Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Би ли отговорил на въпроса ми конкретно, а не с общи приказки. Не се заяждам, а наистина очаквам да ми посочиш кое управление докара България до тук? Защо Луканов и Жан Виденов , а и другите правителства самостоятелни или с участие на БКП/БСП не продалжиха или не развиха в новите условия "успешната" политика на комунистите до 1989 година? Защо най-богатите българи в момента са пряко свързани с БКП и ДС и не на последно място, защо още 1990 година всичко рязко рухна?
    Аз обясних защо според мен се провали прехода.
    Просто прехода първо се прави в икономиката и после в държавното устройство.
    Жан Виденов е отявлена номенклатура и ченге от ДС, стига бе.
    Аз не коментирам прехода.
    Единственото самостоятелно управление на БСП е Жан.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Абе слушай си месарите и се радвай на живота си. Мен не можеш да ме убедиш.
      Павка защо БКП си изфабрикува 10 ноември 1989 година? Защо при Луканов България фалира? Защо в БСП лидерите са децата и внуците на лидерите от Бай Тошово време и защо при толкова правителства които имаха не могат да върнат благосъстоянието на народа от времето на зрелият социализъм?
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ти или не си живял в Бг или си бил в затвора по времето на соца.
        Ти познаваш ли някой извън буржоата през монархическия период?
        Разговарял ли си с някой от провинцията?
        Кога са те убивали по-границите бе?хахахаха
        Че те след 89 бастисаха повече народ от глад, мизерия и убийства отколкото през дивия соц преди априлския бе
        Прасешки, ти нещо или си мръднал или си пиян или няма смисъл да ти отговарям на тоталните глупости които си написал
        Я само ми кажи в коя европейска държава тоя социализъм дойде по естествен път, а не насаден от СССР и колко време издържа, както и броя набаптисаните от глад и мизерия след 1989, че нещо не се сещам?
        Иначе в твоя стил на разсъждение предпочитам турския султан и робство, колко хубаво беше, ти говорил си с някой от провинцията тогава??? Понеже всички, почти всички революционери наши, загинали имам предвид, са предадени от българи, па що народ се утрепа след Освобждението, това и турците и татарите не са правили.
        Прасчо, прасчо, падна ми надолу с тия твои разсъждения, мдаааа
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:03.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Аз обясних защо според мен се провали прехода.
          Просто прехода първо се прави в икономиката и после в държавното устройство.
          Жан Виденов е отявлена номенклатура и ченге от ДС, стига бе.
          Аз не коментирам прехода.
          Единственото самостоятелно управление на БСП е Жан.
          Ами прехода не го ли подхванаха тези който мъдро ни управляваха 45 години преди това? Мислиш ли, че комунистите случайно не се справиха с прехода? Не ти ли се струва, че всичко е режисирано предварително като имаш предвид произхода на най-богатите хора в България? Всъщност кога точно е имало наистина дясно управление в България без участие на БКП/БСП?

П.П. Жан Виденов от 1988 до 1990 година е секретен сътрудник на Държавна сигурност (към Окръжно управление на МВР) с агентурно име „Дунав“, в качеството си на съдържател на явочна квартира.
          Last edited by BLUE1; d.m.y г., 21:57.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ран и Иван Костов са виновни, те съсипаха СССР и цялата система
            sigpic

Comment

• За мен след 10 ти ноември 89 се случи следното:

Червената мафия видя, че повече не може да удържа положението с досегашните лостове за управление и по примера на СССР, смени политическите лостове за управление с икономически.

Толкоз по въпроса.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                За мен след 10 ти ноември 89 се случи следното:
                Червената мафия видя, че повече не може да удържа положението с досегашните лостове за управление и по примера на СССР, смени политическите лостове за управление с икономически.
                Толкоз по въпроса.
                Да, с едно уточнение, че СССР го закъса тотално,спря разните подаръци които правеше на режими, като нашия например, та това ускори и без това неизбежния край на това измислено държавно устройство.
                Last edited by fred; d.m.y г., 22:11.
                sigpic

Comment

• И какъв е резултатът сега след 23г. промени?
                  Ето за пример последното правителство разрушиха енергетиката и продължават да се натискат да управляват.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    За мен след 10 ти ноември 89 се случи следното:

Толкоз по въпроса.
                    Ти си гений
                    К.М.

Comment

И какъв е резултатът сега след 23г. промени?
                      Ето за пример последното правителство разрушиха енергетиката и продължават да се натискат да управляват.

Павка що се правиш на глух бре? Кажи за Луканов, за Жан, за Попов, за Беров, за Станишев? Защо зимата на 1990 година нямаше хляб, мляко, кашкавал, сирене, масло, бензин.....лафа "губиш се като червеният пипер" пак е от тогава. Що така бе Павка си мълчиш за тогава? Костов ли беше виновен, опозицията ли???
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

E резултатът не е много добър, ама затова не е виновна промяната, а обстоятелството че тя много бавно се случва и въпреки усилията за спъването й.
                        Често давам и примера с бившето ГДР-за 20 години ГФР не успя да постигне изравняване на стандарта на един народ, разделен преди това за 50 г., а ГДР беше доста по-добре от България.
                        sigpic

Comment

Ти си гений
                          Не! Ти си гений!

Гений защо Лукановото правителство въведе мораториума за спиране на изплащането на външният дълг на България през 1990 година, нали социализма беше работещ и конкурентно способен?
                          Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:38.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Не! Ти си гений!

Гений защо Лукановото правителство въведе мораториума за спиране на изплащането на външният дълг на България през 1990 година, нали социализма беше работещ и конкурентно способен?
                            Ненужно беше.
                            Виденов няколко пъти казва, че това е било огромна грешка на Луканов.
                            В смисъл опитваш се да подредиш някаква схема и конспирация, която не е възможна.
                            Може да има някаква организираност, но тя не е в тези мащаби, в които ти си мислиш.
                            Надявам се не си чертаеш схемички на взаимовръзки, които бодеш на коркова дъска.

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Павка що се правиш на глух бре? Кажи за Луканов, за Жан, за Попов, за Беров, за Станишев? Защо зимата на 1990 година нямаше хляб, мляко, кашкавал, сирене, масло, бензин.....лафа "губиш се като червеният пипер" пак е от тогава. Що така бе Павка си мълчиш за тогава? Костов ли беше виновен, опозицията ли???
                            4 КОРЕННО различни министър председатели.
                            К.М.

Comment

Ти си много наивен бе колега.Само ми кажи в кои ръце е БГ енергетиката от десетилетия

Comment

Ненужно беше.
                                В смисъл опитваш се да подредиш някаква схема и конспирация, която не е възможна.
                                Може да има някаква организираност, но тя не е в тези мащаби, в които ти си мислиш.
                                Надявам се не си чертаеш схемички на взаимовръзки, които бодеш на коркова дъска.
                                Не бе пич, стига си ме анализирал. Аз не се опитвам да наредя нищо, просто задавам въпроси. Виденов като каза, че Луканов е сгрешил защо не отмени мораториума и не започна плащания по външният ни дълг, а докара хипер инфлация. Защо при толкова много възможности комунистите не можаха да върнат "възхода" на България? Защо само за година след инсценираният преход през 1989 година всичко в България се срина, нали те имаха абсолютната власт?

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Ненужно беше.

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

4 КОРЕННО различни министър председатели.
                                КОРЕННО различните министър председатели са подкрепени от БКП/БСП и в правителствата им влизат кадри от същата тази партия. Не сериозен си! Просто ми отговори кога България е управлявана от нещо различно от комунистите и кога е била независима от СССР/Русия? Не говоря за взаимната изгода, а за политическата и икономическа независимост?
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X