Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
    Сега се прави нещо по простата причина, че преди нямаше финансиране, колега. Ти имаш ли си идея колко време е нужно да се изработи един проект, после да се одобри - ще ти подскажа - около 2г. После трябва да се направи обществена поръчка и докато спечелилият започне да работи минава още около година. Можеш и сам да си прецениш дали всичко това е дело на управлението на ББ.
    Не ми е приятно да го призная, но заслугите за повечето неща са на тройната коалиция.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
      Ти имаш ли представа колко от лентичките бяха рязани за започнати обекти от предишното правителство?
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Е, то изобщо има ли нещо започнато от Гойко?
        sigpic

Comment

• Аз за пореден път Ви питам, нормално ли е според Вас, Министър председателят на страната да открива ремонтирана детска градина?

В този отговор се крие причината на много от вашите заблуди.
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Ти имаш ли представа колко от лентичките бяха рязани за започнати обекти от предишното правителство?
            Мисля си, че много по - лесно ще се намери отговор на този въпрос:
            Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Е, то изобщо има ли нещо започнато от Гойко?
            sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Не. Кажи колко?
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                Не. Кажи колко?
                Над 80 % от всички рязани лентички на по-мащабните проекти.

Метрото, зала Армеец, всички пречиствателни станции за отпадни води и всички регионални депа за твърди битови отпадъци.
                Част от естакадите също.

А според теб обещаните 4 магистрали случиха ли се??????????
                Ами те дори Тракия май няма да завършат.
                А какво ще излезе от тези магистрали тепърва предстои да разберем.
                К.М.

Comment

• То и в Бургас кръговото за Созопол е проект от 30г ама се случи точно при ГЕРБ Да не говорим за главни, морски и т.н. Който му е интересно да ги разгледа в гугъл.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    То и в Бургас кръговото за Созопол е проект от 30г ама се случи точно при ГЕРБ Да не говорим за главни, морски и т.н. Който му е интересно да ги разгледа в гугъл.
                    [.info/Upload/600_120628_57971.jpg[/IMG]
                    Нали се разбрахме с типичния за бургазлии градски шовинизъм така малко по-лекичко да го раздаваш.
                    Говорим за обекти от национално и най-малкото от регионално значение.
                    Градинките и обществените нужници в Бургас не ме вълнуват, както и самият град не ме впечатлява с нищо.
                    Тази снимка от военен кугър ли е правена?
                    К.М.

Comment

• Искаш да кажеш 'ама се окраде точно при ГЕРБ'
                      И сега, какво - стигате по-бързо до болницата, в която ми имат за клиенти
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        То и в Бургас кръговото за Созопол е проект от 30г ама се случи точно при ГЕРБ Да не говорим за главни, морски и т.н. Който му е интересно да ги разгледа в гугъл.
                        Това на картинка погледнато поне прилича на нещо, я като си им такъв фен ми обясни защо творенията им тук в София са едно от друго по-малоумни (заходи скосени та нищо по-голямо от малолитражка да не може да завие, видим ръб на пътно платно, повдигнати пешеходни пътеки при които минавайки с 20-30 усещаш задиране, цариградско море и околомръсно езеро...), защо няма никакъв контрол на ниво планиране, реализация и поддръжка?
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Градинките и обществените нужници в Бургас не ме вълнуват, както и самият град не ме впечатлява с нищо.
                          Тази снимка от военен кугър ли е правена?
                          Знам те какво ще ми кажеш то не е лесно да си смотаняк, на това кръстовище няма софиянец дето да не е висял и е проблем от много години, целия трафик за южното черноморие минава през него. Ама какво ли да ти обяснявам нищо няма да ти влезе в празната зелка
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Човек на когото главата не му служи само затова да си подстригва косата, следва да бъде малко от малко по-обективен.
                            Не е много добре и да бъде супер-критичен спрямо останалите индивиди, защото това намирисва на комплекси.
                            Нагласата "санким кого лъжеш" и обяснението на всичко с някакви заговори, конспирации и скрити игри, също не е добра за никого.

За пореден път ще кажа:

Не съм подкрепял, не подкрепям и няма да подкрепям нито ГЕРБ, нито поведението на ББ.

НО

Не знам кой проект кога е стартирал или е бил частично осъществен, но знам (видял съм с очите си) това, че по времето на управлението на ГЕРБ станаха факт много обществени придобивки. Няма да ги изброявам.
                            Може лошото да е повече от доброто. Това не знам.

Във всеки случай съм наясно с 2 неща:

1 - По-добре е нещо да направиш или поне да се опиташ, отколкото нищо да не правиш под претекста, че не искаш да вредиш на някого.

2 - Само онзи, който нищо не прави, не прави и грешки.

А че светът е пълен със злобари, които вадят от 9 кладенеца вода за да очернят някого, само и само по този начин да се почувстват велики - и това е факт.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• То всъщност и като не подкрепяш дадено нещо, но в спора всъщност го защитаваш само и само за да си различен си е също чиста проба комплекси.
                              То като не си наясно с проектите, не виждам защо изобщо трябва да спориш?
                              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Момчета и момичета , ако тая анкета е вярна и наистина има толкова фенове на ГРОБ, значи нацията е за лечение в психиатрия.Жалко е ,че цялата държава вече прилича на типично българска лудница в която никой не го лекуват защото "докторите" са по-зле от пациентите .Срамно е не да сбъркаш , срамно е да не разбереш и осъзнаеш грешката си за да не я повтаряш, което вече си е чиста глупост. Както казват "Всеки народ си заслужава управлението", нека всеки мисли преди изборите за да не дават управниците ни в клипчета по нета докато си играят с телефоните или кротко дремват защото от английски знаят само Конгречулейшън.
                                Не искам да ме разбират грешно някои , но на мен не ми се живее в РПУ в национален мащаб.Така държава не се управлява , да не говорим за развитие и просперитет.
                                Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 19:00.
                                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Working...
                                X