Мен ме притеснява, че ще имаме избори, а нямаме работещ Конституционен съд.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабинетът Борисов подава оставка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение"Нямам търпение" да видя какво следва,след като се
върнахме в началото на 90-теAlfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Театрото набира скорост де.
В момента Дянковчето обяснява как те били най-добрите и другите били плява, как сме толкова добре в сравнение с Европата и т.н. Приказки едни и същи 3 години и кусур вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАз лично пак ще гласувам за ГЕРБ . Смятам , че са много по-добър избор от всички останали . Това си е лично мнение , не искам да ангажирам никой с негоsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеТеатрото набира скорост де.
В момента Дянковчето обяснява как те били най-добрите и другите били плява, как сме толкова добре в сравнение с Европата и т.н. Приказки едни и същи 3 години и кусур вече.
Как пък един журналист не стана и не попита: 'Щом сте толкова добри, защо народа гладува?'sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеМежду другото Дянков се отказал от оставката си. С Бойчето завинаги...
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение+1 много ясноеКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение+1 много ясно156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеКато гледам къф .... да речем симпатяга ни е президент...
Докато не изчезнат тези няма да се тръгне нищо към по-добро. А това за жалост би станало ако сред народа хората имащи волята да стачкуват и да се жертват за каузата попадне повече огнестрелно оръжие! За жалост само такава кръв пролята би допринесла за повече страх и отговорност в управляващите, защото всеки до момента който си е проправил път към власта е човек с интереси за лични финансови облаги. На никои не му пука за теб, за мен, за народа...Last edited by oem; d.m.y г., 12:32.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Абе какви са тия ЦИРКОВЕ??? ББ подавал оставка на кабинета и утре парламента щял да гласува оставката, НО Дянков се връщал и оставката му не била приета и щял пак да е финансов министър и вицеприемиер???
Пак нещо на луди ще ни правят...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Дянков щял да се върне в ГЕРБ и да помага на Борисов . Няма как да е вицепремиер на правителство в оставка . А ГЕРБ няма да се коалиратс БСП и ДПС в служебно правителство Жика . Иначе на избори ще бъдат . От сутринта има народ при мен и всички се обявиха в подкрепа на ГЕРБ .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
А вие колеги не се ли замисляте, че това беше единствения му полезен ход, след като дългата ръка на Р.Овч. "леко" побутна всички РЕП-та и топлофикация да вдигнат сметките в един и същи момент... така помежду другото... И това няма нищо общо с идващите избори... Номенклатурчиците от БКП-то имат дълга ръка и като започне да им се мъти водата, изваждат очилата и се гмуркат в калта докато не я избистрят по техният си начин...
+ 1 за мутричката Бойко, защото на другите им знам филма и са ми ясни, тука поне ми е интересно още.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
То така, ама сега някак така тънко гледат да си измият ръчичките - ето подаваме оставка, оправяйте се другите както можете. Ние вече не сме виновни и отговорни. За нищо.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеТо така, ама сега някак така тънко гледат да си измият ръчичките - ето подаваме оставка, оправяйте се другите както можете. Ние вече не сме виновни и отговорни. За нищо.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment