Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
    Да не си даскъл бе,някъде бях писал че много разбирачи като тебе има в този форум.И си смени свещите,това jtv с ментак не върви,засяках те по улиците в Бургас,и много пуши ,явно и масълце и требва
    Явно е за ремонт или за скраб.
    Аз JTV нямам, това е някакъв нов модел.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii
      Що не го д...ш
      Аз не се заяждам с теб, а ти помагам.
      Не те познавам, но във форумите по грамотността те посрещат и по спаменето те изпращат.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Да, прекалено либерален е форума ми се струва... За един ден да дойде мод от ХВБГ, ще изпрати доста народ в почивка, някои и в перманентна...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Да, прекалено либерален е форума ми се струва... За един ден да дойде мод от ХВБГ, ще изпрати доста народ в почивка, някои и в перманентна...
          И форумът ще скучае с главоноги като теб.
          Филмът със строгите модове сме го гледали тук.
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Аз не се заяждам с теб, а ти помагам.
            Не те познавам, но във форумите по грамотността те посрещат и по спаменето те изпращат.
            Не не тънко се заяждаш то си личи,и в живота явно си такъв.Казах ти единпът че не съм българин,коклото съм научил благодарен съм.Апък ти си от онези българи дето много знаят и се отварят,имате един лаф,на гол тумбак чевте пищови,това се однася за тебе.

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Да, прекалено либерален е форума ми се струва... За един ден да дойде мод от ХВБГ, ще изпрати доста народ в почивка, някои и в перманентна...
            Ти си от тези българи дето за всичко са съгласни
            стига да има далавера за тебе,много си елементарен и доста злобен ама доста
            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Не не тънко се заяждаш то си личи,и в живота явно си такъв.Казах ти единпът че не съм българин,коклото съм научил благодарен съм.Апък ти си от онези българи дето много знаят и се отварят,имате един лаф,на гол тумбак чевте пищови,това се однася за тебе.
              Ок, приемам.
              Не помня, че си чужденец. Признавам си.
              Но наистина не се заяждам.
              Иначе ми е все тая какво мнение имаш. Освен трудностите с писането имаш и трудности с изразяването.
              И точно ти да ми говориш за заядливост..........не, не, не, хахаха.

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Ако си македонец, не те приемам за чужденец.
              К.М.

Comment

Ок, приемам.
                Не помня, че си чужденец. Признавам си.
                Но наистина не се заяждам.
                Иначе ми е все тая какво мнение имаш. Освен трудностите с писането имаш и трудности с изразяването.
                И точно ти да ми говориш за заядливост..........не, не, не, хахаха.

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Ако си македонец, не те приемам за чужденец.
                Не несъм ,но си доста зле
                Ако се видим на събора ще ти се изразя правилно обещавам.

Comment

• Ето ви алтернатива... Кочинката си е наша - да се запрятаме да я чистим...

http://www.varnabg.info/showthread.p...%EB%ED%E0-quot
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1
                  AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Не несъм ,но си доста зле
                    Ако се видим на събора ще ти се изразя правилно обещавам.

Ке ме пуцаш ли?

На събори, сборове и митинги не ходя.
                    Рискът да срещам хора като теб е твърде голям, а аз не желая да пилея времето си по този безумен начин.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:56 ----------

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                    Ето ви алтернатива... Кочинката си е наша - да се запрятаме да я чистим...

http://www.varnabg.info/showthread.p...%EB%ED%E0-quot
                    Поредната тъпотия.
                    Селско-провинциален сбор "Надежда".
                    К.М.

Comment

Ке ме пуцаш ли?

Рискът да срещам хора като теб е твърде голям, а аз не желая да пилея времето си по този безумен начин.

Поредната тъпотия.
                      Ами какво тогава првиш във форума като не пилееш цено време?И какво е тва пуцане?Случайно да не си селски бек.

Comment

Ке ме пуцаш ли?

Поредната тъпотия.
                        Провинция, ама и стиска да промени статуквото, както виждаме последните дни
                        Пък твърда бесепарска кратуна, няма какво да и повлияе, то си е ясно
                        AR 166 2,4 jtdm
                        NT II 2,7 tdi
                        Peugeot 206 1,1
                        AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                          На такива граждански сбирки с провинциално мнозинство се нагледахме при две правителства, айде нЕма нужда повече.

Не съм привърженик на нито една партия, и ако ти стига КПД-то да прочетеш 80 % от написаното от мен в този форум ще се убедиш сам.

---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                          Ами какво тогава првиш във форума като не пилееш цено време?И какво е тва пуцане?Случайно да не си селски бек.
                          Ой мамин златен, той мен ще ме пита какво правя тук.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                            Евала ви правя Варналий,показахте как трябва се правят митинги,в София измряха нещо.

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            На такива граждански сбирки с провинциално мнозинство се нагледахме при две правителства, айде нЕма нужда повече.

Не съм привърженик на нито една партия, и ако ти стига КПД-то да прочетеш 80 % от написаното от мен в този форум ще се убедиш сам.

---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

Ой мамин златен, той мен ще ме пита какво правя тук.
                            Ясно разбрах че не си добре,кой та знае с кви тънки ръчички си и тънко вратле като на скакалец.

Comment

• What is New Wool?
                              Answer:
                              New wool is wool that has not been used before. It is also called "virgin wool".
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Евала ви правя Варналий,показахте как трябва се правят митинги,в София измряха нещо.

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Ясно разбрах че не си добре,кой та знае с кви тънки ръчички си и тънко вратле като на скакалец.
                                Вълнуваш се от моята визия ли?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X