Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето една друга проста логика:

Еднопартиен модел - примери много. Злини причинени от него - примери колкото искаш.

Многопартиен модел - нещо доста по-добро от еднопартийния, но също примери за негативи - много.

Ако екстраполираме по-натам............

Многопартиен модел - заменен с модел на индивидите (личностите) - никъде не е пробвано, но не виждам защо да не работи.

Хора излезте от клишетата и от схемите на утвърденото и започнете да мислите!

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ето една друга проста логика:

Еднопартиен модел - примери много. Злини причинени от него - примери колкото искаш.

Многопартиен модел - нещо доста по-добро от еднопартийния, но също примери за негативи - много.

Ако екстраполираме по-натам............

Многопартиен модел - заменен с модел на индивидите (личностите) - никъде не е пробвано, но не виждам защо да не работи.

Хора излезте от клишетата и от схемите на утвърденото и започнете да мислите!
      Виж сега българина не е балък ,не яде доматите с колчетата,щом е скочил да протестира значи ножа е до кокъла,вече и да искаш да крадеш от някаде няма,всичко май се изкраде.той иска ляп,коли и хубави жени
      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Е, то няма как иначе - навсякъде все се повтаря АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ....
        Докато личността е издигната на пиeдестал, няма начин да се промени нещо.
        То бива тупане, бива изтъкване, бива реклама.... при други условия съм съгласен, ама за нашия случай никак не е подходящо и резултата е налице
        "Булгар, Булгар...."
        гена си е ген
        Alfa Romeo 1.8 TS `98
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
          "Булгар, Булгар...."
          гена си е ген
          точно казано

Comment

• Бившият финансов министър Симеон Дянков най-вероятният избор на президента Росен Плевнелиев за служебен премиер, твърди изданието New Europe.

а сега да ви видя...
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

• тия двамата с наведените глави до цецко да не си помислите че са гузни. просто са заети да туитват
              точка

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                Бившият финансов министър Симеон Дянков най-вероятният избор на президента Росен Плевнелиев за служебен премиер, твърди изданието New Europe.

а сега да ви видя...
                Шоуто да е по голямо трябва да се избере мусолини-сидеров,е тогава ше падне шоу

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение

тия двамата с наведените глави до цецко да не си помислите че са гузни. просто са заети да туитват
                  Неее, единият превежда пари от един фонд в личен такъф
                  Alfa Romeo 1.8 TS `98
                  sigpic

Comment

• Хайде стига залитали в глупости, това с безпартийния модел има точно толкова смисъл колкото с еднопартийния.
                    Хайде да видим кой ще се сети първи защо.

Изобщо решението на проблемите за пореден път се замита от политически приказки и безумни искания.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Хайде стига залитали в глупости, това с безпартийния модел има точно толкова смисъл колкото с еднопартийния.

Изобщо решението на проблемите за пореден път се замита от политически приказки и безумни искания.
                      Ми кажи като си се сетил, че аз не мога да се сетя.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Нормално е да се стремят към замитане и объкване
                        sigpic

Comment

• Лидерство и отговорност.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Хайде стига залитали в глупости, това с безпартийния модел има точно толкова смисъл колкото с еднопартийния.

Не ми достига мисъл кажи

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                              Не ми достига мисъл кажи
                              Май не само на теб не ти достига

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Май не само на теб не ти достига

Comment

Working...
                                X