марионетни и антибългарски. Дори комшиите ни се чудят.
                  Смисленото е все пак да гласуваме, а не Курвева да ни обяснява, колко са лоши руските технологии.
                  С една дума, скъпи сънародници, цирка свърши, време е да изринем лайната от манежа!
                  аз не гласувах и ти казвам защо. референдум се прави по въпроси които нямат верен отговор. примерно за смъртното наказание, за евтаназията и т.н.
                  аец белене има верен икономически,политически и екологичен отговор. не е работа на баба пена от село долно уйново да решава ще има ли аец. писна ми всякакви галфони да се упражняват на тема ядрена енергетика. писна ми от мутрите на серджо,р.овч, костов, биби и останалите. даже и телевизия не гледах вчера. на всички е ясно че белене е една огромна схема за точене на държавни пари. това е.
                  хората от белене ги съжалявам. готови да компрометират бъдещето на децата и внуците за евентуално работно място в аеца като шофьори,чистачи,готвачи, пазачи и заплата от има няма 400лв и евентуално нещо за крадване. наопаки са на целия свят.
                  важното все пак е че серджо си направи преброяване на електората за сметка на държавата. видно е от действията му, че му е през оная работа за аец белене.

Реакторът се завъртя на 3000 оборота и токът бавно потече по жиците към Родината
                  точка

Comment

Виждате ли?
                    Аз съм над нещата.
                    Ето защо, аз гласувам.
                    За каквото и да било.
                    И още!
                    -Скъпи наивници!

Само да кажа, че такъв обществен строй, наречен "демокрация" няма.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      аз не гласувах и ти казвам защо. референдум се прави по въпроси които нямат верен отговор. примерно за смъртното наказание, за евтаназията и т.н.
                      аец белене има верен икономически,политически и екологичен отговор. не е работа на баба пена от село долно уйново да решава ще има ли аец. писна ми всякакви галфони да се упражняват на тема ядрена енергетика. писна ми от мутрите на серджо,р.овч, костов, биби и останалите. даже и телевизия не гледах вчера. на всички е ясно че белене е една огромна схема за точене на държавни пари. това е.
                      хората от белене ги съжалявам. готови да компрометират бъдещето на децата и внуците за евентуално работно място в аеца като шофьори,чистачи,готвачи, пазачи и заплата от има няма 400лв и евентуално нещо за крадване. наопаки са на целия свят..

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        не е работа на баба пена от село долно уйново да решава ще има ли аец. писна ми всякакви галфони да се упражняват на тема ядрена енергетика. писна ми от мутрите на серджо,р.овч, костов, биби и останалите. даже и телевизия не гледах вчера.
                        Това е типичен brainwashed бойковист(или комунист,ревящ за диктатура) ,гласува за нещо,а даже не знае за какво
                        Да не забравяме,че българинът е специалист по всичко !
                        Той разбира от правене на кисело зеле (докато тайничко си мечтае да бъде мутра и за манекенки на повикване ) до ядрена физика .
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Това не е верно. Точно комунизма ни затрива.
                          http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...88%D0%B0%D0%BB
                          А ние тъпаците се отказваме и вместо да изгониме комунистите, взимаме кредит от руснаците да строим "велики" предприятия с остаряла за времето си техника.

А иначе по темата - НЕ

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                            Т......... взимаме кредит от руснаците да строим "велики" предприятия с остаряла за времето си техника.

А иначе по темата - НЕ
                            Но вземаме с отворени обятия "новите" хамерикански самолети трета ръка.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              OFF
                              Мъдър съвет! Вземи се вслушай в този съвет и си дай почивка и ти! Наздраве!
                              END OFF
                              Аз го правя.
                              Не се опитвай да си представиш какво щеше да е, ако не си почивах.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Щеше да си още по-смешен
                                sigpic

Comment

Working...
                                X