Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    И аз винаги това съм се чудел - защо да нямат право на глас хората, които не гласуват?
    Не са живи хора ли, не работят ли, не плащат данъци ли, не носят кръста заедно с всички останали..... не разбирам?!
    Напротив Колега, моето мнение, че нямаш право да се оплакваш от управлението, защото друго се евтини оправдания. Именно по тази причина нашите баби, дядовци и етно - групите определят бъдещето ни. Знаете много добре, че каквото и да стане, те са под строй.
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Да де, ама човека, който не гласува, прави всичко останало, както и гласувалите хора - защо тогава да няма право да се оплаква?
      С какво е по-различен НЕгласувалия от гласувалите?
      sigpic

Comment

• елементарно, уотсън!
        единият се оплаква когато и където трябва.
        другият просто си мрънка.
        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Не мисля....
          Това, че един човек не гласува, не означава, че няма гражданска позиция и не си отстоява правата
          А и въпреки всичко, не разбирам, кое е по-различно в живота на гласувалия и на негласувалия?
          sigpic

Comment

• добре де,
            това, че жена ми готви безсолно и аз сега го споделя няколко пъти с теб и комшията, какво променя??
            ако искам нещо да се промени, го казвам където трябва, и то не на 8ми март-нали?
            п.п.
            и в двата случая имам еднакви права, ама накрая на теб щи писне и ще ме пратиш на майната си или при жена ми.
            Last edited by ALFonsOlder; d.m.y г., 20:20.
            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
              добре де,
              това, че жена ми готви безсолно и аз сега го споделя няколко пъти с теб и комшията, какво променя??
              ако искам нещо да се промени, го казвам където трябва, и то не на 8ми март-нали?
              п.п.
              и в двата случая имам еднакви права, ама накрая на теб щи писне и ще ме пратиш на майната си или при жена ми.
              А баджанакът и вуйната къде са? Иначе дотук се получи гениално просто.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

добре де,
                п.п.
                Е, добре де, а това, че ще отидеш и ще кажеш на жена ти да готви с повече сол, как променя моя живот?
                sigpic

Comment

добре де,
                  п.п.
                  Браво на женати че готви безсолно,нали знаеш че солтъ е вредна?Тя мисли за твоето здраве.

---------- Post added at 06:54 ---------- Previous post was at 06:42 ----------

За мене гласуването е пълна измислица,ето кмета на Варна,20 години е бил от една партия и изведнъж стана гербаджия,после пък гербаджий решиха да се откажат от него и се отказаха.Кмета на Созопол същия пустиняк,скара се с Гребинаров кой да е водещия в шоуто,от кумонис стана и той гербаджия,а в знак на благодарност великата партия герб сложи Гребинаров за областен управителна Бургас.Едно направиха хубаво гербаджий като вкараха закона с регистрацийте,там да знаете как се купуваха гласове,кмета слънце в Бургас същия.
                  Ако някой се сеща за още пребоядисани кметове и хора от власта да пише.
                  Last edited by etrovskii; d.m.y г., 06:56.
                  Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Колега, мн. число не е с "Й" и е ГребЕнаров, солтА, кОмУнисТ и между думите има интервал хайде пълния член го заеби. Постарай се малко поне да става за четене.
                    пп Като пишеш дума с грешка отдолу под нея ти излиза една червена вълнообразна лентичка, само трябва да си я оправиш
                    Last edited by code; d.m.y г., 08:22.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

добре де,
                      Така де, но ако жена ти командва у вас, всеки ден по 10 пъти да го казваш ут ти дето имаш право - все няма да има полза.......
                      Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                      След като жена ти(образно казано нали) не поема нито от тебе, нито от него, какво значение има кой от двама ви ще мрънка, и кой е имал това право или не......
                      Правя проста аналогия......
                      Когато скапаните политици са решили да мислят само за себе си, дали срещу им ще мрънкат такива дето си мислят че имат право щото плащали данъци, или такива дето се скатават, няма никакво значение - ефекта ще е винаги нулев........
                      Така че твърденията за това че някой плащал и имал "права" са нелепи.......щото тия дето не плащат данъците си в прекия смисъл на думата, плащат въпреки това ежедневно косвени данъци със част от всеки свой лев дето извадят от джоба си.......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Грешката е осъзната, голяма глупост беше да се държи бюджетния дефицит толкова нисък. Ще го вдигнат малко и всичко ще си дойде на мястото Ще се развързва кесията няма как пък ако ще и Дянков да си реже вените ритуално.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Грешката е осъзната, голяма глупост беше да се държи бюджетния дефицит толкова нисък. Ще го вдигнат малко и всичко ще си дойде на мястото Ще се развързва кесията няма как пък ако ще и Дянков да си реже вените ритуално.
                          "Късно е либе за китка".
                          Осраната баня е за ремонт, със замиване на лайната няма да стане.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Колега, мн. число не е с "Й" и е ГребЕнаров, солтА, кОмУнисТ и между думите има интервал хайде пълния член го заеби. Постарай се малко поне да става за четене.
                            пп Като пишеш дума с грешка отдолу под нея ти излиза една червена вълнообразна лентичка, само трябва да си я оправиш
                            Да не си даскъл бе,някъде бях писал че много разбирачи като тебе има в този форум.И си смени свещите,това jtv с ментак не върви,засяках те по улиците в Бургас,и много пуши ,явно и масълце и требва
                            Явно е за ремонт или за скраб.
                            Last edited by etrovskii; d.m.y г., 14:13.
                            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                              Да не си даскъл бе,някъде бях писал че много разбирачи като тебе има в този форум.И си смени свещите,това jtv с ментак не върви,засяках те по улиците в Бургас,и много пуши ,явно и масълце и требва
                              ДаскАл, засякОх, трЯбва..................
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                                Колега, Кодираният не е даскал, ама поне му личи, че си е завършил основното образование. Нещо което не може да се каже за тебе.
                                Пише се дасАл;засякОх; трЯбва....
                                Виж, написаното от тебе, как трябва да изглежда:
                                Да не си даскал, бе?
                                Някъде бях писал, че има много разбирачи като тебе има в тоя форум.
                                И си смени свещите! Това jtv с ментак не върви.
                                Засякох те по улуците на Бургас. Много пуши. Явно и масълце и трябва.
                                Форумът ни е доста либерален, особено в "Общи приказки", но има приемливи и неприемливи нарушения.
                                Твоето е от вторите.
                                По темата:
                                Примера на Прасчо ми хареса най-много
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X