Станишев е национален предател, да си бута жената.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабинетът Борисов подава оставка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИли да е знаел а за да убеди слушателите в това, че не е знаел, накрая отиде да се изпишка и пусна водата
Просто активират микрофона и те слушат.
В този случай е необходимо телефонът да е манипулиран предварително.
Определено Найденов не е знаел, че го слушат.
Та това си е толкова интимен и приятелски разговор."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Според мен точно Миро е направил записа. Преди 2 дни изведнъж почва да се оплаква от Цветанов и от подслушването по времето на ГЕРБ и сега излизат тези записи и пак се налива масло в огъня. Само дето сега Цветанов не е никакъв в МВР и очевидно последните записи нямат нищо общо с МВР. Целта е просто да се омаскари Цветанов, ама ако това с подслушването е единственото, за което могат да се хванат в управлението на ГЕРБ, то ББ почва много да ми се издига в очите.
Още повече, че на записите ББ говори точно това, което си говори и пред медиите и с почти същия изказ.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеСпоред мен точно Миро е направил записа. Преди 2 дни изведнъж почва да се оплаква от Цветанов и от подслушването по времето на ГЕРБ и сега излизат тези записи и пак се налива масло в огъня. Само дето сега Цветанов не е никакъв в МВР и очевидно последните записи нямат нищо общо с МВР. Целта е просто да се омаскари Цветанов, ама ако това с подслушването е единственото, за което могат да се хванат в управлението на ГЕРБ, то ББ почва много да ми се издига в очите.
Още повече, че на записите ББ говори точно това, което си говори и пред медиите и с почти същия изказ.
И получава данни за прокурорски преписки по гащи.
Защо го държаха Найденов, не ми отговаряш.
Ей герберче, убеден съм, че си заблудено герберче. хахахаха
Егати циника си!
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:46 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПритеснявам се единствено Дмитриевич да не ни стане мин. председател отново Суси, щото той за нищо не става.
Аз не съм готов да загърбя достойнството си, за да НЕ дойде някой на власт.
Вие сте готови на всичко, за да НЕ Ви управлява някой.
Не може да се страхуваш от хипотеза, че някой ще те управлява, и в името на това да си готов да те управлява всеки друг, независимо от неговия профил
Станишев няма да е премиер.
Това е ясно вече.
Бсп имаха някакъв шанс за победа само с Първанов, но това не се случи."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
[Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИма една огромна разлика между теб и мен.
Аз не съм готов да загърбя достойнството си, за да НЕ дойде някой на власт.
Вие сте готови на всичко, за да НЕ Ви управлява някой.
Не може да се страхуваш от хипотеза, че някой ще те управлява, и в името на това да си готов да те управлява всеки друг, независимо от неговия профил
Станишев няма да е премиер.
Това е ясно вече.
Бсп имаха някакъв шанс за победа само с Първанов, но това не се случи.
Разлика има, да, не се вързвам на номера на ДС така е, а и ти си вечно с единия крак в соца.
Гласувам от от 15 години или колкото се падат там години за съвсем други хора, и преди и сега не съм гласувал и няма да гласувам за ББ.
Па кои сме Ние и Вие не ми ясно, драги, а и не ми дреме
/селянчето Гошко няма и да коментирам, той е бита карта отдавна, за щастие, по зле е и от Станишев даже/Last edited by fred; d.m.y г., 22:22.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЗначи не знам за какво достойнство говориш, аз гласувам от от 15 или колкото се падат там години за съвсем други хора, ама да слушаш комунистическите компромати не е достнойнство.Нито вярвам на тия хора, нито на методите.А и преди и сега няма да гласувам за ББ.Със здравеПа кои сме Ние и Вие не ми ясно, драги
/А селянчетоГошко няма и да коментирам, той е бита карта отдавна/
Компромат беше, че "онези" лекари бяха определени като убийци.
Тук не виждам компромат.
Объркани са ти понятията.
Аз не харесвам Първанов, но само с него БСП имаше шанс да вземе търсените 30 %.
При теб има твърде много емоции."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
А за емоциите си прав, но най вече относно спора.
Иначе - това е компромат чист, от мръсни хора.Искам записите и на тия от БСП да ги прослушаме и тях(ма само с разни селски лидери от Сливен, които правят бизнес с мутри излизат), а тия националните явно Трактора още не ги е издал.
Айде ще гледам ТВLast edited by fred; d.m.y г., 22:25.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЗа Никалай и за всички герберчете е нормално да се подслушва. Какво да правиш, въпрос на разбирания.Иначе са все от кръга на селските тарикати.
Last edited by fred; d.m.y г., 22:33.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНе бе Павлине, нормално е за комунистите, те и герберите са такива, ама ориентирани към новото време един видИначе са все от кръга на селските тарикати.
Comment
-
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201..._da_predpazim/
Хубаво интервю, личи си че единствен знае какво да направи.. Всичко друго е излишен шум.Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
Comment