Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Партия Герб и Фалшифициране на изборите.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА това е едно добро начало."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТочно пък ако Атака се коалира с ДПС ще стане за посмешище на всички и ще се изкендза на главите на всички , които си дадоха гласа за Волен - националиста
Ако се коалират с ГЕРБ поне ще си отстояват ценностите .
ГЕРБ разбиха АТАКА в предния парламент.
Купиха 5-6 от депутатите им."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИ ще се стигне до масови безредици , да не кажа и масово гражданско неподчинение . Народа видимо не иска БКП и турци да управляват .Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Не знам дали ще изкарат цял мандат БСП-ДПС, но в близко бъдеще ако не хляб, то поне ще има зрелища за масите. Свалени имунитети, повдигнати обвинения, защо не и арести на лидери на ГЕРБ.....пък и Сретен Йосич, бизнес партньора на Боко щял да излиза от затвора...SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеДоообрезабравих , че БКП не купуват гласове и са светци . Умирам си от нетърпение да гледам Станишев как се плюнчи . От сутринта през мен са минали 20 човека , как не видях един да пее пеотив ГЕРБ
ама сигурно им е платено и на тях ...
---------- Post added at 07:08 ---------- Previous post was at 07:05 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНе знам дали ще изкарат цял мандат БСП-ДПС, но в близко бъдеще ако не хляб, то поне ще има зрелища за масите. Свалени имунитети, повдигнати обвинения, защо не и арести на лидери на ГЕРБ.....пък и Сретен Йосич, бизнес партньора на Боко щял да излиза от затвора...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеОт сутринта през мен са минали 20 човека , как не видях един да пее пеотив ГЕРБама сигурно им е платено и на тях ...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
А за кой да гласуваш ? Като не гласуваш - все едно си дал гласа си за БСП . За ВМРО и Костов беше ясно , че е загубена кауза . Атака са фурнаджии ... А хората които идваха , въобще не са с по 2 бона заплати . Близките им са в чужбина , изгонени именно от Серьожа145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеА за кой да гласуваш ? Като не гласуваш - все едно си дал гласа си за БСП . А хората които идваха , въобще не са с по 2 бона заплати . Близките им са в чужбина , изгонени именно от СерьожаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment