Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен ме притеснява, че ще имаме избори, а нямаме работещ Конституционен съд.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      "Нямам търпение" да видя какво следва,след като се
      върнахме в началото на 90-те
      Ясно е какво, не ни остава много време до 18-ти век.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Театрото набира скорост де.
        В момента Дянковчето обяснява как те били най-добрите и другите били плява, как сме толкова добре в сравнение с Европата и т.н. Приказки едни и същи 3 години и кусур вече.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Аз лично пак ще гласувам за ГЕРБ . Смятам , че са много по-добър избор от всички останали . Това си е лично мнение , не искам да ангажирам никой с него
          +1 много ясно
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Театрото набира скорост де.
            В момента Дянковчето обяснява как те били най-добрите и другите били плява, как сме толкова добре в сравнение с Европата и т.н. Приказки едни и същи 3 години и кусур вече.
            А в същото време народа иска оставки и иска да изгони правителството
            Как пък един журналист не стана и не попита: 'Щом сте толкова добри, защо народа гладува?'
            sigpic

Comment

Между другото Дянков се отказал от оставката си. С Бойчето завинаги...
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Между другото Дянков се отказал от оставката си. С Бойчето завинаги...
                Абе аз не мога да разбера тия толко ли са глупави че като видят вълна и вместо да легнат ниско в лодката, те стават и я клатят...
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  +1 много ясно
                  +2 подкрепям
                  еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    +1 много ясно
                    как като бойко каза че ние няма да пускаме кандидатура
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                      Като гледам къф .... да речем симпатяга ни е президент...
                      Сакън! Пропускаш другия текст който съм написал. Всичката измет до сега трябва да изчезне от политиката и от живота на Българите! Всички до сега са нечии молиционерски синове и внуци, и приближени до подземния свят корумпирани, мафиоти и прочее.

Докато не изчезнат тези няма да се тръгне нищо към по-добро. А това за жалост би станало ако сред народа хората имащи волята да стачкуват и да се жертват за каузата попадне повече огнестрелно оръжие! За жалост само такава кръв пролята би допринесла за повече страх и отговорност в управляващите, защото всеки до момента който си е проправил път към власта е човек с интереси за лични финансови облаги. На никои не му пука за теб, за мен, за народа...
                      Last edited by oem; d.m.y г., 12:32.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Абе какви са тия ЦИРКОВЕ??? ББ подавал оставка на кабинета и утре парламента щял да гласува оставката, НО Дянков се връщал и оставката му не била приета и щял пак да е финансов министър и вицеприемиер???
                        Пак нещо на луди ще ни правят...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Дянков щял да се върне в ГЕРБ и да помага на Борисов . Няма как да е вицепремиер на правителство в оставка . А ГЕРБ няма да се коалиратс БСП и ДПС в служебно правителство Жика . Иначе на избори ще бъдат . От сутринта има народ при мен и всички се обявиха в подкрепа на ГЕРБ .
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

А вие колеги не се ли замисляте, че това беше единствения му полезен ход, след като дългата ръка на Р.Овч. "леко" побутна всички РЕП-та и топлофикация да вдигнат сметките в един и същи момент... така помежду другото... И това няма нищо общо с идващите избори... Номенклатурчиците от БКП-то имат дълга ръка и като започне да им се мъти водата, изваждат очилата и се гмуркат в калта докато не я избистрят по техният си начин...

+ 1 за мутричката Бойко, защото на другите им знам филма и са ми ясни, тука поне ми е интересно още.
                            Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                            Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

То така, ама сега някак така тънко гледат да си измият ръчичките - ето подаваме оставка, оправяйте се другите както можете. Ние вече не сме виновни и отговорни. За нищо.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

То така, ама сега някак така тънко гледат да си измият ръчичките - ето подаваме оставка, оправяйте се другите както можете. Ние вече не сме виновни и отговорни. За нищо.
                                Еми другия вариант е да пишат всички световни медии как полицията чупи главите на "мирните граждани"(повечето арестувани са криминално проявени и от футболни агитки) по улиците. Добре ли ти се струва? Аз не мога да си обясня кои протестиращи ще замерят полицаи с камъни, аз такива приятели и познати нямам??
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X