Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това са резултатите 2009г моята прогноза за следващите избори е да се прелеят от ГЕРБ проценти както следва:
    -6% в БСП
    -3% в Атака
    -5% в Костов, Нейнски др. СДС-та Ще гледаме след 2 месеца кой е познал
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Знам те какво ще ми кажеш то не е лесно да си смотаняк, на това кръстовище няма софиянец дето да не е висял и е проблем от много години, целия трафик за южното черноморие минава през него. Ама какво ли да ти обяснявам нищо няма да ти влезе в празната зелка
      Аз на море в БГ не ходя, там и обстановката и хората не ме радват.

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Не знам в какви сайтове сте ги пуснали, но явно е, че хората в тях са някакви, как да кажа, "по-доволни" от средното. Ще видите, че Алфа извадката ще се окаже по-вярна след 2 месеца нищо, че е със 100 човека
      Залагам бутилка Жони, че няма да си прав.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Ако се погледне резултата до момента, над 40% няма да гласуват.
        Политическото недоразумение Кунева си е добре тука, но много ще ме е яд, ако пробие в парламента.
        Има резон в безпокойството ми, защото все пак, повече от половината гласоподаватели не ползуват интернет.
        Много е важно как ще си изиграят козовете и ДПС.
        Освен това е много важно и какво ще е времето в изборния ден.
        На хората има е на дедовия нищо чудно да се юрнат по планината.
        Изобщо няма нищо сигурно.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• "Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка."
          http://www.extremecentrepoint.com/?p...d0%25b5%25d0%2
          После що "политика" е мръсна дума
          пп Оставям на вас да прецените колко е достоверна тази информация.
          sigpic

Comment

"Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка."
            http://www.extremecentrepoint.com/?p...d0%25b5%25d0%2
            После що "политика" е мръсна дума
            пп Оставям на вас да прецените колко е достоверна тази информация.
            Ами както казах по-горе, така се коват клишетата, на база пропаганда, повтаряне на лъжи и истини, няма значение, целта е да се манипулират хора, научени да бъдат само и единствено ръководени (и доени).
            Last edited by fred; d.m.y г., 19:23.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• То няма за кого ,те всички политици правят хората ма маймуни,аз не гласувам от 91 година,и не съжалявам,единствената оправия е военен режим на пиночет и излизане от евро съюза,не виждам смисъла защо сме там,национални вргове като Англия,Австрия,Холандия винаги са ни пречили,то и в историята го пише
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                То няма за кого ,те всички политици правят хората ма маймуни,аз не гласувам от 91 година,и не съжалявам,единствената оправия е военен режим на пиночет и излизане от евро съюза,не виждам смисъла защо сме там,национални вргове като Англия,Австрия,Холандия винаги са ни пречили,то и в историята го пише
                Като не гласуваш, тежестта на платените цигански и турски гласове натежава и после се чудиш, що им плащаш тока и парното... При избирателна активност от около 30%, каквато беше на изборите през 2009-та, 5 % цигански и турски гласове натежават, при избирателна активност 60+ %, каквато се очаква на тези избори, тези проценти падат наполовина. Това е рецептата тези етнически групи да станат непривлекателни за изборна корупция и да трябва да ги носим на гръб цял живот. При 2 или три поредни изборни кампании с над 60% активност, всички политически партии ще си направят елементарната сметка, че не си заслужава да инвестират в тарамбуките и може би ще почнат да им спират тока и да им пращат съдии-изпълнители при просрочени задължения А, да и да им спрат детските надбавки за децата над третото
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Като не гласуваш, тежестта на платените цигански и турски гласове натежава и после се чудиш, що им плащаш тока и парното... При избирателна активност от около 30%, каквато беше на изборите през 2009-та, 5 % цигански и турски гласове натежават, при избирателна активност 60+ %, каквато се очаква на тези избори, тези проценти падат наполовина. Това е рецептата тези етнически групи да станат непривлекателни за изборна корупция и да трябва да ги носим на гръб цял живот. При 2 или три поредни изборни кампании с над 60% активност, всички политически партии ще си направят елементарната сметка, че не си заслужава да инвестират в тарамбуките и може би ще почнат да им спират тока и да им пращат съдии-изпълнители при просрочени задължения А, да и да им спрат детските надбавки за децата над третото
                  Прав си да, ама работата ми е такава че ги знам колега и съм се отвратил разбираш нали?

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                    Прав си да, ама работата ми е такава че ги знам колега и съм се отвратил разбираш нали?
                    Който не гласува няма право въобще да се обажда - неговото мнение е без значение. То е все едно да има 5 вида бонбони в магазина и да кажеш на продавачката "Дай едни - все тая" да се прибереш вкъщи, да ядеш и да псуваш, че са примерно с ликьор.
                    sigpic

Comment

Който не гласува няма право въобще да се обажда - неговото мнение е без значение. То е все едно да има 5 вида бонбони в магазина и да кажеш на продавачката "Дай едни - все тая" да се прибереш вкъщи, да ядеш и да псуваш, че са примерно с ликьор.
                      Е ти пък като си гласувал какво стана?Да не оправи светъ?Аз си казвам истината и оп веднага някой умник изкача и почва да нарежда кой има право и няма.Ако е комунизъм съм сигурен че ще бъдеш от онези едно време от държавна сигурност дето нареждаха хората за елементарни неща.Голям разбирач си,земи се кандидатирай ще дойда за севте да гласувам за тебе аджеба се опрайм.И бонбони не ям.

Comment

---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                        Е ти пък като си гласувал какво стана?Да не оправи светъ?Аз си казвам истината и оп веднага някой умник изкача и почва да нарежда кой има право и няма.Ако е комунизъм съм сигурен че ще бъдеш от онези едно време от държавна сигурност дето нареждаха хората за елементарни неща.Голям разбирач си,земи се кандидатирай ще дойда за севте да гласувам за тебе аджеба се опрайм.И бонбони не ям.
                        Абсолютно неадекватно изказване и бягане от отговорност.
                        Единствения начин да защитаваш гражданската си позиция е гласът ти изборите. Останалото е само бла-бла...
                        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Всеки, който си плаща данъците в тази държава има право да критикува и да държи сметка на властимащите без значение дали гласува или не.
                          Негласуването не е бягство от отговорност, просто понякога няма за кой да се гласува.
                          Негласуването пак е вид участие, при това неизгоден за политическата клика.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Всеки, който си плаща данъците в тази държава има право да критикува и да държи сметка на властимащите без значение дали гласува или не.
                            Негласуването не е бягство от отговорност, просто понякога няма за кой да се гласува.
                            Негласуването пак е вид участие, при това неизгоден за политическата клика.
                            Махни 1 не и имаме съгласие... политическата клика има изгода от минимална активност.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И аз винаги това съм се чудел - защо да нямат право на глас хората, които не гласуват?
                              Не са живи хора ли, не работят ли, не плащат данъци ли, не носят кръста заедно с всички останали..... не разбирам?!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                И аз винаги това съм се чудел - защо да нямат право на глас хората, които не гласуват?
                                Не са живи хора ли, не работят ли, не плащат данъци ли, не носят кръста заедно с всички останали..... не разбирам?!
                                И аз съм на това мнение като тебе

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение

---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

Абсолютно неадекватно изказване и бягане от отговорност.
                                Единствения начин да защитаваш гражданската си позиция е гласът ти изборите. Останалото е само бла-бла...
                                От отговорност май не се сещам кога съм бягал,ако знаеш само за кво става въпрос на изборите като се гласува малее ужас

Comment

Working...
                                X