Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Аз казвам, че БСП ще спечели изборите!
    Така мисля и аз
    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• !

ecotronic,
      Ами именно и аз това казвам, ние сме си виновни за всичко. Симеон каза ще ви оправя и повярвахме оп какво стана? ББ каза ще ви оправя и той не ни оправи. Сега народа е задружен и се вдига срещу управлението. И на мен не ми се иска детето ми да живее в такава държава. Не искам и да плащам сметките на циганите, да храня депутатите, да давам пари за новите им коли, не искам и детските надбавки да са 35лв, и пенсията на един човек прекарал живота си в труд да е 120лв. Затова трябва да се протестира!!!
      Last edited by ital_fen; d.m.y г., 17:07.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
      Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Абе, У неделя нЕкой, че рита ли мач?
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Бойко със сигурност

Аз ше блЪскам.... може и без 'б'
          sigpic

Comment

• Всеки иска промяна. Ама нали точно заради това НДСВ и после ГЕРБ дойде на власт. На хората им беше писнало БСП и СДС да се редуват и все тая.
            Тъй че въпросът не е в просто някаква промяна а в каква промяна.
            Чак когато всички партии бъдат забранени със закон, тогава ще имаме основание да се надяваме на промяна.
            Но това няма да е никак лесно. Все едно да кажеш на врага си сам да се гръмне и той да го направи.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
              Ами именно и аз това казвам, ние сме си виновни за всичко. Симеон каза ще ви оправя и повярвахме оп какво стана? ББ каза ще ви оправя и той не ни оправи. Сега народа е задружен и се вдига срещу управлението. И на мен не ми се иска детето ми да живее в такава държава. Не искам и да плащам сметките на циганите, да храня депутатите, да давам пари за новите им коли, не искам и детските надбавки да са 35лв, и пенсията на един човек прекарал живота си в труд да е 120лв. Затова трябва да се протестира!!!
              Да така е всеки иска най доброто за всички ама май ни пречи нещо,само като се сетя какви бяхме и за 20 и незнам колко години какво стана,просто незнам кво ще бъди за напреде ужас,до къде докараха хората елементарни сметки да не можеш да си платиш,да се чудиш с кво да се топлиш с ток ли дърва ли или камъни какво да ядеш имали за ядене,какво да работиш имали работа.
              Last edited by etrovskii; d.m.y г., 17:14.
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Добър ход на Борисов.
                Каквото почукало такова се обадило.
                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Ще поживеем , ще видим . Трябва да се смени модела на управление , но това едва ли ще стане . Цял ден това коментират хората в салона и фитнеса . Никой не иска да сваля Борисов . Никой не го има за месия , спасител и прочие . Обаче всички са на мнение , че му трябва още един мандат . Не може да се оправи положението в страната толкова бързо , в момент на световна криза . И не ме нападайте ... това е мнението на всички без изключение . Това е и личното ми мнение .
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• не партиите са виновни, а едните и същи лица в тях... Партия е лоша дума у нас, а в старите демокрации е престижно да принадлежиш.
                    Защо партия е лоша дума - защото проформа имаме 10 партии а де факто - една.. хайде - две с дпс... Хората са едни и същи и само си менкат партиите.. Днес си БКП, утре си СДС, после си НДСВ, после си КУнева - примерно..:_ И като гледаш целия политически спектър - виждаш все едни и същи мазни оядени физиономии... Преплетени като свински черва във фирми, обръчи, баджанако-шурейски съюзи и т.н. И се менкат като кукли на конци. Не, проблемът не е в партиите, проблемът е в политическия ресурс на страната ни. Няма... И в склада няма. Избиха ги 44 година политиците, барабар със семействата и дойдоха диви селяни да управляват и родата им се менка и до сега. ХУбаво да се изрине, ама трябва строеж, да се съгради нова организация, хората да се приемат там по критерий, да се изучат, да се пробват на избори - местни, парламентарни... Да имат идеи, програма, визия за бъдещето и точки по които да осъществят всичко което искат, да изложат своите идеи пред хората и те да им гласуват доверие на избори. Това е нормалната процедура... Това с мажоритарни избори - не го виждам как ще работи, избираме 120 депутата и те са всеки за себе си - един закон не могат да направят за една година - мерси, няма нужда от експерименти, децата ми ще порастнат през това време Трябва смесена система - партии с мажоритарни кандидати, и хората да знаят за кого гласуват - аман от юристи и икономисти търтеи... Трябва да има лекари, учители, инженери, еколози, представители на малкия бизнес (примерно аз, благодаря ) Да направят добри закони и след 4 години да се връщат на работа и на тяхно място други...
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1
                    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Ще поживеем , ще видим . Трябва да се смени модела на управление , но това едва ли ще стане . Цял ден това коментират хората в салона и фитнеса . Никой не иска да сваля Борисов . Никой не го има за месия , спасител и прочие . Обаче всички са на мнение , че му трябва още един мандат . Не може да се оправи положението в страната толкова бързо , в момент на световна криза . И не ме нападайте ... това е мнението на всички без изключение . Това е и личното ми мнение .
                      Така е.
                      Това няма да му попречи за втори мандат.Напротив !
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                        алфа ромео 164 2.0тс -на части
                        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                        sigpic

Comment

Аз казвам, че БСП ще спечели изборите!
                          А аз казвам, че мафията ще ги спечели.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• То и до сега си беше мафията

Сякаш това му е идеята на Бойко - утре да попита народа 'Кой избирате?' и на фона на другите варианти пак да се върнат при него
                            Ама аз мисля, че БСП ще бие....
                            sigpic

Comment

• )
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

То и до сега си беше мафията

Сякаш това му е идеята на Бойко - утре да попита народа 'Кой избирате?' и на фона на другите варианти пак да се върнат при него
                                Ама аз мисля, че БСП ще бие....
                                Прав си. Хората няма да гласуват и мафията отново ще управлява. С техните 20% ще имат пълно мнозинство. Мандатът им обаче ще свърши точно както през 1997г. с фалит на страната. Историята се повтаря.
                                Бойко може да е всякакъв - бандит, пожарникар, полицай, футболист, каратист обаче не е мафия. Зад него далеч не стоят същите ресурси, които стоят зад червената мафия.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X