If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега се прави нещо по простата причина, че преди нямаше финансиране, колега. Ти имаш ли си идея колко време е нужно да се изработи един проект, после да се одобри - ще ти подскажа - около 2г. После трябва да се направи обществена поръчка и докато спечелилият започне да работи минава още около година. Можеш и сам да си прецениш дали всичко това е дело на управлението на ББ.
Не ми е приятно да го призная, но заслугите за повечето неща са на тройната коалиция.
Над 80 % от всички рязани лентички на по-мащабните проекти.
Метрото, зала Армеец, всички пречиствателни станции за отпадни води и всички регионални депа за твърди битови отпадъци.
Част от естакадите също.
А според теб обещаните 4 магистрали случиха ли се??????????
Ами те дори Тракия май няма да завършат.
А какво ще излезе от тези магистрали тепърва предстои да разберем.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
То и в Бургас кръговото за Созопол е проект от 30г ама се случи точно при ГЕРБ Да не говорим за главни, морски и т.н. Който му е интересно да ги разгледа в гугъл.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
То и в Бургас кръговото за Созопол е проект от 30г ама се случи точно при ГЕРБ Да не говорим за главни, морски и т.н. Който му е интересно да ги разгледа в гугъл.
[.info/Upload/600_120628_57971.jpg[/IMG]
Нали се разбрахме с типичния за бургазлии градски шовинизъм така малко по-лекичко да го раздаваш.
Говорим за обекти от национално и най-малкото от регионално значение.
Градинките и обществените нужници в Бургас не ме вълнуват, както и самият град не ме впечатлява с нищо.
Тази снимка от военен кугър ли е правена?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Това на картинка погледнато поне прилича на нещо, я като си им такъв фен ми обясни защо творенията им тук в София са едно от друго по-малоумни (заходи скосени та нищо по-голямо от малолитражка да не може да завие, видим ръб на пътно платно, повдигнати пешеходни пътеки при които минавайки с 20-30 усещаш задиране, цариградско море и околомръсно езеро...), защо няма никакъв контрол на ниво планиране, реализация и поддръжка?
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Градинките и обществените нужници в Бургас не ме вълнуват, както и самият град не ме впечатлява с нищо.
Тази снимка от военен кугър ли е правена?
Знам те какво ще ми кажеш то не е лесно да си смотаняк, на това кръстовище няма софиянец дето да не е висял и е проблем от много години, целия трафик за южното черноморие минава през него. Ама какво ли да ти обяснявам нищо няма да ти влезе в празната зелка
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Човек на когото главата не му служи само затова да си подстригва косата, следва да бъде малко от малко по-обективен.
Не е много добре и да бъде супер-критичен спрямо останалите индивиди, защото това намирисва на комплекси.
Нагласата "санким кого лъжеш" и обяснението на всичко с някакви заговори, конспирации и скрити игри, също не е добра за никого.
За пореден път ще кажа:
Не съм подкрепял, не подкрепям и няма да подкрепям нито ГЕРБ, нито поведението на ББ.
НО
Не знам кой проект кога е стартирал или е бил частично осъществен, но знам (видял съм с очите си) това, че по времето на управлението на ГЕРБ станаха факт много обществени придобивки. Няма да ги изброявам.
Може лошото да е повече от доброто. Това не знам.
Във всеки случай съм наясно с 2 неща:
1 - По-добре е нещо да направиш или поне да се опиташ, отколкото нищо да не правиш под претекста, че не искаш да вредиш на някого.
2 - Само онзи, който нищо не прави, не прави и грешки.
А че светът е пълен със злобари, които вадят от 9 кладенеца вода за да очернят някого, само и само по този начин да се почувстват велики - и това е факт.
То всъщност и като не подкрепяш дадено нещо, но в спора всъщност го защитаваш само и само за да си различен си е също чиста проба комплекси.
То като не си наясно с проектите, не виждам защо изобщо трябва да спориш?
Момчета и момичета , ако тая анкета е вярна и наистина има толкова фенове на ГРОБ, значи нацията е за лечение в психиатрия.Жалко е ,че цялата държава вече прилича на типично българска лудница в която никой не го лекуват защото "докторите" са по-зле от пациентите .Срамно е не да сбъркаш , срамно е да не разбереш и осъзнаеш грешката си за да не я повтаряш, което вече си е чиста глупост. Както казват "Всеки народ си заслужава управлението", нека всеки мисли преди изборите за да не дават управниците ни в клипчета по нета докато си играят с телефоните или кротко дремват защото от английски знаят само Конгречулейшън.
Не искам да ме разбират грешно някои , но на мен не ми се живее в РПУ в национален мащаб.Така държава не се управлява , да не говорим за развитие и просперитет.
Comment