Сталин е казал - Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем.Китайците още го прилагат - на стадиона за някой празник.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабинетът Борисов подава оставка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСталин е казал - Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем.Китайците още го прилагат - на стадиона за някой празник.
Кво ми цитираш загадъчно, кат нЕкоя гейша."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Тая вечер няма да пиша, че има печено пиле за вечеря, а Свинята ме разконспирира!
Спирам ракията и ще си сипя една чаша бира!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКонфуций, дай малко разяснения.
Кво ми цитираш загадъчно, кат нЕкоя гейша.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеДа, крадецът казва:дръжте крадеца.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВъпреки това, по-голямата част от пишещите и четящи този форум не проумяват реалността, жалка картинка.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеО, да, ти си гений.
С техните камъни по техните глави.
Като подслушваш рано или късно и ти попадаш близо до слушаните.
Жалко е, че в БГ има хора мислещи като екотроника.
Във всеки случай последните записи нямат нищо общо с послушването от МВР.
Иначе относно подслушването на министри и управляващи по принцип аз съм ЗА. Как иначе да им хванат далаверите при положение, че в днешно време има хиляди корупционни схеми, някои от които са законни.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАз пък мисля, че е много прав колегата. Звучи невероятно тези записи да се направени от МВР. Тази версия е за наивници според мен, ама те и без това феновете на БСП са такива. Лошият Цветанов е пратил полицаи да подслушват Миро Найденов на 15.04.2013. когато вече от 2 месеца е извън МВР и после на полицаите "им писнало" и дали записите на БСП. Ми то в приказката за Снежанка има повече логика. Според мен Миро Найденов сам е записал разговорите с цел да си отмъщава на ГЕРБ, ама първо да види за какво го съдят. Що за наглост е да платиш 50 бона за фейсбук страницата на земеделското министерство. Това си е същото като фактурите за дъвки на Вальо Топлото, пък и на подобна сума. Такива умници трябва да ги съдят по бързата процедура, ама сега сигурно ще го оправдаят заради заслугите му по бръмбъргейт.
Във всеки случай последните записи нямат нищо общо с послушването от МВР.
Иначе относно подслушването на министри и управляващи по принцип аз съм ЗА. Как иначе да им хванат далаверите при положение, че в днешно време има хиляди корупционни схеми, някои от които са законни.
А и ББ си говореше доста приятелски с него към 15 април"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеПодслушването става чрез телефона или друго устройство прикачено към М. Найденов. Възможно е и той да не е знаел.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Другаря Станишев е най големият плъх, след него са организациите на комунистите от ДПС, АТаКа.
Все пак ГЕРБ (абсурдна партия, но закономерна в българското общество) направи и някои положителни решения за България, наприме спря проекта Белене.Last edited by fred; d.m.y г., 17:34.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред медиите в Симеоновград, че е забранил да му се говори за информацията в общественото пространство относно скандала с подслушването. Той не е чул, не чете вестници, не гледа телевизия, не слуша радио и не иска да се интересува.
Бойко с нова тактика, прилага щтраусовия ефект. Както се казваше едно време. Акъл море, глава шамандура.
Comment
Comment