Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много лесно се зачерква отговорността за 3 години пълна власт нещо.
    Чупещите не ги оправдавам, ама повечето с рани и наритани по улиците не бяха от тях.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Има много тези, затова че някоя политическа организация стои зад действията на келешчетата, които хвърлят камъни и предизвикват кютек съвсем целенасочено.
      Лично аз обаче нямам такива доказателства и съм 99% сигурен, че въпросните младежи правят това на своя глава и с мотиви не много по-различни от тези на един футболен мач.
      Ако съм прав, се оказва, че някакви лумпени успяват да влияят върху най-важните неща в държавата.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Има много тези, затова че някоя политическа организация стои зад действията на келешчетата, които хвърлят камъни и предизвикват кютек съвсем целенасочено.
        Лично аз обаче нямам такива доказателства и съм 99% сигурен, че въпросните младежи правят това на своя глава и с мотиви не много по-различни от тези на един футболен мач.
        Ако съм прав, се оказва, че някакви лумпени успяват да влияят върху най-важните неща в държавата.
        Лумпения си ти.

---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
        А вие колеги не се ли замисляте, че това беше единствения му полезен ход, след като дългата ръка на Р.Овч. "леко" побутна всички РЕП-та и топлофикация да вдигнат сметките в един и същи момент... така помежду другото... И това няма нищо общо с идващите избори... Номенклатурчиците от БКП-то имат дълга ръка и като започне да им се мъти водата, изваждат очилата и се гмуркат в калта докато не я избистрят по техният си начин...

+ 1 за мутричката Бойко, защото на другите им знам филма и са ми ясни, тука поне ми е интересно още.
        Ау каква сложна конспиративна теория.
        Разсмя ме.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
          А вие колеги не се ли замисляте, че това беше единствения му полезен ход, след като дългата ръка на Р.Овч. "леко" побутна всички РЕП-та и топлофикация да вдигнат сметките в един и същи момент... така помежду другото... И това няма нищо общо с идващите избори... Номенклатурчиците от БКП-то имат дълга ръка и като започне да им се мъти водата, изваждат очилата и се гмуркат в калта докато не я избистрят по техният си начин...

+ 1 за мутричката Бойко, защото на другите им знам филма и са ми ясни, тука поне ми е интересно още.
          А на кого продаде ББ оставащите 1/3 държавни дялове в ЕРП?
          Дали пък не беше опит за капитализиране на тия дялове?
          Изобщо ако ще задълбаваме в такива теории... зайци бол.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Театрото набира скорост де.
            В момента Дянковчето обяснява как те били най-добрите и другите били плява, как сме толкова добре в сравнение с Европата и т.н. Приказки едни и същи 3 години и кусур вече.
            Цирка е голям прави се на великако след два часа не си промени мнението пак.Той си праи политически ход за себе си
            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              +1 много ясно
              +2 много ясно за ББ.
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                А в същото време народа иска оставки и иска да изгони правителството
                Как пък един журналист не стана и не попита: 'Щом сте толкова добри, защо народа гладува?'
                Как ще гладува бе виж колко асвалт има

Comment

Аз също, ще гласувам отново за ГЕРБ, ако изобщо се кандидатират за изборите. Па медийте да ми хвърлят, колко искат прах в очите. Аз виждам какво е направил Бойко, както и всеки от нас предполагам.
                  Alfa 155 1.9TD '97 EX
                  Alfa 166 2.4 JTD EX
                  Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    +2 много ясно за ББ.
                    +1 за младите хора които трябва да сменът тази жмел

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                      Аз също, ще гласувам отново за ГЕРБ, ако изобщо се кандидатират за изборите. Па медийте да ми хвърлят, колко искат прах в очите. Аз виждам какво е направил Бойко, както и всеки от нас предполагам.
                      Аз не виждам какво е направил.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                        Как ще гладува бе виж колко асвалт има
                        Преди ГЕРБ и асФалт нямаше бре пич
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                          Преди ГЕРБ и асФалт нямаше бре пич
                          И затова лентичките дето ги реже ББ са все на проекти започнати преди ГЕРБ да ги има изобщо като партия.
                          Бива да кълвете на гол популизъм, ама чак пък толкова...
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Народа да джвака асфалт и релси
                            sigpic

Comment

Киреее , ми нали Европа дава пари за инфраструктура . Дай да им ги върнем , за да не джвакаме асфалт . Пък до морето ще пътуваме 5 дни с камила ... туристите също .
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Да ва питам нещо,в коя европейска държава потребителя не може да се откажи от услугата?
                                Last edited by etrovskii; d.m.y г., 13:43.

Comment

Working...
                                X