И на никой ли не му прави впечатление каква фирма е спечелила държавната поръчка за печатане на бюлетини.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Партия Герб и Фалшифициране на изборите.
Collapse
X
-
Еми, така е то... ББ сам си е виновен! Що нарече Бареков "капут" в ония прословути записи? Сега ще се наложи да ги хапне сички тия екскременти дето лайномета му е приготвил.
Между другото колеги, понеже съм си имал вземане даване с печатници и предпечат, наистина тиражът винaги се пуска с 2-5 % отгоре. Винаги има разкривени при рязането, и при настройките на машините екземпляри. Не бързайте да се горещите, най-вероятно накрая наистина ще се окаже че това е брак. За мен по-смущаващи са другите факти за роднинските връзки в тия печатници, изнесени в статията линк към която колега бе публикувал в някой от предните постове.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеЕми, така е то... ББ сам си е виновен! Що нарече Бареков "капут" в ония прословути записи? Сега ще се наложи да ги хапне сички тия екскременти дето лайномета му е приготвил.
Между другото колеги, понеже съм си имал вземане даване с печатници и предпечат, наистина тиражът винaги се пуска с 2-5 % отгоре. Винаги има разкривени при рязането, и при настройките на машините екземпляри. Не бързайте да се горещите, най-вероятно накрая наистина ще се окаже че това е брак. За мен по-смущаващи са другите факти за роднинските връзки в тия печатници, изнесени в статията линк към която колега бе публикувал в някой от предните постове."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Отделно аз съм пък бил член на избирателна комисия-там се описват получените бюлетини - получените, тези с които се е гласувало и онези, които са останали, в т.ч. и невалидните (задраскани и прочее).
След което всички се запечатват и се предават на районните комисии, та не виждам какъв е проблемът, че имало еди какви си бюлетини някъде си.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Аз не разбрах по каква точно схема ще се подмени вота със въпросните дефектни(аз така разбрах) бюлетини. Някой ще седне утре с химикала да попълни 350 000 бюлетини и после ще ги разнася с палетите по изборните секции така ли?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗащо намесвате Бареков, той просто има информатори в ДАНС.)[COLOR="Silver"]
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАз не разбрах по каква точно схема ще се подмени вота със въпросните дефекктни........бюлетини. Някой ще седне утре с химикала да попълни 350 000 бюлетини и после ще ги разнася с палетите по изборните секции така ли?Last edited by fred; d.m.y г., 22:36.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Да не забравят и да ги подпечатат и още там какво беше не мога да се сетя и да не пускат по цял палет в урната щото ще прави впечатление, че всички са за ГЕРБ. Във всички секции по-малко ще е по-добре, утре цял ден да сипват каква им е работата ..sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ бракът се опакова внимателно на палета готов за товарене.
Няма как да ти го обясня, трябва да си видял процеса!
П.П. Аве истината е че наистина му "счупиха зъбките" тоя път на ББLast edited by fade; d.m.y г., 22:39.
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДа не забравят и да ги подпечатат и още там какво беше не мога да се сетя и да не пускат по цял палет в урната щото ще прави впечатление, че всички са за ГЕРБ. Във всички секции по-малко ще е по-добре, утре цял ден да сипват каква им е работата ..
Аз като помня тоя протокол как се попълваше, а след това се проверява на следващато ниво..При нужда пък се прави засечка с избирателните списъци и получените бюлетини от РИК или както се води там.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Тази сутрин аз трябваше да получа 250 бюлетина на които да зачертая № 15, печата на секционната комисия утре щяха да ми го направят за 10 минути след като мой човек го снима в тъмната стаичка. Та купените 250 души първо минават през мен получават си бюлетината и после като ми върнат празна такава получават по 50 лева...... толкова е просто.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Уф.. и аз съм бил в комисия! Няма такъв чанч, не бих го направил втори път, наистина няма как да се подмени по този начин вота според мен.
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеТази сутрин аз трябваше да получа 250 бюлетина на които да зачертая № 15, печата на секционната комисия утре щяха да ми го направят за 10 минути след като мой човек го снима в тъмната стаичка. Та купените 250 души първо минават през мен получават си бюлетината и после като ми върнат празна такава получават по 50 лева...... толкова е просто.ама всъщност изобщо не е!
Last edited by fade; d.m.y г., 22:47.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеУф.. и аз съм бил в комисия! Няма такъв чанч, не бих го направил втори път, наистина няма как да се подмени по този начин вота според мен.
Айде бе ???
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеУф.. и аз съм бил в комисия! Няма такъв чанч, не бих го направил втори път, наистина няма как да се подмени по този начин вота според мен.
Така на думи верно изглежда просто...ама всъщност изобщо не е!
Дай по-сериозни доводи освен простото отричане? Къде се крие невъзможността на елементарната схема...SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеТази сутрин аз трябваше да получа 250 бюлетина на които да зачертая № 15, печата на секционната комисия утре щяха да ми го направят за 10 минути след като мой човек го снима в тъмната стаичка.И какъв е проблема твоята подпечатана бюлетина да отиде в кофата, а пича да си пусне друга в секцията и на теб да донесе трета празна?
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАйде бе ???
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
Дай по-сериозни доводи освен простото отричане? Къде се крие невъзможността на елементарната схема...
Печата между другото е лесен за направа, но не е лесен за снимане с GSM, няма да забележите дефекта при направата и ще го изпуснете мисля, че и мастилото е специфично, след това може и да минат ама може и да не минат! Ако ли не минат ще ви стъжнят живота пък тия дето дават парите!
Приемаме че сте прав само не си мислете, че сте анонимен в и-нет
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеИ тоя от комисията като посегне да подпечата бюлетината и като види, че вече има печат?
Last edited by fade; d.m.y г., 23:11.
Comment
Comment