Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    Аз пък искам народа като си гласува за някой, да се види кой колко гласове има, а не да се подменя вота и то за ПОРЕДЕН път!
    Е къде видя, че вота е подменен?Това е според тия, дето ще загубят изборите за ПОРЕДЕН път, кой определя вота дали е редовен или не?Партийните централи или съответните законови институции?
    Хайде да почнем отнякъде и то да не бъде от тия, дето ядоха сиренето 60 години.

[/COLOR]
    Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
    Така е прав си,зависи от обонянието,но явно по-голяма част от Българското общество не бърка вече със миризмите били те Гербаджииски или Бесепарски.
    Е Били, за съжаление по-голямата част от обществото ни е тотално объркана и ненаясно със ситуацията в държавата, по мое скромно мнение. Щяхме ли иначе да се лутаме в гората по глухи пътеки?Ще мина време и ще узреем, ама ние с теб няма да сме живи май
    Last edited by fred; d.m.y г., 17:59.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Е къде видя, че вота е подменен?Това е според тия, дето ще загубят изборите за ПОРЕДЕН път, кой определя вота дали е редовен или не?Партийните централи или съответните законови институции?
      Ами няма как да се обяснят наличието на тези 10 палета с НОВИ бюлетини, след дата 08.05.2013...
      без значение е на коя пол. сила са, а то е ясно на коя са, защото са безумно безочливи! Показаха го за почти 4 години...
      Иначе е ясно че всички сега ще скочат, за да извлекат полза от разкритото.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Фреди във едно грешиш,Българския народ със едно е на ясно че не иска вече да бъде управляван от досегашната върхушка която вече 24-години ни тормози,иначе за другото си прав.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ами няма как да се обяснят наличието на тези 10 палета с бюлетини, след дата 08.05.2013...
          без значение е на коя пол. сила са, а то е ясно на коя са, защото са безумно безочливи!
          Ти си ги видял и си преценил, че има такива палета?Сигрурен си, че ако ги има, са напечатани от ГЕРБ и прочее, тоест няма нужда от разследване - да обесим виновните.
          Писах по горе за партийната книжка на Стефан Софиянски-това помниш ли го? Питам, понеже не си писал възраст, а аз минах през доста перипетии за да мисля по този начин-не съм си стоял на задника и съм гледал в тавана, това имам предвид.

[/COLOR]
          Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
          Фреди във едно грешиш,Българския народ със едно е на ясно че не иска вече да бъде управляван от досегашната върхушка която вече 24-години ни тормози,иначе за другото си прав.
          Точно тук Били мисля, че бъркаш.Българския народ не е наясно с нищо.
          Народа прост, животът тежък, скучен - Вапцаров преди 80 и кусур години....сега сме на същото дередже.
          Наздраве от мен, ден за размисъл е и аз съм се размислил от обяд
          Last edited by fred; d.m.y г., 18:12.
          sigpic

Comment

Фреди много си наивен, не преминавай границата, че става жалко.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 19:14.

Comment

Абе да не задълбаваме,ТИ БЪРКАШ,хората които са около мен без значение на възръстта са на едно мнение.Аз оттдавна съм решил за кого ще гласувам.Наздраве и от мен..
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Хората около мен са гласували винаги и против БСП и против производните му - НДСВ, ГЕРБ, ДПС, АТАКа и т.н.
                Аз съм гласувал също винаги, да-така е, в последния момент решеаат тия дето няма мнение, ама те често пъти определят много.
                Ами да се поздравим с песента на Тодор Колев - "Фалшив герой", който не беше фалшив-да бъдем себе си, просто и невъзможно често пъти:
                http://www.youtube.com/watch?v=00re8NhQygQ
                Все съм се стремял, доколкото мога, да бъда този "фалшив герой".
                Last edited by fred; d.m.y г., 18:33.
                sigpic

Comment

Излезте и гласувайте, колкото по-висока е активността, толкова по-безсмислени са подобни неща.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

[/COLOR]

Е Били, за съжаление по-голямата част от обществото ни е тотално объркана и ненаясно със ситуацията в държавата, по мое скромно мнение. Щяхме ли иначе да се лутаме в гората по глухи пътеки?Ще мина време и ще узреем, ама ние с теб няма да сме живи май
                    Е то Бойко да не е на 30 години бре !?

На тази снимка като, че да я преял с френско сирене ...

или е гладувал до преди 4 години ?!

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Аз пък искам народа като си гласува за някой, да се види кой колко гласове има, а не да се подменя вота и то за ПОРЕДЕН път!
                      Подкрепям.

п.п. Фред, като не те кефят болшевиките, гласувай за СДС, никой не е казал, че трябва да гласуваш за червените.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

DiStefanoне те разбирам!?

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Подкрепям.

п.п. Фред, като не те кефят болшевиките, гласувай за СДС, никой не е казал, че трябва да гласуваш за червените.
                        Аз гласувам винаги против тия, дето бъкркат в задника на БКП, само се сети, кой е най оплюван- е за него съм
                        Last edited by fred; d.m.y г., 19:12.
                        sigpic

Comment

Аз гласувам винаги против тия, дето бъкркат в задника на БКП, само се сети, кой е най оплюван- е за него съм
                          Какъв парадокс, а какво е ГЕРБ?
                          Не бъди наивен.

Comment

По горе съм го обяснил, какво е ГЕРБ-огледалния образ на БСП, ама не съм за ГЕРБ, нещо в грешка си Доко, има един друг
                            sigpic

Comment

По горе съм го обяснил, какво е ГЕРБ-огледалния образ на БСП, ама не съм за ГЕРБ, нещо в грешка си Доко, има един друг
                              Ок, щом не си за ГЕРБ е добър сигнал, а за кой си, не е важно.

Comment

Ок, аз това го обеснявам отдавна.., явно не съм ясен
                                Last edited by fred; d.m.y г., 19:25.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X