Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    А...нарства и знаеш ли защо нараства???....имаше една групировка "ТИМ"...добре облечени момчета...играеха с бившият ви кмет...а по времето на Бойко доста се кутивираха...нито дума за тях не чух....е сега си връщат жеста със самосвали...затуй купчината нараства...и наште момчета от София...къде отидоха....знае ли някой?....ами как къде инвистират в момента, за да си развяват коня след това и да жънат....елементарно и просто политика = мафия.....Ти да не мислиш, че Бойко е бил в СИК....не, не е бил...той е прост пожарникар подчинен на пашата......не ме карай да ти обеснявам кой е пашата....

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

А бе ти откъде познаваш варненци???...товаа, че си ровил муцунка на варненският плаж ....незначи нищо....вече не ходиш на "Свети Коннстантин и Елена" защото Мултигруп се разпадна...може на Албена да идеш...там са старите муцуни от Петрол......но за мен си сух статистик и си потропвай с шпицариките на ул. Алабин....не ги разбираш тия неща...
    Добре де, Бобка, откъде ги измисли всички тези тъпотии?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Много прозорливо - всичко е фалшиво. Аз пък ти казвам, че манипулациите са запазена марка на БСП - ДПС. Точно обратното на твоето твърдение. Като не ви изнася - нагласено. Аз пък не мога да си обясня БСП как събраха тия %. Я виж анкетата по-горе или и тя е нагласена. Събрали сте се тука 5 човека и си пригласяте, това че останалите не ви връзват да си пишете глупости (с изкл. на мен ) не означава, че са съгласни.
      Добре бе ,помисли малко.Има ли значение кой е лъгал -ГЕРБ или БСП след като резултата е манипулиран т.е. не е верен.Кой е излъгания -партийните тарикари или хората?И бъди малко по-коректен , и цитирай всичко което съм казал, защото аз за разлика от тебе не съм заблуден , най-малко пък по БСП.
      Гебрерастията е психично заболяване и явно лечението трябва да е принудително.
      А ако си мислиш , че твойте любимци са някъква алтернатива на БСП си още по-заблуден.Те са просто отбора от неудачници на БСП.
      Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 09:05.
      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
        Добре бе ,помисли малко.Има ли значение кой е лъгал -ГЕРБ или БСП след като резултата е манипулиран т.е. не е верен.Кой е излъгания -партийните тарикари или хората?И бъди малко по-коректен , и цитирай всичко което съм казал, защото аз за разлика от тебе не съм заблуден , най-малко пък по БСП.
        Гебрерастията е психично заболяване и явно лечението трябва да е принудително.
        А ако си мислиш , че твойте любимци са някъква алтернатива на БСП си още по-заблуден.Те са просто отбора от неудачници на БСП.
        Аз любимци нямам. Ако приемем, че всички са крадливи гъзове(условно) гледам покрай всичкото крадене кой си е направил труда да свърши нещо "Гебрерастията е психично заболяване и явно лечението трябва да е принудително." - никога не изключвай възможността ти самият да си за Лепонекс Тя съществува. В нашата държавица всеки, който има възможност краде затова сме я втасали отвсякъде. Докато всеки се кефи как го е нахакал на останалите няма да прокопсаме.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз любимци нямам. Ако приемем, че всички са крадливи гъзове(условно) гледам покрай всичкото крадене кой си е направил труда да свърши нещо "Гебрерастията е психично заболяване и явно лечението трябва да е принудително." - никога не изключвай възможността ти самият да си за Лепонекс Тя съществува. В нашата държавица всеки, който има възможност краде затова сме я втасали отвсякъде. Докато всеки се кефи как го е нахакал на останалите няма да прокопсаме.
          Паразитът никога не убива своя гостоприемник!

Толкова за краденето от мен
          К.М.

Comment

• Бобка, та ТИМ и при Станишев се котираха добре, всъщност не днам някой да ги е закачал.Всъщност те си постлаха в североизточна България много преди Бойко.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ето малко теми за размисъл:
              http://www.pernik1.com/%D1%81%D0%BE%...%BD%D1%81.html
              Ето и още - писмо от възмутени прокурори до медиите с приложени документи:
              http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/...tinbrod.188079
              Някои още не могат да разберат какво се случва последните няколко месеца, откакто се развали рахатлък за 20млрд. с отказа от строеж на Белене.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ето малко теми за размисъл:
                http://www.pernik1.com/%D1%81%D0%BE%...%BD%D1%81.html
                Ето и още - писмо от възмутени прокурори до медиите с приложени документи:
                http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/...tinbrod.188079
                Някои още не могат да разберат какво се случва последните няколко месеца, откакто се развали рахатлък за 20млрд. с отказа от строеж на Белене.
                Пресконференция на ВКП има.
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Добре де, Бобка, откъде ги измисли всички тези тъпотии?
                  Ами няма ги в учебниците бе Суска......
                  Нали ти казах, стига се осланя на статистиката....погледни какво става в задният двор
                  Глупости, глупости ама си е самата истина... като жълт вестник съм)))......докато ти гледаш и слушаш Бареков, аз съм ги преживял тия неща....
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Ами няма ги в учебниците бе Суска......
                    Нали ти казах, стига се осланя на статистиката....погледни какво става в задният двор
                    Глупости, глупости ама си е самата истина... като жълт вестник съм)))......докато ти гледаш и слушаш Бареков, аз съм ги преживял тия неща....

Хаха, "едни прости хора убедиха други прости хора"
                    К.М.

Comment

• Аз все още не съм решил.. Всичките са ми толкова неприятни, че не знам кого да избера. Ще отида да гласувам все пак, защото ако не гласуваме, ще стане още по-зле.

Comment

• Тази анкета не е актуална понеже е от предишни избори и резултатите се наслагват.Иначе и аз се чудя за кого да гласувам.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Тази анкета не е актуална понеже е от предишни избори и резултатите се наслагват.Иначе и аз се чудя за кого да гласувам.
                          Ми гласувай си пак за Атака. Нали сте единомисленици?
                          Нали всите сте русофили и противници на ЕС. Нали евроскептиците сте много?

А това, че се превръщате в деветата дупка на кавала, са подробности

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ти къде са слагаш, в началото на дудука ли.Какво си мислиш че ще спечелиш.Авантюрист.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Ти къде са слагаш, в началото на дудука ли.Какво си мислиш че ще спечелиш.Авантюрист.
                              Никъде не се слагам. Но където и да съм, това е в резултат единствено на мен самият.

А ти орева вселената, че някой все ти е виновен.

Баси - сигурно в предишен живот си бил тъща.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Никъде не се слагам. Но където и да съм, това е в резултат единствено на мен самият.

А ти орева вселената, че някой все ти е виновен.

Баси - сигурно в предишен живот си бил тъща.
                                Това пък, "демократите", га че ли не ревете все от "сушата, кишата и Гришата". Все комунисти ви пъкат под всеки "камък".
                                "Обективно погледнато", ГРОБ и рИформаторите са най-големите болшевики на политическата сцена. Все за "лошата държава" говорят, пък все за държавна служба и държавни поръчки драпат. Б*си и "честните частници".
                                От друга страна, партията на едрия капитал пък ми се прави на социална.
                                Пълна психиатрия.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X